ЦСКА и Ривър Плейт в битка за голмайстора на Парагвай

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Re: Парагвайците в ЦСКА???

Мнениеот MuroCSKA » 18 юли 2009 10:40

vaskonti написа:Е какво е станало с Лима? Не им се плаща - тръгват си! Нормално! Иначе Лима си беше много добър играч за нашите стандарти и само ние сме си виновни, че го изпуснахме! Така че и сега пак от нас зависи този случай да не се повтори.

Уникален
беше 120 килограмов :)

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 18 юли 2009 10:42

danko_sot написа:Ето една информация от днешния 7 дни спорт

Пабло Веласкес и Уилсън Питони са футболистите, заради които Любо Пенев е в Парагвай. ЦСКА изпитва силна нужда от нов нападател и това е накарало треньора, както и собственика на 31-кратните шампиони Димитър Борисов да заминат за Латинска Америка. Информацията е съобщена от представител на българското посолство в Аржентина.
Пабло Веласкес е 22-годишен централен нападател, роден в столицата на Парагвай Асунсион и има убийствени ТТ-данни: висок е 192 см и тежи 82 кг. През последния сезон е отбелязал 16 гола за парагвайския Рубио Ню. Стряскаща е статистика на сайта soccer.net, която сочи, че всеки удар на Веласкес се превръща в гол. Нападателят е юноша на Либертад, чиято школа е най-добрата в страната. Все още не е ясно по каква схема Веласкес може да премине на Армията, тъй като към него има голям интерес от много клубове. Въпреки това нападателят е готов да облече червения екип.
- Единственото, което мога да кажа, е, че ме информираха, че идват хора от Европа за преговори с мен и те са от клуба на Христо Стоичков, а един от тях е Пенев, който е треньор и е бил голмайстор на Испания. Аз съм съгласен да дойда във вашата страна, но съм оставил всичко в ръцете на боса. Ако се разберат, тръгвам веднага. Разбрах, че ще мога да играя и в турнирите на Европа, а това е много важно за кариерата ми.
Другият футболист, към който армейците имат интерес, е плеймейкърът Уилсън Питони. Играчът също е възпитаник на школата на Либертад, но за последно е играл за Сол де Америка. Питони е на 23 години, висок е 166 см и тежи 65 килограма

Няма да лошо и един ляв бек да прилвекат, че на този пост положението ще е страшно тази година...
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 18 юли 2009 10:48

MuroCSKA написа:
vaskonti написа:Е какво е станало с Лима? Не им се плаща - тръгват си! Нормално! Иначе Лима си беше много добър играч за нашите стандарти и само ние сме си виновни, че го изпуснахме! Така че и сега пак от нас зависи този случай да не се повтори.

Уникален
беше 120 килограмов :)

Между другото, бях чел интервю на Лима в което съжаляваше, че е напуснал ЦСКА по този начин. Това беше преди няколко години след като ЦСКА победиха Ливърпул и отстраниха Леверкузен, тогава доколкото си спомням Лео Лима каза, че е направил грешка и е трябвало да остане в ЦСКА, тъй като ако бил останал щял да почти сигурно да хване окото на западните клубове. :lol:
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 юли 2009 10:55

Няма да лошо и един ляв бек да прилвекат, че на този пост положението ще е страшно тази година...[/quote]

В други медии и информации срещнах името и на ляв бек, който ще гледаме, конкретно в *** преди малко видях също една информация. Със сигурност ще се гледа и ляв бек, но все пак да не забравяме, че Парагвай е страна извън европейския съюз, а в Б-я от този сезон има право на трима такива играчи
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
tqnata78
Контакти:

Мнениеот tqnata78 » 18 юли 2009 11:00

Много се надявам нашите да направят трансферен удар
АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ ОБИЧАМ НАЩЕ ПЛАНИНИ ЗЕЛЕНИ,ЦЕСЕКАР ДА СЕ НАРИЧАМ ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕНЕ

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 18 юли 2009 11:01

danko_sot написа:Няма да лошо и един ляв бек да прилвекат, че на този пост положението ще е страшно тази година...

В други медии и информации срещнах името и на ляв бек, който ще гледаме, конкретно в *** преди малко видях също една информация. Със сигурност ще се гледа и ляв бек, но все пак да не забравяме, че Парагвай е страна извън европейския съюз, а в Б-я от този сезон има право на трима такива играчи[/quote]
Абе щом в дона си го чел надали е много вярно:)

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 юли 2009 11:10

Какво става с мача с македонците. Нали днес трябва да е на 18-ти. Има някакво информационно затъмнение по сайтовете за този мач. Ще го дават ли някъде, в колко часа ще е ?
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 18 юли 2009 11:12

danko_sot написа:Какво става с мача с македонците. Нали днес трябва да е на 18-ти. Има някакво информационно затъмнение по сайтовете за този мач. Ще го дават ли някъде, в колко часа ще е ?

Мисля, че няма да го дават, а по принцип пишеше, че ще се играе мача

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 юли 2009 11:15

MuroCSKA написа:
danko_sot написа:Какво става с мача с македонците. Нали днес трябва да е на 18-ти. Има някакво информационно затъмнение по сайтовете за този мач. Ще го дават ли някъде, в колко часа ще е ?

Мисля, че няма да го дават, а по принцип пишеше, че ще се играе мача

Странно! Нито в Гонг ,нито в Спортал го има отстрани че ще се играе този мач. В Ринг бг също го няма в програмата, значи няма да го дават, а на Левски им даваха контроли в Бг. Смешна история!

Потребителски аватар
friday
Контакти:

Мнениеот friday » 18 юли 2009 11:31

Аз пък имам леки съмнения относно привличането на такива футболисти в ЦСКА. Помните ли един друг латиноамериканец? Хосе Луис Гарсес? Беше национал на Панама, когато го доведоха го изкараха едва ли не Марадона, но не мисля, че ни впечатли особено. Просто българският футбол не е за всеки. Тук по-успешно биха се наложили балкански футболисти. Така си мисля.

Върни се в “ЦСКА”