Captain Stottlemeyer написа:petko.h.markov написа:Captain Stottlemeyer написа:petko.h.markov написа:Кашчей написа:Какво ще напише Павел Колев, след днешното писмо от ФИФА? Дали накрая няма БФС да го отнесе заради ЦСКА. Отнесе ли го БФС-отнася го целият български футбол, колкото и калпав да е останал, но явно за ЦСКА важи правилото " След нас и потоп".
Как ги навърза нещата само.От
личното,некомпетентно мнение на Колев,минаха като мнение на бфс,след това от евентуално поведение на бфс до злодея-ЦСКА.
"
Павел Колев бе назначен за заместник-изпълнителен директор на БФС след заседанието на Изпълнителния комитет на 22 юни. Досегашният шеф на отдел "Връзки с обществеността и медии" ще координира
международната дейност на федерацията и маркетинга. Павел Колев ще работи в синхрон с другия заместник-изпълнителен директор Антон Попов, който отговаря за първенствата и турнирите в системата на БФС, както и с изпълнителния директор Борислав Попов..."
http://www.bfunion.bg/news/55411. Павел Колев е заместник-изпълнителен директор на БФС, все пак и неговото мнение
не е съвсем лично. Иначе и Барак Обама споделя "лични мнения" в Туитър...
2. Защо смяташ, че мнението на Павел Колев е некомпетентно - имаш ли доводи, или само така първосигнално реагираш на написаното, защото Колев е левскар!?...

П.П. Определено Павел Колев разполага с много повече конкретна информация по случая от теб и от мен...

1Независимо на каква длъжност е в бфс,той споделя това мнение на личната си страница.Ако беше на страница на бфс,тогава е официално.Утре може да каже,че
това е фашификат.
2Некомпететно е според мен,защо не е специалист по тези въпроси,за разлика от Градев.Никъде не съм казал,че е левскар.3.Не толкова важно с каква информация разполагаш,важното е точно да я разтълкуваш
"Пред "Гол" в ефира на Bulgaria On Air, Тодоров заяви: "Вътрешното законодателство е пред това на ФИФА. Има изпратено писмо от БФС до ФИФА, че ЦСКА най-вероятно ще влезе в процедура по несъстоятелност, и ще влезе синдик в клуба. Писмата дойдоха още преди два дни, ние сме абсолютно запознати....Добър е отговорът на БФС към ФИФА. Те ще се съобразят с българското законодателство. Работим сравнително добре за този казус с БФС, в синхрон сме."
http://gong.bg/bg-football/v-grupa/ot-c ... -si-345391И изпълнителният директор на "червените" Александър Тодоров, респективно неговите юридически съветници ли са некомпетентни!?...

Ако отговорът е "да", значи здравата сте загазили!...
П.П. И аз не съм казал, че ти си казал, че Павката е левскар...

А понякога официалните становища
умишлено се съобщават по неофициален път (например в социалната мрежа)...

По точка 3 съм напълно съгласен с теб, но предполагам че и в БФС има юристи, не по-слаби от Градев, които дават акъл на ръководството...

[/quote
Малкото саше въобще не знае къде се намира.Той още не прави разлика между УЕФА и ФИФА ,а това за синдик е висше изкуство за него.