Потенциалните летни цели на ЦСКА - Камбуров не е сред тях
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: Потенциалните летни цели на ЦСКА - Камбуров не е сред тях
Абе вие луди ли сте,къф Зику ? Откъде пари за него,а иначе даже не ни и трябва...Едно време играеше,ама вече не става.На нас ни трябват млади момчета,които да вдигнат класата...А иначе Чочев и Карачанаков най-вероятно са пътници,тъй като те ще са "жертвата" за спасяване на лиценза...Поне да вземат 2-3 млн евро за тях двамата...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Абе вие луди ли сте,къф Зику ? Откъде пари за него,а иначе даже не ни и трябва...Едно време играеше,ама вече не става.На нас ни трябват млади момчета,които да вдигнат класата...А иначе Чочев и Карачанаков най-вероятно са пътници,тъй като те ще са "жертвата" за спасяване на лиценза...Поне да вземат 2-3 млн евро за тях двамата...
Шефе, кой от сегашните Косоко-вци може да спира топката всеки път - само Гъргоров, нали
Леевски, оле
-
angelofdeath
- Контакти:
Зико ще е безценен за отбора ни в този момент. Румънеца е от играчите, които са орисани да решават заплетени ситуации. Не случайно вкара 14 гола само за един полусезон и всичките важни. Мораес също беше добър, но бележеше главно на Армията, а в напечените битки го нямаше никакъв. Двата му пропуска срещу Враца и Миньор осложниха битката за титлата, която в последствие загубихме. Със Зико в ЦСКА ще имаме голмайстора, който ни трябва! Тасио е на години и не си заслужава връщането му в Европа. Момчето от Верия едва ли има страховити качества щом играе в подобен отбор. Ако беше играч на ниво щеше да си остане в Португалия. Разликата между среден отбор от Лига Сангреш и слаб гръцки тим е сериозна. ЦСКА е голям отбор за България и не може да взима играчи от Верия - пълен анонимник.
Напоследък се залага на млади момчета,които са неизвестни,но имат потенциал.Така че,ако ще взимаме някой,или ще е утвърден голмайстор,или ще е младок с качества!
От изброените, Зику се вписва в политиката ни,но е твърде скъп!
По-скоро ще вземем младото момче,ако въобще има нещо вярно,като имена в темата!
От изброените, Зику се вписва в политиката ни,но е твърде скъп!
По-скоро ще вземем младото момче,ако въобще има нещо вярно,като имена в темата!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Няма такива продажни журналя като българските.
Маркиньос млад ли е, или не е от българския пазар?
Коя е лъжливата статия? А може би и двете?
A и друго не мога да разбера - за какво по дяволите ни е Маркиньос? Да не сме открили някой пенсионен фонд в клуба и аз да не знам?
[offtopic]Спортал[/offtopic]
На българския пазар се оглеждаме по-скоро за млади футболисти", допълни Тодоров.
Спортно-техническият щаб на ЦСКА вече работи по лятната селекция на отбора, а вече е ясно едно от имената, което на 90% ще акостира на "Армията". Това е голмайсторът на Локомотив (София) Маркиньос.
Маркиньос млад ли е, или не е от българския пазар?
A и друго не мога да разбера - за какво по дяволите ни е Маркиньос? Да не сме открили някой пенсионен фонд в клуба и аз да не знам?
[offtopic]Спортал[/offtopic]
Щото Маркиньос може да спира топката - моите уважения към Тошко, Иван Стоянов, Фо-Поре, Галчев, Апата, Кокоса, Чочев ( талант, но още недоразвит ), но те нямат тоя навик
Има още няколко години футбол в Пешеходеца 
Леевски, оле
boabbb написа:Щото Маркиньос може да спира топката - моите уважения към Тошко, Иван Стоянов, Фо-Поре, Галчев, Апата, Кокоса, Чочев ( талант, но още недоразвит ), но те нямат тоя навикИма още няколко години футбол в Пешеходеца
Може да я спира ,но не може да я подава,бавен ,инертен, от време на време вкарва по някой фаул,играе, когато му е кеф, с две думи- гола вода...грешен трансфер
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
-
На линияUdoji90
- Контакти:
Има известен резон в привличането на Маркиньос. Ясно е, че си има кусури, ама пък в момента Бадема играе всеки един мач и макар че очевидно има много добра физическа подготовка, е добре да си има адекватен заместник в случай на контузия или наказание. В сегашния отбор такъв играч за мен е Марсиньо, но той напуска след края на сезона (съответно вече не го броят за жив). Та Маркиньос би бил добър конкурент на Гъргоров, a и на 32 години е пресилено да го изкарваме едва ли не пенсионер. Бадема и Вальо са дори по-възрастни, ама това не им пречи да играят на ниво.
Колкото до тримата изброени нападатели, според мен са спекулации. Иначе е ясно, че Зику е най-добрият вариант, но сигурно ще иска прекалено висока заплата.
Колкото до тримата изброени нападатели, според мен са спекулации. Иначе е ясно, че Зику е най-добрият вариант, но сигурно ще иска прекалено висока заплата.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- captain_drifuss
- Контакти:
Камбуров и маркиньос са сигурни, но не ги привличат за титуляри. Това е по-скоро продължение на добрата политика на Стойчо да има стабилна резервна скамейка с опитни футболист, на които може да разчита във всякакви ситуации.
Според мен със сигурност ще се търси напдател чужденец, който да донесе класата и головете, които ни липсват сега.
Също ни трябват бекове, които да са достатъчно добри, за да може да сложим сегашните на резервната скамейка без да се мисли много.
Според мен със сигурност ще се търси напдател чужденец, който да донесе класата и головете, които ни липсват сега.
Също ни трябват бекове, които да са достатъчно добри, за да може да сложим сегашните на резервната скамейка без да се мисли много.