[offtopic]Емо, Апостол, Галчев, Менди, Черни, Неманя, Вальо Илиев, Мартин, Янчев, Чочката... Без съмнение отбора е точно по моя вкус, чудни сме!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Captain Stottlemeyer написа:Venko123 написа:stefani написа:Лудогорец не може да му плаща исканата заплата , а фалиралият от всякъде ЦСКА ще го прави
Стоянов е искал около 30-40 хиляди в Разград за да подпише нов договор...При нас ще взима 15. Очаквам голям рев от Домусчиев сега
При вас са му обещали, че ще взима 15...
Заклет Левскар написа:BRF написа:Страшен гол вкара на г.ведата и яка радост тогава!Аз съм доволен от него и се радвам,че е при нас!Успех!
За кой гол говориш, че си се радвал яко?
Ако е гола с който Лудогорец ни победиха пролетта на 2012г. на Герена ? - странно, без него щяхте да сте шампиони. Предната есен вкара фамозен гол в последната мин. на МБоли за 2:2. Без този гол също щяхте да сте шампиони.
Ако е когато ни победихте 2:0, какво му беше страшното. Нашето дърво Генев св подхлъзна.....
Teo написа:Кога ли ще се спре да се говори за титли и всякакви подобни глупости..
Реалната цел пред отбора е класиране в 3-ката, тоя ми говори за шампионска титла..
Слезте на земята и мислете реално какво се случва.
Песимистично съм настроен от този трансфер... надявам се да ме опровергае!
Жив и здрав.
D.Georgiev написа:Успех на Иван Стоянов! Мисля, че ако искаше, имаше какво още да даде, но по една или друга причина това не се случи. Благодарим му за всичко, което направи за отбора - негови бяха едни от най-важните голове през първия сезон.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта