Bg Dream teаm- ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Bg Dream teem- ЦСКА

Мнениеот cska_90 » 24 юни 2009 17:35

Red_champions написа:Съставът на ЦСКА вече е въпросителна с привличането на толкова нови футболисти,според мен при това и качествени.Ето моят вариант-за вратаря съм пристрастен-Иво Петров за мен е номер 1 ;)

..........................Иво Петров/Чавдаров.........................

.........Минев...........К.Стоянов....................................Иван Иванов............................................................Виданов

Д.Тодоров/Иван Стоянов.......Т.Янчев................................Коста Янев....................Светльо Петров........

...............................................Спас Делев/Тимонов.....................................................

.........................................................................Владо Манчев(Саидходжа,Манчев) :)

Абе всичко добре,ама доста дефанзивна халфова линия ще е това-трима дефанзивни халфа и Данчо-според мене един от Т.Янчев................................Коста Янев....................Светльо Петров........няма да играе!
Изображение

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 24 юни 2009 17:37

Много ще зависи от ЕКТ и за ЦСКА, и за конкуренцията.Ако има глуповати отпадания ще има и катаклизми, смени на тренъори и т.н.Във вътрешното първенство до 6-и кръг сложен мач няма и времето за обиграване стига.В Европа, ако се падне някой като Дженоа и да са обиграни, и да не са....там и късмета играе роля.
Дрийм тим не са, но са по-добре от матрЯла, с който почнахме миналия шампионат, а и системата с ниски заплати и високи премии ще изиграе роля.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 24 юни 2009 17:39

Martines написа:Светльо Петров е най-смешния футболист на ЦСКА........най-голямата дупка,немога да повярвам,че го прибирате пак!!!

Изображение

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 24 юни 2009 17:42

Red_champions написа:Съставът на ЦСКА вече е въпросителна с привличането на толкова нови футболисти,според мен при това и качествени.Ето моят вариант-за вратаря съм пристрастен-Иво Петров за мен е номер 1 ;)

.........Минев...........К.Стоянов....................................Иван Иванов............................................................Виданов

Д.Тодоров/Иван Стоянов.......Т.Янчев................................Коста Янев....................Светльо Петров........

...............................................Спас Делев/Тимонов.....................................................

.........................................................................Владо Манчев(Саидходжа,Манчев) :)

за защита къде забражяте Кирил Котев а, до колкото съм информирана той все още не е продаден, и няма да се продава
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 24 юни 2009 17:46

emi_cska написа:

за защита къде забражяте Кирил Котев а, до колкото съм информирана той все още не е продаден, и няма да се продава
:)
Как е в Америка иначе?
Ще се продава Еми, в трансферната листа е
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

powerkroky

Мнениеот powerkroky » 24 юни 2009 17:48

На този етап изглежда доста добре селекцията . Остава треньора да ги подреди и подготви добре и ще мачкаме.
Питам , има ли власт
която да не е обслужвала вас ?
Сектор " В " ни дели,
Аз съм човек , г...... си тииии...

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 24 юни 2009 17:49

Аз съм изключително доволен от селекцията в ЦСКА, за пореден път показват, че са абсолютно неспособни да се поучат дори от собствените си грешки. В един и същи ден собственикът се чуди в пространно интервю как така досега са се вземали футболисти на килограм, за които той все още дължи 6 милиона лева, и се купуват 9 (девет!) нови футболиста! 4 от дванадесетия в първеството и два от следващия и последен спасил се от отпадане, и ако за тези от Сливен нещата са по-ясни - така и така цяла пролет си играха за ЦСКА, сега просто нещата се официализираха, то тези от Ботев будят само недоумение - обичайното извинение, разбира се, е налице - "Да, отборите са им слаби, но те са им звездите!" Как става този номер? Спасява се един отбор от изпадане по чудо, играчите не са получавали заплати от 6 месеца, през януари му купуваш двете "звезди", и през юни - изненада - пръкнали се още "звезди", през август сигурно ще се намерят още :) То ботев повече звезди от Реал събрал... Мързи ме да давам конкретни примери, но през месец май, най-вече след датата девети, почти всички червени гурута в журналистиката се изредиха да дават оценки, всички могат да бъдат обобщени много лесно: "Второто място е успех, С ИГРАЧИ ОТ МЕЗДРА И БОТЕВ ТОЛКОВА" Значи с играчи от Мездра и Ботев не става, обаче с играчи от Сливен и Ботев вече успеха е гарантиран :mrgreen:
Та това, което искам да кажа - селекционната политика (римейк на последните над десет последни трансферни прозореца) + популистките изказвания на новите босове на армията (интервюто на Борисов от вчера все едно Лупи му го е писал), са гаранция за провал, сетете се за моите думи в края на юли или август, както и към края на сезона!

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 24 юни 2009 18:01

Аз съм изключително доволен от селекцията в ЦСКА, за пореден път показват, че са абсолютно неспособни да се поучат дори от собствените си грешки. В един и същи ден собственикът се чуди в пространно интервю как така досега са се вземали футболисти на килограм, за които той все още дължи 6 милиона лева, и се купуват 9 (девет!) нови футболиста! 4 от дванадесетия в първеството и два от следващия и последен спасил се от отпадане, и ако за тези от Сливен нещата са по-ясни - така и така цяла пролет си играха за ЦСКА, сега просто нещата се официализираха, то тези от Ботев будят само недоумение - обичайното извинение, разбира се, е налице - "Да, отборите са им слаби, но те са им звездите!" Как става този номер? Спасява се един отбор от изпадане по чудо, играчите не са получавали заплати от 6 месеца, през януари му купуваш двете "звезди", и през юни - изненада - пръкнали се още "звезди", през август сигурно ще се намерят още То ботев повече звезди от Реал събрал... Мързи ме да давам конкретни примери, но през месец май, най-вече след датата девети, почти всички червени гурута в журналистиката се изредиха да дават оценки, всички могат да бъдат обобщени много лесно: "Второто място е успех, С ИГРАЧИ ОТ МЕЗДРА И БОТЕВ ТОЛКОВА" Значи с играчи от Мездра и Ботев не става, обаче с играчи от Сливен и Ботев вече успеха е гарантиран
Та това, което искам да кажа - селекционната политика (римейк на последните над десет последни трансферни прозореца) + популистките изказвания на новите босове на армията (интервюто на Борисов от вчера все едно Лупи му го е писал), са гаранция за провал, сетете се за моите думи в края на юли или август, както и към края на сезона!

Г.Христов-Ботев
Минев-Ботев
Милиев-Локо(Пд)
Сърмов-Нафтекс(Б група)

Тия откъде са? На какво основание Ашдод е супер отбор като мизерния Бг шампионат е 8-9 позиции над израелския и миналата година Черноморец, Морето и Литекс отстраниха израелски представители в Европа.Аз лично не виждам .

dani***
Контакти:

Мнениеот dani*** » 24 юни 2009 18:10

Велизар Димитров - Марек ; Христо Янев - Берое; ДИМИТЪР БЕРБАТОВ - Пирин; Стилян Петров - Монтана; И така натататък... Моля ви, като предричате провали, поне говорете сериозни неща.Какво по дяволите искате? Да купуваме само от Литекс и Левски ли? Що за тъпо мислене? А и зимата взехме замо един българин от Ботев, един турчин от там и двама португалци от Мездра... Егати капацитетите сте, нямам думи....

P.S. Йордан Минев се наложи в отбора, а големия провал Муши вкара 7 гола и може би ще се продаде за прилични пари.

dani***
Контакти:

Новият ЦСКА

Мнениеот dani*** » 24 юни 2009 18:16

Селекцията почти приключи и чета доста мнения, какъв провал ни очаквал.Аз съм на мнение, че ако привлечем един добър ляв бек и оставят в състава Сашо Тонев и Зехиров, ще имаме отбор с голям потенциал.Опитна двойка в центъра, в лицето на Янчев и Свтлъо Петров и много интересно нападение. Ако привлечем Даниел Любоя, мисля че ще можем да чакаме добри мачове в Европа, все пак новите момчета са наясно в кой отбор идват, а лятото ще работят с не кой да е, а Хесус Паредес. :)

Върни се в “ЦСКА”