Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
За него парите винаги са били на първо място и изобщо не му дреме ни за ЦСКА, ни за феновете, ни за никой![]()
![]()
Жалко е, че още има хора, за които думите му означават нещо
boabbb написа:vaskonti написа:boabbb написа:vaskonti написа:Ултиматумът му бил проблема, за това отбора се бил сринал. Горките играчи, с тяхната крехка и ранима психика.
Това е толкова несериозно изказване, че направо се изумявам как има хора, които му се връзват.
Ще те питам едно нещо - защо Жозето се прави нонстоп на клоун по телевизиите и постоянно създава скандалиСтойо го правеше абсолютно същото - то не бяха директиви, то не беше "хакане отзад" ... Целта на всичко, е да се разтовари отбора от напрежение
Какво ще стане, ако излезе и каже "Еба го, тия дърводелци не можаха да бият Марек"
Може да е истина, но ти трябва да им внушаваш, че са най-добрите
Вдигането на напрежението с очаквания още есента, не прави добра услуга на отбора, още повече, че заплатите им се бавят по месец и нещо ...
Като ми даваш за пример Жозе, как мислиш, дали Абрамович не иска не само титла в АНглия, ами и ШЛ? А дали Жозе или пък татко Карло не са наясно от първата минута, че ултиматумът при тях е нещо нормално и че ако не станат шампиони излитат?
Чудя се, защо там играчите не се сриват психически, а на Стойчо това искане му дошло като гръм от ясно небе и направо го е сринало?
Искат от него да стане шампион с играчи, на които им се плаща 1 път на 2 месецаАбрама така ли плаща? Марселиньо взима 90 бона в Лудогорец ... За какво говориме въобще? А мнението на Любо е за без коментар - как ще се пише на 1000 лева, бе ? Това е укриване на данъци, масова практика в клубовете, преди първия период на "крадеца" Томов ...
vaskonti написа:Ултиматумът му бил проблема, за това отбора се бил сринал. Горките играчи, с тяхната крехка и ранима психика.
Това е толкова несериозно изказване, че направо се изумявам как има хора, които му се връзват.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
memnto написа:Сточйо каза много истини, неудобни за мнозина истини. Но лаиците ще чуят от думите му само - комисиониите и заплати.
Това е.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 21 госта