ЦСКА рекламира акциите по телевизията (ВИДЕО)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: ЦСКА рекламира акциите по телевизията (ВИДЕО)

Мнениеот Red Warrior » 28 мар 2014 14:42

rocknrolla написа:Депутати "превзеха" "Армията"

http://www.sportal.bg/news.php?news=479925

Като гледам и те са си взели между 10 и 100 акции. Нали са беднички. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 мар 2014 14:42

tzvetan_tee написа:
Red Warrior написа:Можеше да направим пародия на рекламата за кренвирши "О, Пепи". :mrgreen: Сашо Томов влиза като млад в университета и среща вербувания агент на ДС и състудент - Тодор Батков. Батков кава: Сашо, пак бихте европейски колос, а ние излагаме България. Томов отговаря: Нищо ново под слънцето. След това действието се пренася в наши дни. Томов и Батков пак се срещат след успешната продажба на акции на ЦСКА. Батков казва: Сашо, отново сте в Европа, а ние се борим за място в първата 7-ца. Излагаме България от Гибралтар до Монголия. Томов отговаря ухилено: Нищо ново под слънцето. Същите сме като едно време. :lol:

Лупи да не ви стана любимец? Много сте л/тесни... Ние играхме в ШЛ, 1/4 финал, 6 пъти шампиони и не сме доволни, а на вас една победа ви трябва и забравяте всичко. ;)

Ми тогава да вземе да ви закрие агента, че и ние, и вие да сме доволни ;) :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 мар 2014 14:44

Преброяване на глупаците в розово, тая кампания е нещо такова :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
kikooo1912
Контакти:

Мнениеот kikooo1912 » 28 мар 2014 14:45

Аз не съм икономист, но ми е интересно какво ще стане с хората, които си купят акции на ЦСКА. Получават ли дял от активите и пасивите на клуба или само от активите? Ако получават дял само от активите, кой ще плаща заемите? Има ли вероятност новите акционери да придобият като част от капитала на дружеството и пасивите, тоест задълженията? Някъде има ли официална информация за капитала на дружеството и какво фактически придобиваш чрез покупката на една акция?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 мар 2014 14:46

kikooo1912 написа:Аз не съм икономист, но ми е интересно какво ще стане с хората, които си купят акции на ЦСКА. Получават ли дял от активите и пасивите на клуба или само от активите? Ако получават дял само от активите, кой ще плаща заемите? Има ли вероятност новите акционери да придобият като част от капитала на дружеството и пасивите, тоест задълженията? Някъде има ли официална информация за капитала на дружеството и какво фактически придобиваш чрез покупката на една акция?

Нищо не придобиваш, даряваш едни 30лв на Сашо.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 мар 2014 14:46

kikooo1912 написа:Аз не съм икономист, но ми е интересно какво ще стане с хората, които си купят акции на ЦСКА. Получават ли дял от активите и пасивите на клуба или само от активите? Ако получават дял само от активите, кой ще плаща заемите? Има ли вероятност новите акционери да придобият като част от капитала на дружеството и пасивите, тоест задълженията? Някъде има ли официална информация за капитала на дружеството и какво фактически придобиваш чрез покупката на една акция?

Придобиваш дедовия ;) Можеш да ходиш на общото събрание на акционерите и това е :!: Няма активи, няма пасиви

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 мар 2014 14:47

W84me написа:

Нищо не придобиваш, даряваш едни 30лв на Сашо.

Св. Лупи Говедоубиец заслужава да му дадеш 30 лв. :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 мар 2014 14:49

boabbb написа:Закони вадят ... казах ви нещо, само някой да извади парите и ще си рекламирам оная работа след централната емисия по БНТ :lol: :lol: Нормативни актове ... :roll:

Иди то кажи това нещо на Лидл и Била, които преди 2 месеца бяха ожулени с 850 хил. лв. за заблуждаваща реклама. ;) Разликата е, че тях ги санкционира КЗК и най-вероятно глобата ще падне при обжалване.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 28 мар 2014 14:51

Нито получават дял от активите, нито пък ще плащат заеми...Стават съсобственици на юридическото лице ПФК ЦСКА. Малко е сложно за разбиране, ако човек за първи път се сблъсква с тая сфера...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 28 мар 2014 14:54

Red Warrior написа:Можеше да направим пародия на рекламата за кренвирши "О, Пепи". :mrgreen: Сашо Томов влиза като млад в университета и среща вербувания агент на ДС и състудент - Тодор Батков. Батков кава: Сашо, пак бихте европейски колос, а ние излагаме България. Томов отговаря: Нищо ново под слънцето. След това действието се пренася в наши дни. Томов и Батков пак се срещат след успешната продажба на акции на ЦСКА. Батков казва: Сашо, отново сте в Европа, а ние се борим за място в първата 7-ца. Излагаме България от Гибралтар до Монголия. Томов отговаря ухилено: Нищо ново под слънцето. Същите сме като едно време. :lol:

Няма как да стане - Агент Тара на младини (дали само тогава) е бил цесекар :mrgreen:
Изображение

Изображение

Върни се в “ЦСКА”