Любо Пенев: Сърцето не ми дава да си търся парите от ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Re: Любо Пенев: Сърцето не ми дава да си търся парите от ЦСКА

Мнениеот GA_ veliki » 15 апр 2014 19:05

Red joker написа:
GA_ veliki написа:
DANS написа:Бате Люубо показа на фалшивите "армейци", как трябва да постъпи човек, когато наистина обича ЦСКА!
Момчето Коньовичарче беше велик футболист, стана добър треньор, а сега показа, че е и голям ЧОВЕК! Браво!

В "Коньовица" никой не би допуснал да има прякор "Супата" :lol:
Но легендите са с прякори Паро, Митата, Павката, Сашо (Станков болезнено,а? :lol: ) и по-назад Стар Гошо, Божката и това е само на 1во четене!Емо Костадинов и Кольо Гилъна не ги броя.

А бе с тебе да не сме комшии :?: :o ,брой ги всичките ,как па да нема едно говедо в тая махала ,а ;) (става дума за по- известно) :lol: Е може би Дълга Мара и Фифи Перото ,но те са по-скоро от Гевгелийския :idea:

Въпреки че съм левскар, не бих употребил думата "свиня" нито за Паро, нито за Митата, нито за Симулията.П.Панов също не заслужава определението "говедо".Самия ти изказ показва, че си някакъв пришълец явно.Да не си след десетоноемврийски софиянец?
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Red joker

Re: Любо Пенев: Сърцето не ми дава да си търся парите от ЦСКА

Мнениеот Red joker » 15 апр 2014 19:58

GA_ veliki написа:
Red joker написа:
GA_ veliki написа:
DANS написа:Бате Люубо показа на фалшивите "армейци", как трябва да постъпи човек, когато наистина обича ЦСКА!
Момчето Коньовичарче беше велик футболист, стана добър треньор, а сега показа, че е и голям ЧОВЕК! Браво!

В "Коньовица" никой не би допуснал да има прякор "Супата" :lol:
Но легендите са с прякори Паро, Митата, Павката, Сашо (Станков болезнено,а? :lol: ) и по-назад Стар Гошо, Божката и това е само на 1во четене!Емо Костадинов и Кольо Гилъна не ги броя.

А бе с тебе да не сме комшии :?: :o ,брой ги всичките ,как па да нема едно говедо в тая махала ,а ;) (става дума за по- известно) :lol: Е може би Дълга Мара и Фифи Перото ,но те са по-скоро от Гевгелийския :idea:

Въпреки че съм левскар, не бих употребил думата "свиня" нито за Паро, нито за Митата, нито за Симулията.П.Панов също не заслужава определението "говедо".Самия ти изказ показва, че си някакъв пришълец явно.Да не си след десетоноемврийски софиянец?

Няма как да я употребиш ,това са велики футболисти и българи,относно Панов не бих употребил думата говедо, но той е от единиците левскари ,които заслужават уважение :idea: :!: Не знам кой е „супата“ и наистина не знам за човек с такъв прякор,не знам и твоя какъв,а и не ме интересува,само ще ти кажа ,че Паро,Митата,Павката и Сашо не са прякори,а имена макар и „галени“,за разлика от гибона,кривия,сухия,мокрия,гонзо и т.н.,но за хора привърженици на подУЯне е нормално да не знаят,за тези разлики и да им е все тая,така че не ми говори за изказ и за следдесетоноемврийски(пише се слято) софиянци и пришълци ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “ЦСКА”