damyanov1963 написа:То да можеше нашият Батков да го вкарат в затвора...
Чул те Господ, ама съм сигурен, че тогава и цесекарите ще го защитават...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
damyanov1963 написа:То да можеше нашият Батков да го вкарат в затвора...
pampi написа:След няколко години, когато България фалира окончателно, прокуратурата ще повдигне ли обвинение срещу Боко за това, че в нарушение на конституцията, под негово ръководство, правителството изтегли 8 000 000 евро заем, за да има какво да цоцка? Или ще се покрие всичко с мотива, че решението е колективно? Томов не е бил на власт ни един ден и го съдят за умишлен фалит на ЧД, а властниците по време на прехода дето унищожиха България и икономически и като популация, какво ще ги правим?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:pampi написа:След няколко години, когато България фалира окончателно, прокуратурата ще повдигне ли обвинение срещу Боко за това, че в нарушение на конституцията, под негово ръководство, правителството изтегли 8 000 000 евро заем, за да има какво да цоцка? Или ще се покрие всичко с мотива, че решението е колективно? Томов не е бил на власт ни един ден и го съдят за умишлен фалит на ЧД, а властниците по време на прехода дето унищожиха България и икономически и като популация, какво ще ги правим?
Нулите ти са малко, 8 милиарда изтегли...
damyanov1963 написа:boabbb написа:Станко, той все работи за закриване на ЦСКА, пък няма нищо налицеЕдинственото видно са двуцифрените точки разлика с вас всеки път
![]()
Евала, Машинисте, машала, дето се вика
E докога ще пишете глупости? Какви са тия двуцифрени точки разлика за вас, че и всеки път? Левски една година стана с шампион с 34 т. пред вас. Айде стига сте манипулирали младите, скъсайте най-накрая с партизанското си минало. И защо го защитавате Томов, без да сте сигурни, че наистина не заслужава затвор? Нали точно вашата агитка го уцели с бутилка по главата за да го изгони.
п.п. То да можеше нашият Батков да го вкарат в затвора...
pampi написа:За 3,5-те милиарда потънали в КТБ кога ще съдят? Само Цецко ли? Завалията Цецко...ще гръмне като бушонче, а цялата крадлива мафия, дето стои зад тази далавера, се разхожда из Народното събрание, БНБ и Министерския съвет. Тях кой ще съди? 3 500 000 000 са това, ама кво ти пука...
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Заклет Левскар написа:Като толкова много го защитавате, напълнете залата, съберете пари за адвокат, пуснете подписка в подкрепа, кажете,че зад него стои половин България и ще се размине с Ваташки в панделата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта