А сега на къде ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

THE G.A.M.E

Re: А сега на къде ?

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 авг 2008 16:37

За твое голямо съжеление angoff , не муча, а пиша, но то се иска елементарен интелект, за да се разбере....възпитание също, за да не обиждаш опонента си, а да се опиташ да го обориш с факти....виждам че, за това последното се опитваш, но това си е жив автогол, защото гледам статистиката, и както се казва не-вярвам на очите си ! Очаквах да видя някакъв зашеметяващ успех, на цска, през последните 17-18 години, но....поне един четвъртфинал за уефа да бяхте изиграли, а то някви групи на уефа, е то не е като да са групи на Ш.Л. но.....вярно левски го биха с много, но то не е като да те бият чешките селяни от славия прага....какво още видях в статистиката ? Няколко победи над наистина сериозни отбори през последните 18 години....ако трябва да бъдем по точни 2-3 , но пък за сметка на това напълно безмислени ! какво още....а да , липса, определено много голяма липса от истински евро мачове, по простата причина че цска са преминавали максимум, по 2-3 кръга ( предимно предварителните, ако въобще ги минават ) през тези 18 години....и да нарочно често ги споменавам тези 18 години, щото без комунистическа протекция, която да ви кара играчи ( доброволно, или не, не е имало никакво значение ) , и то някои от тях играчи с главно ' И ' трудно се получават нещата в България, и европа. А какво показва статистиката на Левски в този период ? Ами много интересни неща....колкото и сериозни провали, толкова, и грандиозни успехи, на фона на страхотно променилия се европейски футбол....е то не е като да биеш три отбора и да си на полуфинал....за съжеление, през тези изминали 18 години, няма такъв филм, казвам за съжеление, щото в противен случай Левски досега да е имал няколко финала....предлагам и ти да поразгледаш статистиката в този период, но не само в европа, виж, и титлите, и купите, и съотношението победи загуби между сините, и така наречения "гранд" цска ! И пак ела да говорим....а ако искаш и да се оибиждаме, нямаш никакъв проблем, макар че в обидите съм зле признавам...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 05 авг 2008 09:04

Я ти кажи победа на Левски в близките 15 години над европейски гранд, няма а няма и да има, защото 60 години сте ни в краката

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 авг 2008 11:37

Казвам веднага....Глазгоу рейнджърс, ако искаш и Олимпик марсилия....и двете важни и със значение победи, донесли преминаването в следващ кръг....а цска спечелиха срещу Ливърпул, за което браво, но не е ли малко безмислена победета ?
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 05 авг 2008 12:47

THE G.A.M.E написа:За твое голямо съжеление angoff , не муча, а пиша, но то се иска елементарен интелект, за да се разбере....възпитание също, за да не обиждаш опонента си, а да се опиташ да го обориш с факти....виждам че, за това последното се опитваш, но това си е жив автогол, защото гледам статистиката, и както се казва не-вярвам на очите си ! Очаквах да видя някакъв зашеметяващ успех, на цска, през последните 17-18 години, но....поне един четвъртфинал за уефа да бяхте изиграли, а то някви групи на уефа, е то не е като да са групи на Ш.Л. но.....вярно левски го биха с много, но то не е като да те бият чешките селяни от славия прага....какво още видях в статистиката ? Няколко победи над наистина сериозни отбори през последните 18 години....ако трябва да бъдем по точни 2-3 , но пък за сметка на това напълно безмислени ! какво още....а да , липса, определено много голяма липса от истински евро мачове, по простата причина че цска са преминавали максимум, по 2-3 кръга ( предимно предварителните, ако въобще ги минават ) през тези 18 години....и да нарочно често ги споменавам тези 18 години, щото без комунистическа протекция, която да ви кара играчи ( доброволно, или не, не е имало никакво значение ) , и то някои от тях играчи с главно ' И ' трудно се получават нещата в България, и европа. А какво показва статистиката на Левски в този период ? Ами много интересни неща....колкото и сериозни провали, толкова, и грандиозни успехи, на фона на страхотно променилия се европейски футбол....е то не е като да биеш три отбора и да си на полуфинал....за съжеление, през тези изминали 18 години, няма такъв филм, казвам за съжеление, щото в противен случай Левски досега да е имал няколко финала....предлагам и ти да поразгледаш статистиката в този период, но не само в европа, виж, и титлите, и купите, и съотношението победи загуби между сините, и така наречения "гранд" цска ! И пак ела да говорим....а ако искаш и да се оибиждаме, нямаш никакъв проблем, макар че в обидите съм зле признавам...

