Вие преди две седмици искахте налагане на юноши и викахте евала любо, че ще ги налагаш, сега викате - тия не стават, евала, че ще купуваш. Вие си го харесвате - ние също. Честит да ви е и цел живот тренер на цска!
ПП Аз лично, след това интервю, ако бях футболист на цска щях да си тръгна веднага. Тоя се мисли за цар и господар, а не знае, че го сложиха да имат с кой да си измият ръцете няколко пъти. Първия вече е факт, останалите идват..
Луд Любо, Луд! Култова пресконференция!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Луд Любо, Луд! Култова пресконференция!
Така е, и ние харесваме Хрущялеско и Човека с Ордена.Значи всичко е наред-всички са доволни. 

danko_sot написа:Сега прочетох в *** че Любо всеъщност не искал Любоя, а шефовете му го натрапили. Това ме радва ако е така, щото Любоя не ни трябва. Пък и как ще каже пред журналисти, да си стяга шортите, не се връзва. За мене селекцията щеше да е повече от прекрасна но да бяхме взели един Даксон вместо двамата от Ботев
DUDE,ти цепиш..............

Защо изобщо си направил труда да напишеш донгалфон?
Ти това го напиши в форума на ЦСКА............после ще те срам от себе си.

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
Sheisse написа:Така е, и ние харесваме Хрущялеско и Човека с Ордена.Значи всичко е наред-всички са доволни.
Заеби, аршльох, ние не го харесваме мааму даеба

DUDE,ти цепиш..............
[/quote]
Понякога и те научкват някоя истина DUDE

Понякога и те научкват някоя истина DUDE

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
според мен Чипев, Тонев и Тошве тршбжа да са преотстъпят за година даже две и после да се върнат в ЦСКА. Сашко Тонев единственото което направи е вкара 2 гола на празна врата на Вихрен което е едно нищо.
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
emi_cska написа:според мен Чипев, Тонев и Тошве тршбжа да са преотстъпят за година даже две и после да се върнат в ЦСКА. Сашко Тонев единственото което направи е вкара 2 гола на празна врата на Вихрен което е едно нищо.
Еми, Тонев е нешлифован диамант или айде да не е диамант, сапфир. Има много качества, но засега не може да ги разкрие. Трябва му време и малко търпение. Любо стовари прекалено голяма отговорност изведнъж върху тях, което е хубаво, донякъде, но от друга страна в един момент ти казват: не ставаш и ти скапват психиката! Да за момента може и така да е, но не може Любо да очаква че тези момчета на 18-19 години да са готови футболисти и като ги пусне и ще решават мачовете. За Тонев е най-добре колкото се могже по скоро да излезе в чужбина. Чипев има бъдеще също, а от Тошев нищо не става, да го продаваме и тва е
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Значи прави впечатление едно нещо - Любо е разделил отбора на 2 части - едната, която се явява основната - отива в Австрия, а другата остава да се готви тук ( съставена предимно от юноши )...
Аз мисля, че освен 2-3 играчи, които ще бъдат продадени ( вероятно това ще са Маркиньос, Данчо Тодоров и може би Котев или още някой от чужденците като Руи Мигел и Морозс) - ще има и още 2-3 такива, които след завръщането на отбора от подготовката също ще отпаднат от сметките на треньорите и съответно от тази втора група, която остава тук ще бъдат взети в първия отбор най-добре представилите се....
Но това е само мое предположение....
Притеснява ме само вратарския пост - дано Пифа влезе във форма, че този Чавдаров не го знам какво представлява а няма вече време за привличане на друг вратар...
Биваше да вземем Тошо Тодоров от Литекс, те така и така не го искат а той не е лош вратар, но беше нарочен заради 1-2 грешки и го закотвиха извън отбора им....
Но пък си имаме и Караджов - дано Любо му даде шанс поне в повечето мачове от купата на България.
Аз мисля, че освен 2-3 играчи, които ще бъдат продадени ( вероятно това ще са Маркиньос, Данчо Тодоров и може би Котев или още някой от чужденците като Руи Мигел и Морозс) - ще има и още 2-3 такива, които след завръщането на отбора от подготовката също ще отпаднат от сметките на треньорите и съответно от тази втора група, която остава тук ще бъдат взети в първия отбор най-добре представилите се....
Но това е само мое предположение....

Притеснява ме само вратарския пост - дано Пифа влезе във форма, че този Чавдаров не го знам какво представлява а няма вече време за привличане на друг вратар...

Биваше да вземем Тошо Тодоров от Литекс, те така и така не го искат а той не е лош вратар, но беше нарочен заради 1-2 грешки и го закотвиха извън отбора им....
Но пък си имаме и Караджов - дано Любо му даде шанс поне в повечето мачове от купата на България.

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
ясо, аз кирил котев не искам да го продаваме до другото лшто а караджов е преотстъпен на сливен за един сезон, беконо е 3тиш вратар в ЦСКА
данко_сот въобще не съм съгласна с теб за мнението ти за Тонев защото той няма изявени качества и се вижда това от далеч, просто защо любо не му дава защото е дете и защото направи само 1 добър мач и то този за суперкупата след това стана звездоман
данко_сот въобще не съм съгласна с теб за мнението ти за Тонев защото той няма изявени качества и се вижда това от далеч, просто защо любо не му дава защото е дете и защото направи само 1 добър мач и то този за суперкупата след това стана звездоман
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
Тук гледам едва ли не ги ожалвате тия въпросни млади футболисти.
Трябвало да укрепнат алабала...
Я си спомнете на колко години беше Майкъл Оуен когато дебютира за Ливърпул? 17 и половина.
За Англия на Световното? 18 и половина.
На колко беше Уейн Рууни когато дебютира за Евертън? 5 дни преди да навърши 17 вкара на Арсенал.
За Англия? На 17години и 4 месеца.
Тео Уолкот, Джеймс Милнър, Андрес Иниеста, Сеск Фабрегас...да изброявам ли още?
Не знам колко струва като треньор Любо Пенев, а и признавам си въобще не ме интересува но това което каза днес на пресконференцията е абсолютната истина.
А дали ще им се играе или не след такива изказвания си е техен проблем. Крайно време е футболистите да разберат че треньора е шефа в един отбор и всичко става според както той размахва тоягата.
Трябвало да укрепнат алабала...
Я си спомнете на колко години беше Майкъл Оуен когато дебютира за Ливърпул? 17 и половина.
За Англия на Световното? 18 и половина.
На колко беше Уейн Рууни когато дебютира за Евертън? 5 дни преди да навърши 17 вкара на Арсенал.
За Англия? На 17години и 4 месеца.
Тео Уолкот, Джеймс Милнър, Андрес Иниеста, Сеск Фабрегас...да изброявам ли още?
Не знам колко струва като треньор Любо Пенев, а и признавам си въобще не ме интересува но това което каза днес на пресконференцията е абсолютната истина.
А дали ще им се играе или не след такива изказвания си е техен проблем. Крайно време е футболистите да разберат че треньора е шефа в един отбор и всичко става според както той размахва тоягата.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.