БФС и Канал3 ще поемат ли отговорност

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: БФС и Канал3 ще поемат ли отговорност

Мнениеот petko.h.markov » 30 авг 2015 12:03

Кашчей написа:Господа загрижени за здравето на публика и футболисти, къде бяхте през миналият сезон, за да се възмущавате и протестирате срещу времето, в което се играят мачовете от В група. Идеята на Канал 3 беше да предава мачове от всичките В групи, а сега предава само тези на ЦСКА-това справедливо ли е спрямо останалите отбори и дали не нарушава някой договор, ама за вас това са нормални неща, стига да можете да си поплачете, че все нещо ви е криво, а иначе сте горди армейци!?!

"Все за нещо ще намери да се начумери.
Ту му млякото горещо
ту пък друго нещо!
............"

За миналата година отговора е излишен,а защо сега не предават другите мачове от В група-пак въпроса не към нас.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 30 авг 2015 12:04

samobotev написа:България не е Англия или Германия където температурите са с 6-7 и повече градуси по ниски от българските. Затова и феновете на ЦСКА имат право да протестират когато са поставени в това безумно положение. Както щяха да протестират феновете на Левски, Ботев, Берое или Локомотив ако бяха на мястото на червените.

За мен общо взето извода е следния Домуса и Нова се опитват да се наложат над ЦСКА защото трябва да избиват едни пари дадени за излъчване на А група. в същото време Пеевски и Канал 3 от лакомия и простотия отказаха да дадът на Диема да излъчва мачовете и така да се избегне тези скандали и разправии.
За мен лично БФС трябваше да застане на страната на ЦСКА и да даде излъчването на мачовете на Диема срещу съответната сума заплатена на червените и отборите които ще играят срещу тях. За мен лично е безумие тарикатите от Канал 3 за 20 000 на година да излъчват всички мачове на един от популярните отбори в България. Но явно интересите на Пеевски седят над тези на няколко стотин хиляди българи и отборите

В Испания има мачове от 12.00-13.00 местно време. Тази страна е известна със студеният си климат :mrgreen: , толко за безумието папагал.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 авг 2015 12:10

petko.h.markov написа:
Кашчей написа:Господа загрижени за здравето на публика и футболисти, къде бяхте през миналият сезон, за да се възмущавате и протестирате срещу времето, в което се играят мачовете от В група. Идеята на Канал 3 беше да предава мачове от всичките В групи, а сега предава само тези на ЦСКА-това справедливо ли е спрямо останалите отбори и дали не нарушава някой договор, ама за вас това са нормални неща, стига да можете да си поплачете, че все нещо ви е криво, а иначе сте горди армейци!?!

Ту му млякото горещо
ту пък друго нещо!
............"

За миналата година отговора е излишен,а защо сега не предават другите мачове от В група-пак въпроса не към нас.

Тоест, загрижени сте за живота и здравето на публиката, но само на софийската, защото ЦСКА досега не е излязъл от София. Не виждам възмущение от това, в колко часа се играят мачовете в другите части на България от аматьорските групи!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 30 авг 2015 12:17

Кашчей написа:
petko.h.markov написа:

Ту му млякото горещо
ту пък друго нещо!
............"

Тоест, загрижени сте за живота и здравето на публиката, но само на софийската, защото ЦСКА досега не е излязъл от София. Не виждам възмущение от това, в колко часа се играят мачовете в другите части на България от аматьорските групи!

Кашчей,то е ясно,че ще плачем за себе си,както ти би го направил за теб.Другите,ако са ощетени също ще плачат.За мен лично този час не е най-добрия,но ТВ
има последната дума явно,а поради каква причина аз не знам.
пп.Ако вярно си спомням и кмета на Ихтиман проплака от този час.
Последна промяна от petko.h.markov на 30 авг 2015 12:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 авг 2015 12:18

Old_death написа:
ЕМИЛ написа:Няма да ви стане нищо .Нали сте корави ултраси :) ще превъзмогнете и тази директива. . 8-)

И на 50 градусова жега да играем , пак ще сме повече от вас на трибуните . Някои хора се страхуват , че ако мачовете ни се играят заедно с тия в елита , няма кой да им гледа цирка .

То при вас не е цирк, а футбол от най-висша класа. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 авг 2015 12:31

petko.h.markov написа:Кашчей,то е ясно,че ще плачем за себе си,както ти би го направил за теб.Другите,ако са ощетени също ще плачат.За мен лично този час не е най-добрия,но ТВ

Петко, това е така, но става досадно, когато някой все се оплаква, че само външни намеси му пречат и все нещо не му е по вкуса. Веднъж не приехте съдбата си мъжки, без оплаквания и опити да се изпързаля държавата и останалите клубове у нас.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
embaro
Контакти:

Мнениеот embaro » 30 авг 2015 12:34

Това е пълно безумие август да има мач в 15:30.Тия тапанари от бфс и канал три трябва да бъдат линчувани.Аз в 15:30 на плажа не издържам камо ли да играя футбол.Дано Бог е с футболистите и хората на трибуните и да няма фатални последици.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 авг 2015 12:42

embaro написа:Това е пълно безумие август да има мач в 15:30.Тия тапанари от бфс и канал три трябва да бъдат линчувани.Аз в 15:30 на плажа не издържам камо ли да играя футбол.Дано Бог е с футболистите и хората на трибуните и да няма фатални последици.

Преди десет дена също беше август, но дали си спомняш какви бяха температурите и колко дъжд валя? След два дена ще е септември-тогава бива ли да се играе от 15:30, или ще трябва консултация с НИМХ и специалисти от "Пирогов"?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 30 авг 2015 12:49

Кашчей написа:
embaro написа:Това е пълно безумие август да има мач в 15:30.Тия тапанари от бфс и канал три трябва да бъдат линчувани.Аз в 15:30 на плажа не издържам камо ли да играя футбол.Дано Бог е с футболистите и хората на трибуните и да няма фатални последици.

Преди десет дена също беше август, но дали си спомняш какви бяха температурите и колко дъжд валя? След два дена ще е септември-тогава бива ли да се играе от 15:30, или ще трябва консултация с НИМХ и специалисти от "Пирогов"?

Въпросът на колегата - автор на темата е принципен. Не че никога в световната история не са се играли мачове в жегите, но ако този въпросен мач нямаше ТВ-покритие, срещата със сигурност щеше да започне по-късно - факт !

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 30 авг 2015 13:00

Кашчей написа:
petko.h.markov написа:Кашчей,то е ясно,че ще плачем за себе си,както ти би го направил за теб.Другите,ако са ощетени също ще плачат.За мен лично този час не е най-добрия,но ТВ

Петко, това е така, но става досадно, когато някой все се оплаква, че само външни намеси му пречат и все нещо не му е по вкуса. Веднъж не приехте съдбата си мъжки, без оплаквания и опити да се изпързаля държавата и останалите клубове у нас.

Аз отговарям само за себе си и в този случай не разбирам логиката.А иначе за изброените от теб случки и примери си прав,но които ги извършва или подкрепя
си носи отговорността.Но не трябва от конкретния случай сега,да се припомнят предишни и се започва една"мътна и кървава",която както обикновено свършва
с престрелка ЦСКА-Левски.

Върни се в “ЦСКА”