Няма кво да отговарям на нагло и отричащо всичко не синьо човече ... Статистика се гледа не през последните 18 г(на каква теория точно тия 18г. преглеждаш само ти си знаеш),ами от съществуването на самия клуб !
Безмислена била победата над Ливърпул... ако за вас е безмислена победа над европейския шампион значи наистина манталитета ви е мн мн мн мн нисък , морал от край време е ясно на всеки че на Герена липсва. За нас престижа и защитаването на святите 4 букви е преди всичко доказахме го и на мача в неделя (1-0 над ФАВОРИТА Литекс).За ЦСКА безмислена победа няма ние за това сме ЦСКА защото нашата цел е ПОБЕДА в всеки мач!
Никога ЦСКА не е преодолявала само 3 съперника за да достигне до полуфинал !
Дори и да си били малко съперници , след осминафиналите стават далеч по сериозни от смешните отборчета на Марсилия,Удинезе,Артмедия,Киево,Оксер и забравих още какви КОЛОСИ ви се падаха.
Значи е срамно да елиминираш по скромни отбори по пътя към ЕВРОПЕЙСКИ полуфинал а не е срамно да се класираш в ШЛ като ти се падне 9-тия в корумпираното италианско първенство ???
Не е от значение да победиш действащия Европейски шампион а да влезеш в ШЛ(Все още не сте влезли),по 2рия и напълно не футболен начин не е срамно?
А за онзи период преди 89-а година дето ми спориш сте спечелили "Скромните" 33 купи ... Само нагли типове като вашата агитка биха се отрекли от миналото си ... дали хората в Русия спорят кой е комунистически отбор и кой спечелил повече купи а ? дали ЦСКА (Москва) е мразен клуб или най обичаният ?
Ами в Германия ? Байерн(Мюнхен) Хитлеристко отроче ли е ?
Смешни сте с вашия плач ....
През тези 18 играчи нали знаеш кои са най известните БГ футболисти ?
Бербатов,Стоичков,Пенев,Костадинов,Лечков,Мартин Петров,Стилян Петров,Трифон Иванов... Нали знаеш от кой отбор са ? Или и те попадат в ЦСКА след намеса на Армията и Държавата ??? ... Ицо,Любо и Емо се наложиха при една такава криза като сегашната забележи при същият треньор ! Мартин,Митко Бербатов и Стенли пак от една Мултигрупна криза излезоха ЗАБЕЛЕЖИ при същият треньор , пак ли имаше намеса на Държавата ???
Следва 3-то действие ... Тошев,Зехиров,Караджов,Иванов,Чипев,Тонев,Виданов... нали се сещаш че само 1 от тия момчета ще струва колкото целия отбор на Левски след 3 г .... и забележи при същият треньор , Димитър Пенев !

