Като гледам и те са си взели между 10 и 100 акции. Нали са беднички.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
tzvetan_tee написа:Red Warrior написа:Можеше да направим пародия на рекламата за кренвирши "О, Пепи".Сашо Томов влиза като млад в университета и среща вербувания агент на ДС и състудент - Тодор Батков. Батков кава: Сашо, пак бихте европейски колос, а ние излагаме България. Томов отговаря: Нищо ново под слънцето. След това действието се пренася в наши дни. Томов и Батков пак се срещат след успешната продажба на акции на ЦСКА. Батков казва: Сашо, отново сте в Европа, а ние се борим за място в първата 7-ца. Излагаме България от Гибралтар до Монголия. Томов отговаря ухилено: Нищо ново под слънцето. Същите сме като едно време.
Лупи да не ви стана любимец? Много сте л/тесни... Ние играхме в ШЛ, 1/4 финал, 6 пъти шампиони и не сме доволни, а на вас една победа ви трябва и забравяте всичко.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
kikooo1912 написа:Аз не съм икономист, но ми е интересно какво ще стане с хората, които си купят акции на ЦСКА. Получават ли дял от активите и пасивите на клуба или само от активите? Ако получават дял само от активите, кой ще плаща заемите? Има ли вероятност новите акционери да придобият като част от капитала на дружеството и пасивите, тоест задълженията? Някъде има ли официална информация за капитала на дружеството и какво фактически придобиваш чрез покупката на една акция?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
kikooo1912 написа:Аз не съм икономист, но ми е интересно какво ще стане с хората, които си купят акции на ЦСКА. Получават ли дял от активите и пасивите на клуба или само от активите? Ако получават дял само от активите, кой ще плаща заемите? Има ли вероятност новите акционери да придобият като част от капитала на дружеството и пасивите, тоест задълженията? Някъде има ли официална информация за капитала на дружеството и какво фактически придобиваш чрез покупката на една акция?
W84me написа:kikooo1912 написа:Аз не съм икономист, но ми е интересно какво ще стане с хората, които си купят акции на ЦСКА. Получават ли дял от активите и пасивите на клуба или само от активите? Ако получават дял само от активите, кой ще плаща заемите? Има ли вероятност новите акционери да придобият като част от капитала на дружеството и пасивите, тоест задълженията? Някъде има ли официална информация за капитала на дружеството и какво фактически придобиваш чрез покупката на една акция?
Нищо не придобиваш, даряваш едни 30лв на Сашо.
boabbb написа:Закони вадят ... казах ви нещо, само някой да извади парите и ще си рекламирам оная работа след централната емисия по БНТ![]()
Нормативни актове ...
Red Warrior написа:Можеше да направим пародия на рекламата за кренвирши "О, Пепи".Сашо Томов влиза като млад в университета и среща вербувания агент на ДС и състудент - Тодор Батков. Батков кава: Сашо, пак бихте европейски колос, а ние излагаме България. Томов отговаря: Нищо ново под слънцето. След това действието се пренася в наши дни. Томов и Батков пак се срещат след успешната продажба на акции на ЦСКА. Батков казва: Сашо, отново сте в Европа, а ние се борим за място в първата 7-ца. Излагаме България от Гибралтар до Монголия. Томов отговаря ухилено: Нищо ново под слънцето. Същите сме като едно време.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта