k_oleto написа:Аз съм съгласен с автора само на 50 %
Не съм и не мога да бъда съгласен с тезата, че видиш ли: трябва да ходя в сектор А, защото билетът е по-скъп /купуваш си шапка, шал или друг артикул за разликата/, щом искаш да подаряваш пари. Освен това, ако този, който беше пуснал акциите, не се казваше Сашо Томов, може би кампанията щеше да е успешна. Не е въпроса за 50 или 100лв., но ако искам да дарявам пари - бих го направил за някой дом например. Нямам и никога не съм имал усещането, че моят 1 лв. ще отиде в клуба. Освен горното: Аз като Фен на ЦСКА от 1983г. не съм се чувствал по зле в никоя от годините, в сравнение с последните две. За последните две мога да говоря с часове. Като се започне с това, че като отворя сутринта спортният сайт и чета поредна декларация, как всички са срещу ЦСКА и единствено управляващите клуба милеят за отбора. Това.......до към обяд, а след обяда: декларация на тема: купете акции, дарете пари и т.н Това хубаво, но се оказа, че Томов не е дал и 1 лв. за ЦСКА. Т.е Ти авторе си дал повече пари за ЦСКА от спасителя ! Кажи ми..........как да вярвам и да купувам каквото и да било ?
Освен това: всичко е игра към момента: нарича се играта на големите ! Т.е има битка между Гриша Ганчев, Гигов, Божков, Манджука, Инджов и т.н за БАЗИТЕ на ЦСКА. Битката не е за ЦСКА, а за базите на клуба ! Защо ? Защото трябва да се правят кинти ! По-горе се пише за романтиката във футболаАми господа, тя романтиката, вече е няма, сега всичко е бизнес и бизнес интереси - факт !
Сядам в сектор А защото мога да си го позволя,знам че много хора немогат,но влизайки безплатно как помагат на отбора си.се харчат парите на отбора,как да се управлява ,а не дават дори два лева за една запалка. Неможе само да искаш ,а да не си съпричастен.Нямам впредвид теб.Не се познаваме и за това немога да кажа ти от кои фенове си. Томов не ми се коментира ,с ясното съзнание ,че ме ограбват отидох и си купих акции, с надежда поне този път да имат доблест и да помогна с тези пари.Жена ми ме мисли за луд вече.Аз освен да гледам телефона за новини друго не правя.явно за всички нас отборът се е превърнал в любовница, ама май ни върти курвенски номера