ЦСКА София програма ЮЗ "В" група!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА София програма ЮЗ "В" група!
Като ги гледам армейците сега са много въодушевени и мечтаят за публика от 10 к у дома и 5к навън.Най-много публика ще имат на гостуванията си на Септември , Локо Сф и Миньор.В село Бяга и село Варвара ще отидат най- много по 100-200 човека.
тъкмо ще опознаете Родината....Ситомир Никопол Стейдиъм
[offtopic]
[/offtopic]
[offtopic]

Интериорни врати - Врати хармоника
http://bgclubs.eu/groups/vgrupi#v3
Тука може да разгледате на всички отбори стадионите на които ще гостуваме... богат снимков материал
Тука може да разгледате на всички отбори стадионите на които ще гостуваме... богат снимков материал

Втория кръг громим Септември и се класираме... Тия и Котенцата на Боко са единствените с пари, амбиции и с няколко играчи с опит в А група.
Важно е, ще се играят ли квалификации за купата. Там е шансът(при приличен жребий) да изненадаме света.
Важно е, ще се играят ли квалификации за купата. Там е шансът(при приличен жребий) да изненадаме света.
Както са казали старите хора... капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
@ Това си пожелавам за този сезон! Да сме постоянни и да показваме добри игри и да не подценяваме никой! Победите няма да дойдат лесно както всички предполагат!
@ Това си пожелавам за този сезон! Да сме постоянни и да показваме добри игри и да не подценяваме никой! Победите няма да дойдат лесно както всички предполагат!
Сериозни мачове се очертават. Особено в шестия кръг срещу Чико /Бяга/. Този мач ще го гледам със сигурност.

- moreni_max
- Контакти:
Момчета, ако не си оправите борчовете в следващата една година, няма да влезнете в Б група, разберете го това. Все още никъде не съм видял как възнамерявате да изплатите 30 милиона лева. И 500 статии да излизат по всички медии наред за това какво се случва във В група няма да отлепите от там докато този проблем не бъде решен.
- Udoji90
- Контакти:
Не съм наясно кои ще са ни основните конкуренти, но поне като имена на съперниците ми се струва, че по-тежките мачове ще са към края на полусезоните. Това за мен по принцип е по-лошият вариант, но пък както се казва, тъй или иначе срещу всички ще трябва да играем по 2 пъти и най-вече от нас си зависи да сме постоянни.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
moreni_max написа:Момчета, ако не си оправите борчовете в следващата една година, няма да влезнете в Б група, разберете го това. Все още никъде не съм видял как възнамерявате да изплатите 30 милиона лева. И 500 статии да излизат по всички медии наред за това какво се случва във В група няма да отлепите от там докато този проблем не бъде решен.
Боли ме, аз отивам на стадиона заради ЦСКА, а не заради дивизията в която се подвизава.
CSKA_1948_ написа:В група ще е новата А група.
Щом е така, дълги години да ритате в "новата А група".
Не си ли платите задълженията или ако не измислят някоя вратичка в закона (вие все търсите втория начин, така сте закърмени) и догодина ще сте в новата А група.