dafquezz написа:Твърдо съм против, след като сме се осрали до уши, да се скрием по селата и държавата да го духа с едни 10 милиона. Начина да си върнем борча е да сме в елита, където при малко по-кадърен мениджмънт можем да генерираме нужните средства. Дори едно влизане в групите на ЛЕ, което не е ЧАК толкова трудно, би ни решило проблема до голяма степен.
Всеки друг вариант, при който вземем чужд лиценз и останем, или други полузаконни врътки, аз лично не подкрепям и няма да съм фен на подобно формирование. Моят ЦСКА не е цигански катун, който получава всичко безплатно за сметка на данъкоплатеца.
Има две основни причини поради които няма как да останеме в А група.Едната е,че е изпуснат един срок за подаване на документи,за вътрешното лицензиране,макар и лиценза да е един има няколко дати,много важни,като едната е изпусната поради некадърността на Томов и най-вече на Тодоров.A втората причина е,че няма луди,които да си дават парите за изплащане на чужди задължения.Томов не е плащал данъците,сега и тези дългове да вземе,той да ги плати,наглеца му с наглец.Ако тръгнем да говорим за ощетяване... ЦСКА е най-ощетен спрямо другите,стотици фирми фалират,една банка и по-скоро определен кръг от хора изклати ''народа'',но той отново е кротък като агънце,така че не ми излизайте с тези номера.