П.С. Приемам забелжеката за обидите .
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 авг 2008 15:06

Да за това си прав, че за цска победата е над всичко, а целите и средствата, с която да бъде постигната, са без значение ! И тук идва разликата с Левски....за нас победата не е всичко, да важна е, но по важно е, дали ни е харесало това което е показал отбора....в този смисъл, един от мачовете от които се гордея, че съм фен точно на Левски, е мачът с Барселона в София, от Ш.Л. само един цитат, на Франк Рийкард: Не очаквах такава игра от нашите домакини, особенно имайки предвид първият мач, между нас, да спечелихме, но скоро не се сещам, кога някой отбор е държал топката повече от нас, в даден мач ! Определено имахме късмет че спечелихме, с оглед на много силната игра на Левски тази вечер.... Както се казва, когато големите говорят....трябва да се слушат. Ето казах за загуба от която съм доволен, ще посоча и победа от която съм недоволен...това е отстраняването на славия прага, след две ремита....ето това е разликата между нас....при вас едва ли ще намериш фен който да не е доволен от победа на цска, по простата причина, че....нали е важна само победата, на всяка цена ! А защо преглеждам само един период от време, ами аз го писах вече....заради променената политическа обстановка в страната....да стенли, бербо, марто, не са ви ги дали от партията, но тогава би ли ми казал защо след падането на комунизма, успехите ви вече, не са никак големи ? Аз не отричам че цска, създава големи играчи....създавали са, създават, и ще създават ( ако не фалира клубът ) ! но дори и с тези играчи като марто, стенли, и бербата, нямахте големи успехи в европа...а колкото до титлите и купите, на Левски преди 89 та година, бих казал, че те са спечелени въпреки всичко ! Но по интересно, е че след промяната, на строя, успехите на сините не секват...за разлика от тези на цска....обяснение ? Моето вече го споделих....
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 05 авг 2008 17:47

THE G.A.M.E написа:Да за това си прав, че за цска победата е над всичко, а целите и средствата, с която да бъде постигната, са без значение ! И тук идва разликата с Левски....за нас победата не е всичко, да важна е, но по важно е, дали ни е харесало това което е показал отбора....в този смисъл, един от мачовете от които се гордея, че съм фен точно на Левски, е мачът с Барселона в София, от Ш.Л. само един цитат, на Франк Рийкард: Не очаквах такава игра от нашите домакини, особенно имайки предвид първият мач, между нас, да спечелихме, но скоро не се сещам, кога някой отбор е държал топката повече от нас, в даден мач ! Определено имахме късмет че спечелихме, с оглед на много силната игра на Левски тази вечер.... Както се казва, когато големите говорят....трябва да се слушат. Ето казах за загуба от която съм доволен, ще посоча и победа от която съм недоволен...това е отстраняването на славия прага, след две ремита....ето това е разликата между нас....при вас едва ли ще намериш фен който да не е доволен от победа на цска, по простата причина, че....нали е важна само победата, на всяка цена ! А защо преглеждам само един период от време, ами аз го писах вече....заради променената политическа обстановка в страната....да стенли, бербо, марто, не са ви ги дали от партията, но тогава би ли ми казал защо след падането на комунизма, успехите ви вече, не са никак големи ? Аз не отричам че цска, създава големи играчи....създавали са, създават, и ще създават ( ако не фалира клубът ) ! но дори и с тези играчи като марто, стенли, и бербата, нямахте големи успехи в европа...а колкото до титлите и купите, на Левски преди 89 та година, бих казал, че те са спечелени въпреки всичко ! Но по интересно, е че след промяната, на строя, успехите на сините не секват...за разлика от тези на цска....обяснение ? Моето вече го споделих....

