Red joker написа:Къде видяхте събличане на играчи![]()
![]()
На снимката се вижда един гол червен. Ако не сте го съблекли вие, значи е ексхибиционист

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
![]()
![]()
Николай Жаров написа:Така ли трябва да се отнасят феновете на ЦСКА с играчите си ? Каква вина имат играчите за тежкото финансово положение на отбора ? Има ли право агитката след всеки мач да привиква играчите ,и да им държи сметка ? Въпросите са ми риторични,но според мен е прекалено,особенно това със събличането на фланелките! Нали същите играчи бяха боготворени след първият полусезон ? Какво трябва да се промени според вас,за да може червеният клуб да успее да се класира за евротурнирите,ако все пак получи лиценз ?
bobo_13 написа:Николай Жаров написа:Така ли трябва да се отнасят феновете на ЦСКА с играчите си ? Каква вина имат играчите за тежкото финансово положение на отбора ? Има ли право агитката след всеки мач да привиква играчите ,и да им държи сметка ? Въпросите са ми риторични,но според мен е прекалено,особенно това със събличането на фланелките! Нали същите играчи бяха боготворени след първият полусезон ? Какво трябва да се промени според вас,за да може червеният клуб да успее да се класира за евротурнирите,ако все пак получи лиценз ?
Всички значт, че агитката на ЦСКА копира тази на Цървена звезда. Ето какво им се случи на сръбските играчи преди 2 години
http://www.sportal.bg/news.php?news=448824
Какво били виновни играчите? Финансовите неуредици ли са виновни за неумението да се вкара гол или да се създаде положение? Есента ги величаеха, защото играеха и се раздаваха. Тогава да не би да са им плащали редовно заплатите? Сега се разхождат по терена. Не ще ги събличат, ами и други работи ще им правят.
gergin написа:А как бе мишоци да седим и да ги целуваме ли????Пари няма- ето ви пари.Нека аз да съм без пари като тяхното нямане.Тази маимуна се подиграва още от началото на сезона.Гледаите мачовете и ще видите.На мача с Лц що не ги псувахме,а ги аплодирахме и викахме до последно-защото се раздаваха и играха нищо ,че загубиха,просто с играта в Разград показаха,че могат.Това са едни лигльовци и ревльовци.Събличаи.
Потребители, разглеждащи този форум: soilwork и 12 госта