Най-непревземаемата крепост в Европа е стадионът на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: Най-непревземаемата крепост в Европа е стадионът на ЦСКА

Мнениеот gzagorov » 12 апр 2014 12:34

galin56 написа:Добре, де, защо се излагате с такива заглавия. В Европа :shock: Напишете си България и си коментирайте реални неща. ЦСКА и Европейски футбол е все едно да сравняваш кон с кокошка. ЦСКА до ПСЖ, Аякс и Бенфика :lol: :lol: :lol: :lol:
Единствения отбор в България, който се доближава до европейския футбол ги би два пъти в тая "европейска крепост" от два мача. Не ми се мисли какво ще стане ако играят с силен европейски отбор като по-горе изброените. Оправи си заглавието да не ти се смеят хората!

Мисля че трябва да доуточним нюансите:
Ако ЦСКА получи някакъв приз (не знам дали съществува или е просто една от мнооооогото класации), толкова по-добре за сериозно поразклатения престиж на българския футбол. Това в международно отношение, а в нашата си действителност цскарите трябва просто да му се радват, без да го навират в лицата на съперниците си (не че го правят, просто разсъждавам). Според мен това е правилната трактовка на ситуацията.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 12 апр 2014 12:35

Venko123 написа:
mtaraduda написа:Естествено, че в първенство, в което Левски не е фактор, а селските отбори като си минат табелите се усират няма как да допускате. Но то защитата ви е за сметка на тотално безидейната игра в атака. Естествено сега ще кажете, че не ви пука щом печелите, само че при излизането ви в Европа ще последва поредното разкриване на стойчовия стил, защото всеки по - грамотен тим ще се възползва. Не случайно срещу единствения добър отбор в А група Лудогорец не само, че нямате точка, а нямате и отбелязан гол при голова разлика 0:6.

Кажи честно, какви щеше да ги пишеш ако на наше място беше Левски?

За разлика от тебе, дори миналата година, когато имахме шанс за титла и купа се смеех искрено на малоумния ни футбол, в който разчитахме на Гари Родригес само да измисли нещо. Левски не играе нищо от 2008 насам с изключение на полусезона, когато Ясен Петров беше треньор, но и тогава имахме пропуски в защита.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 12 апр 2014 12:39

Кировец написа:
gzagorov написа:Мислех, че в темата говорим за защитата на ЦСКА, не за резултатите като цяло. Това, което имам предвид е, че срещу нападатели като Макриев или Бакари не трябва да се самозалъгвате колко добри защитници имате. Не казвам че са слаби, разбира се, но ето в предния мач играчите на "Ботев" за една ситуация можеха 2 пъти да отбележат. Дори и да е само една ситуация, това че не го сториха говори не толкова за силата на защитниците, колкото за неадекватността на нападателите. Мое мнение.

Аха, ами защитата на ЦСКА игра срещу Хамза и Доре - доказани голмайстори, срещу Божинов, Генков, Макриев, Камбуров, Джордан, Ваюши, Курдов. Според мен проблемът не е в агресорите и липсата им на качество в атака, а в организацията и тактиката на ЦСКА.
Според приказката един отбор играе толкова, колкото му позволи съперника.

ОК, това е твоето мнение и го приемам. Не може всички да мислим еднакво ;)
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 12 апр 2014 12:40

Заглавието не е мое, а на Гонг. И не знам какво се оправдавате със слабите ви нападатели - това си е ваша работа, не наша. Ние нямаме и половин нападател, да не говорим за 3-ма НАЦИОНАЛНИ нападатели, които има Левски. Лудогорец е друга бира и не мисля, че е срамно, че сме паднали от тях. Надграждат отбор 3 години, като не си продават най-добрите футболисти. Дават милиони за селекция и имат финансова и организационна стабилност. Като сложа на кантара тези неща, не мисля, че ЦСКА има от какво да се срамува - напротив. Интересно, Стойчо Стоев, Мъри, Загорчич и т.н. дали щяха да изградят по-добър ЦСКА от този в момента в ситуацията, която бяхме, а и все още сме?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 апр 2014 12:41

mtaraduda написа:Естествено, че в първенство, в което Левски не е фактор, а селските отбори като си минат табелите се усират няма как да допускате. Но то защитата ви е за сметка на тотално безидейната игра в атака. Естествено сега ще кажете, че не ви пука щом печелите, само че при излизането ви в Европа ще последва поредното разкриване на стойчовия стил, защото всеки по - грамотен тим ще се възползва. Не случайно срещу единствения добър отбор в А група Лудогорец не само, че нямате точка, а нямате и отбелязан гол при голова разлика 0:6.

Стига си дрънкал глупости бе. Безидейна игра в атака... Проблемът, че нямаме голмайстор не е синоним на безидейната игра в атака. Такива идиотщини можеш да си ги пишеш свободно във Всекидневната, а не когато става въпрос за ЦСКА. Разбра ли?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 апр 2014 12:43

gzagorov написа:
Кировец написа:
gzagorov написа:Мислех, че в темата говорим за защитата на ЦСКА, не за резултатите като цяло. Това, което имам предвид е, че срещу нападатели като Макриев или Бакари не трябва да се самозалъгвате колко добри защитници имате. Не казвам че са слаби, разбира се, но ето в предния мач играчите на "Ботев" за една ситуация можеха 2 пъти да отбележат. Дори и да е само една ситуация, това че не го сториха говори не толкова за силата на защитниците, колкото за неадекватността на нападателите. Мое мнение.

Аха, ами защитата на ЦСКА игра срещу Хамза и Доре - доказани голмайстори, срещу Божинов, Генков, Макриев, Камбуров, Джордан, Ваюши, Курдов. Според мен проблемът не е в агресорите и липсата им на качество в атака, а в организацията и тактиката на ЦСКА.
Според приказката един отбор играе толкова, колкото му позволи съперника.

ОК, това е твоето мнение и го приемам. Не може всички да мислим еднакво ;)

Моето мнение се опира на факти - Камбуров е голмайстор на А група, след него са Джордан, Маркиньос и т.н. Доре и Хамза в Румъния са вкарали около 50 гола, в Пловдив също дупчат наред, на други стадиони като гости също вкарват.
ЦСКА освен, че почти не пуска на Армията, това се отнася и за гостуванията. Факти, братле.

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 12 апр 2014 12:43

Кировец написа:

Стига си дрънкал глупости бе. Безидейна игра в атака... Проблемът, че нямаме голмайстор не е синоним на безидейната игра в атака. Такива идиотщини можеш да си ги пишеш свободно във Всекидневната, а не когато става въпрос за ЦСКА. Разбра ли?

Значи гледай сега, ти си никой и неможеш да ми казваш каквото и да е, това 1-во и 2-ро кажи ми в мачовете с Ботев, Лудогорец, Левски и Черно Море колко чисти положения имахте сумарно? Говорим за мачовете от плейофите. Аз мога да ти гарантирам, че имахте не повече от 4-5 положения за тия 4 мача.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 апр 2014 12:44

mtaraduda написа:
Кировец написа:

Значи гледай сега, ти си никой и неможеш да ми казваш каквото и да е, това 1-во и 2-ро кажи ми в мачовете с Ботев, Лудогорец, Левски и Черно Море колко чисти положения имахте сумарно? Говорим за мачовете от плейофите. Аз мога да ти гарантирам, че имахте не повече от 4-5 положения за тия 4 мача.

Моля? :lol:
Казах ти - свободните съчинения във Всекидневната!

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 12 апр 2014 12:46

И да ми се молиш и да не ми се молиш, като ми изложиш факти различни от "всекидневната" тогава можем да водим дискусия. Такива лаици като тебе са ми ясни. Пусни си мачовете и преброй положенията.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 апр 2014 12:48

mtaraduda написа:И да ми се молиш и да не ми се молиш, като ми изложиш факти различни от "всекидневната" тогава можем да водим дискусия. Такива лаици като тебе са ми ясни. Пусни си мачовете и преброй положенията.

Ама аз не виждам да си изложил факти, а мнение - хипотеза. ти си пусни - направи клипче и ми набий фактите. след като ти първи метна това твърдение, значи ти си този, който трябва да го докаже. Капиш?

Върни се в “ЦСКА”