По същата логика и аз мога най лесно да обвиня промените за неуспехите на ЦСКА и "Успехите" на Левски... Аз анализирам играта на терена... но вие вашите неуспехи и успехите на конкурента лесно зачерквате с лека ръка изтъквайки не футболни и граничещи с истеричноста заблуди!
Били спечелили тези купи преди 89-а напук на всичко , е добре де вярваш ли си кво си написал ? ... живял ли си по онова време ? ... ако някой направи напук на власта нещо го чака о-в Белене... Колкото ЦСКА е бил комунистически отбор толкова и Левски ... Отбора на Армията и отбора на Милициата... вашите футболисти не са правили манифестаций заедно с феновете ами сигурно са организирали митинг протест пред Александър Невски с поднаслов , Долу БКП ...
след така наречената промяна(за ква промяна говорим като пак сме последна дупка на кавала),ето успехите на ЦСКА
Шампион-1990, 1992, 1997, 2003, 2005, 2008
Купа на България-1993, 1997, 1999, 2006
СуперКупа-89/90,2006,2008
през 1994 г. „Ювентус“ с 3:2 в първия кръг на Купата на УЕФА(победата е отменена заради картотеката на Петар Михтарски) ... победа над Ювентус...
Мач с Парма (0-0 и 1-1) Класира се ЦСКА
ЦСКА-Шахтьор(Донетцк) 3-0 и 1-2 (Предната година Шахтьор гази Арсенал с 2-0 в групите на ШЛ)
ЦСКА-Леверкузен 1-0 и 1-0 ... Изключително престижна победа над дългогодишния участник в ШЛ и достигал финал отбор на Байер(Леверкузен)
Победа над Ливърпул и отпадане от тях след 1-3 и 1-0 , но забележи победата е на митичния Анфийлд и това ако не е успех...
Да отбелязвам ли какви успехи са постигали играчи излезли от ЦСКА в европа ???
Носители на КЕШ,Златна топка,Златна обувка участвали в 3 финала за ШЛ,2 финала за Уефа(Трифон и Стенли),за единия в момента се борят най великите клубове в света ... ако Левски направи свой Юбилей ще събере ли толкова собствени и успяли кадри на терена ???
Интересно как изтъкваш само този наистина значим и голям за БГ отбор четвърфинал в Уефа а не кажеш нещо за Олимпия,Слован,Беверен ... нз какъв мазохист си , че да се радваш на отупването от БАРСА общо 0-8 в 2-та мача ама това не е нито европейски нито правилен футбол... Победата е задължителна в вски един мач , все пак представяме БГ в европа и повярвай ми никой отбор досега участвал в ШЛ , след такова представяне не се е тупал в гърдите че е участвал ... или по точно никой нормален.
Левски Шампион на България-1993, 1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2006, 2007
2 Пъти повече сте станали Шампион на България , на това голяма разлика ли му викаш и падение на ЦСКА ?
Купа на България-1991, 1992, 1994, 1998, 2000, 2002, 2003, 2005, 2007
Ето тука ни превъзхождате в последните 18г. в купата на България ... Гордееш ли се с това ?
Трябва ли да ти припомням кой отбор е рекордьор по спечелване на Купата на Съветската Армия ??? този иначе толкова симпатичен и НЕ комунистически турнир ? мда точно Левски приятелю
Влизане в групите на ШЛ , не е успех повярвай ми , защото хората из европа ще ви помнят с некъдърното участие и анти рекорда който поставихте!
И пак ти повтарям успехите на един отбор се гледат от създаването му , а не от тогава , когато на някой му е изгодно...
ЦСКА 31 пъти Шампион на България (1948, 1951, 1952, 1954, 1955, 1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1961, 1962, 1966, 1969, 1971, 1972, 1973, 1975, 1976, 1980, 1981, 1982, 1983, 1987, 1989, 1990, 1992, 1997, 2003, 2005, 2008).

Левски Шампион на България (25 пъти): 1933, 1937, 1942, 1946, 1947, 1949, 1950, 1953, 1965, 1968, 1970, 1974, 1977, 1979, 1984, 1985, 1988, 1993, 1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2006, 2007
ФАКТИ ФАКТИ ФАКТИ ... за европа няма смисъл... ти там си знаеш ;)
Спрете се и се примерете с прозвиащата , Вечно Втори,Идиотите на Европа,ФК Калъвка и т.н.
Както и с това че сте 2-ри отбор в БГ.
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 05 авг 2008 21:30

mertezaker написа:Играчи не ни трябват, трябва ни ръководство

С тази разредена чорба на съдиите ли ще се разчита пак ? :D
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “ЦСКА”