Паредес си отиде

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

adameca
Контакти:

Re: Паредес си отиде

Мнениеот adameca » 20 юли 2009 16:44

mistreated написа:А бе поне се научете да пишете на български. Как може да има хора, които пишат отбор с "Д"?!? Или причина с "Е". Вие малоумни ли сте, какви сте. И на 10-12 години да сте, пак не е оправдание. Леле, ама верно всяко ново поколение става все по-зле от предишното.

Както съм написал малко по-нагоре всичко е свтрзано с IQ-то
НЕЗАКОННО ви СЪЗДАДОХА,НЕЗАКОННО ви ВКАРАХА в "А" ГРУПА, НЕЗАКОННО ви ОСТАВИХА В "А" ГРУПА- СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА цДна!!!

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 20 юли 2009 16:58

Поклон пред ТИТАН , които всяка сутрин изкарват десетки хиляди фенове на левски , да работят за благото и просперитета на ЦСКА :!:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 20 юли 2009 17:12

Да, затова купиха цска, нали :mrgreen:

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 20 юли 2009 17:17

tprodanov написа:Да, затова купиха цска, нали :mrgreen:

Здравей Проданов, как е настроението преди реванша ? ;)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 20 юли 2009 17:43

Нормално. Приятно. Трупаме коефициент. Както винаги. При теб как е, вироглави?

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 20 юли 2009 17:58

предполагам,че не са му плащали заплатата два три месеца и човекът си е взел шапката и отишъл да работи някъде, където ще му плащат. той е достатъчно известен и достатъчно богат за да се цигани с оплаквания по медиите. казал е просто край и довиждане на България. май и Луиджи Симони едно време си тръгна по подобен начин без шум.

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 20 юли 2009 18:52

Angoff написа:Пак преобладава рогата паплач в тема за ЦСКА...бахти нищожествата жалки !!!

Паредес та Паредес,кво толкова просто един кондиционен треньор + това е човек на възраст бас държа,че желае да прекара повече време в родината си с семейството си ... кондиционни треньори,колкото щеш дори съм сигурен,че ще бъде отново Испанец !

Абе ти можеш ли да пуснеш едно мнение, без да обидиш левскарите?Вече се съмнявам,че това е възможно за тебе!!!Не виждам от какво се подразни-никой една крива дума не е казал,макар някои от писалите по-горе да са левскари!Кво те върка,че някой си е казал мнението, но не е от червените?Аз лично се кефя,когато в тема за Левски се намесят трезвомислещи цесекари, с които става стабилна дискусия!Ай опитай да си държиш омразата зад монитора!
Изображение

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Мнениеот jindo » 20 юли 2009 20:55

Sleepwalker написа:
Angoff написа:Пак преобладава рогата паплач в тема за ЦСКА...бахти нищожествата жалки !!!

Паредес та Паредес,кво толкова просто един кондиционен треньор + това е човек на възраст бас държа,че желае да прекара повече време в родината си с семейството си ... кондиционни треньори,колкото щеш дори съм сигурен,че ще бъде отново Испанец !

Абе ти можеш ли да пуснеш едно мнение, без да обидиш левскарите?Вече се съмнявам,че това е възможно за тебе!!!Не виждам от какво се подразни-никой една крива дума не е казал,макар някои от писалите по-горе да са левскари!Кво те върка,че някой си е казал мнението, но не е от червените?Аз лично се кефя,когато в тема за Левски се намесят трезвомислещи цесекари, с които става стабилна дискусия!Ай опитай да си държиш омразата зад монитора!

И на мен ми прави впечатление -хейтърското- отношение на този потребител. Пасва чудесно за рекламата на Уницеф по повод липсата на/лошото възпитание.

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 20 юли 2009 22:30

Не знам каква е причината за напускането на кондиционния ни треньор, ще го оставя на специалистите в синьо от форума...

На нашите фенове ще кажа - абе не ви ли прилича това напускане на едно друго преди време... :?:
Почти така си тръгна и Енрико Катуци първия път....Уж "семейни причини", пък след точно 2 кръга се наложи да го връщат на пожар.....

Сега работата не е такава ( тоест Паредес няма да се върне отново като Катуци, а с примера имах предвид точно "изненадващото" напускане ).

Малко е неприятно, но трябва да си го признаем - "Титан"-ите нещо объркаха нещата по този въпрос....
Уж афишираха започването на нещо ново, с нов старши треньор и екип, а мина се не мина и един от важните хора в екипа напуска.... :roll:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Върни се в “ЦСКА”