Тончи Кукоч - фен тема
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Тони Кукоч - фен тема
Последно Тончи или Тони ?!Tози имали нещо общо с Toni Kukoč
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
mtaraduda написа::lol:Най - добрия ляв бек в България, преценен след мач с .... Марек. Нищо, че преди седмица го направиха за смях.
Матилда ти май не си гледал мача на ЦСКА с Домус Ефенди ! Точно Кукоч беше най-добрия ни играч в тоя мач в който късмета спаси Форест от 1-2 гола.
Иначе съм съгласен, че има време и мачове да се прецени колко е добър, но определено на Тони Силва ще му е много по спокойно ако зад него играе играч като Кукоч.
П.С. Поздрави на Божи86 от Уест Хем, след като се заля с кофа с вода в съблекалнята на Уест Хем, домакина му дал и парцала да изчисти работното място на играчите и треньора.
- trokadero_
- Контакти:
Момчето още свиква и ще си показва потенциала !
-
peliforewer
- Контакти:
mtaraduda написа::lol:Най - добрия ляв бек в България, преценен след мач с .... Марек. Нищо, че преди седмица го направиха за смях.
Явно толкова разбираш от футбол щом мислиш че в Разград са направили Кукоч за смях.Ако внимателно разгледаш записа,без сини очила,ще видиш колко топки отне Кукоч в защита,колко пробива и добри центрирания направи и то в първи мач срещу шампиона,само с няколко тренировки.Може би си мислиш че е негова грешката за първия гол,да ама не,Шоко трябваше да бъде неутрализиран от играещия атакуващ състезател на ЦСКА пред Кукоч.Така че не се изказвай неподготвен че ставаш за смях,между другото какъв левскар си ти като най-много коментари си писал във форума на ЦСКА,иди си при своите,обсъждайте си трансфера на Божинов в Уест хям,националния вратар Наумовски и не се занимавай с ЦСКА.А от селекцията на ЦСКА от лятото само като видиш Дивиш,Причиненко,Кукоч,Буш и разбираш че това са футболисти с класа за добри европейски отбори,искам някой от Левски да ми назове попадения от лятната селекция на Левски.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
-
bobi_getov1
- Контакти:
Чакайте малко-много бързате-това футболер4е Тоонката Кукоч нали знаете ,че играе в БГ в ЦСКА нали на всички ви е ясно!!!
Нали на всички ви е ясно ,че в БГ футбола е под критичния минимум на параолиемпийци!!!
Примери:
бог Гара Дембеле-гол след гол-взеха го каде беше там Дуисбург ли Фрайбург ли и кво нищо кръгла 0
бог доктор на науките Гонзи-гол след гол-кръв на тиквата незнам си кво-отиде в Рен и какво-кръгла 0
наш Тошко Неделев-цялата А група ги направи разногледи голове пасове и кво-в Майнц нищо
и още знайни и незнайни параолиемпийци!!!
Извод:А група е мега гига транс космическа спъната от към футбол!!
Подкрепяйте си отборите и не пишете глупости-ако това момче беше класа нямаше да играе срещу Лудогорец Марек и т.н.
П.С.-Жо и Новакович за единствените класни играчи играли в А група!!!
Приятен ден на всички
Нали на всички ви е ясно ,че в БГ футбола е под критичния минимум на параолиемпийци!!!
Примери:
бог Гара Дембеле-гол след гол-взеха го каде беше там Дуисбург ли Фрайбург ли и кво нищо кръгла 0
бог доктор на науките Гонзи-гол след гол-кръв на тиквата незнам си кво-отиде в Рен и какво-кръгла 0
наш Тошко Неделев-цялата А група ги направи разногледи голове пасове и кво-в Майнц нищо
Подкрепяйте си отборите и не пишете глупости-ако това момче беше класа нямаше да играе срещу Лудогорец Марек и т.н.
Приятен ден на всички
Айййййййййййй Канарииииииииииииииииииии
bobi_getov1 написа:Чакайте малко-много бързате-това футболер4е Тоонката Кукоч нали знаете ,че играе в БГ в ЦСКА нали на всички ви е ясно!!!
Примери:
Приятен ден на всички
Нещо май не помниш Мораеш и Зику? Има и още класни играчи на нивото на Новакович, които са играли в България, така че и на теб ти е забранено да пишеш глупости.
- Red Warrior
- Контакти:
Ами аз лично се радвам, че взехме добър ляв бек, както каза един колега за първи път след Тиаго Силва, но ми е тъжно за "А" група, че една резерва от Бреша може да блести даже срещу Лудогорец.
Но наистина - нека все пак изчакаме още няколко кръга, за да правим генерални изводи. Да го видим как се представя както на терена, така и извън него. 
Последна промяна от Red Warrior на 23 авг 2014 12:45, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
От тия всички хубавци, които написа, нещо съм чувал и то преди 1 година за Гранден. Ти нещо да си чул наскоро за Неи, Вуядинович, преди това за Тиаго Силва и Хидиуед? Някъде сериозно да са играли в чужбина?
- damyanov1963
Тоз КуКоч де беше с/у резервите на Разград?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
mtaraduda написа:От тия всички хубавци, които написа, нещо съм чувал и то преди 1 година за Гранден. Ти нещо да си чул наскоро за Неи, Вуядинович, преди това за Тиаго Силва и Хидиуед? Някъде сериозно да са играли в чужбина?
Тиаго игра в Белгия 3-4сезона, в Стандарт Лиеж мисля, преди да приключи с футбола. Хидиуед пък беше в Аугсбург във втора немска дивизия, пак преди да се пенсионира. Вуядинович не го знам какво прави, но той никога не е бил от класата на предните 2ма. Неи си цъка за много пари по Арабските отбори.
Кукоч е много добър, но Кейсара със сигурност е най-добрият ляв бек в България. Тази година отборът ни е по-добър, миналата година разчитахме само на Гъргоров и здрава защита, а сега играем като отбор. Най-агресивния и динамичен футбол, ако играчите се обиграят догодина ще си взимаме дербитата с лекота.