Брайън Хауърд: В ЦСКА не се живееше

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Брайън Хауърд: В ЦСКА не се живееше

Мнениеот RedeviL » 06 фев 2014 13:26

ЕМИЛ написа:Дървета , недървета имат си договорче и си търсят правата момчетата . Затова почвайте да пращата СМС-и да събирате кешовица за да не ви вземем пак лиценза :lol:

Виж как си знаеш, че това ви е единствения шанс да играете в Европа тази година! :mrgreen:

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 06 фев 2014 13:44

Кировец написа:Ами какво да коментираме - съчувствие за отборите дето са играли тия куци коне и паундовете дето са хвърлени заради техните "качества".
За пореден път се убеждавам колко сбъркана нация са англичаните. Тоз бастун два паса не може да върже, ама дремал по цял ден пред банкомата...
Оня другия кон с 40-гола за 30 години футбол пък въобще не се нуждае от коментар. Да върти торти в сладкарницата.

Вие сте рядко нагли обаче. Кой ви е карал да ги взимате тия куци коне? Има си договори - като са подписани, ще им плащате. Тоя англичанин е дошъл пари да изкарва, не го храни това, че сте марка и харизма или там каквото беше. Вие до кога ще си мислите, че за вас всичко е безплатно и за вас закони и договори не важат? Ама той оня глупак Перуката е виновен, той така ви научи.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 06 фев 2014 14:10

И другите ще го усетят. Като започнат да реват за пари, но Лупи няма от къде да вземе!

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 06 фев 2014 14:18

minchev_1951 написа:И другите ще го усетят. Като започнат да реват за пари, но Лупи няма от къде да вземе!

Вие пък имате много пари... :lol: Продадохте всичко читаво, запълнихте дупките.Сега от къде ще се вземат пари за издръжка?Батков абдикира...парите се кратиха.Затова не е хубаво да се смееш на другите, защото рано или късно може да си на тяхно място. ;)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 фев 2014 14:47

rsk написа:
Кировец написа:Ами какво да коментираме - съчувствие за отборите дето са играли тия куци коне и паундовете дето са хвърлени заради техните "качества".
За пореден път се убеждавам колко сбъркана нация са англичаните. Тоз бастун два паса не може да върже, ама дремал по цял ден пред банкомата...
Оня другия кон с 40-гола за 30 години футбол пък въобще не се нуждае от коментар. Да върти торти в сладкарницата.

Вие сте рядко нагли обаче. Кой ви е карал да ги взимате тия куци коне? Има си договори - като са подписани, ще им плащате. Тоя англичанин е дошъл пари да изкарва, не го храни това, че сте марка и харизма или там каквото беше. Вие до кога ще си мислите, че за вас всичко е безплатно и за вас закони и договори не важат? Ама той оня глупак Перуката е виновен, той така ви научи.

Човекът коментира,че тоя е куц кон,което е така!Ние ли сме го докарали тоя в ЦСКА!Откога феновете носят отговорност за трансферите на играчите?И кога ще се научите да си гледате взривения стадион с имагинерния Сектор А?Или да потърсите сметка на Батков за Йоканович,щом толкова ви интересуват административни нарушения!Айде бегайте да слагате основи,туко виж падне и някой др СекБтор от толко бомби! :oops:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 06 фев 2014 17:26

rsk написа:

Той казва, че има забавяне, а не, че не му е плащано. Посочи ми едно изречение където пише - дължат ми пари.
Разбра ли, НАГЪЛ?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 06 фев 2014 17:35

Знаем, че имахте да получавате известна сума пари от Левски. Там въпросът изчистен ли е и имате ли постигната договорка с шефовете как и кога да ми бъде платено?

- Говорих с началниците за начина, по-който ще се разделим. Левски още не е изпълнил онова, което се очаква от тях. Въпреки, че бях освободен, продължавам да твърдя, че Левски и голям клуб и вярвам, че те ще изпълни задълженията си. Те трябва да ми платят всички суми по договор. Всичко, което трябва да получа е много ясно написано в контракта. Имам документ какво трябва да ми изплатят и кога. Те ми казаха „Даваме ти дума“.

„Дума“ явно е най-важният
документ в България

В ЦСКА може да бавят, но после дават кеш, а не "думи". :lol:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 06 фев 2014 17:39

CSKA 78 написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
CSKA 78 написа:Хауърд го видяхме какво представлява-английско дръвце!Дадоха му достатъчно шансове,но когато не ставаш,значи не ставаш!

Виж сега пича нищо не показа в ЦСКА, колкото аз видях де.. ок. Ама като има договор.. трябва да му го изпълняват, да му плащат навреме и така нататък. Решението е не да го плюят него, че си иска парите и дреме на банкомата. Решението е разни дървета да не стигат до подписване на договор.

Е,браво ти откри топлата вода!Защо не коментираш,че тази "новина" се пуска втори път след месец и половина?И защо се пуска след като "дебърцините" залюляха само "Левски"(така се оказа 8-) ) и явно договорът на Айте е само в мечтите на "сините" привърженици?! :shock: Та,трябва малко да се пренасочи вниманието!(какво мислиш по въпроса??). ;)

За новината не коментирам за кой път се пуска, защото миналия път съм го пропуснал. Ако искаш някой да го коментира обърни се към тоя, дето ги пуска по няколко пъти новините.

Договора на Айте и дебърцините нямат нищо общо с новината. Е, ако автора на темата я е пуснал заради тези 2 факта.. изводите са ясни?! Само дето това пък няма нищо общо с мен.

Колкото до топлата вода - иронията ти е неуместна. Написах подчертания от теб текст просто защото видях сума изказвания, че едва ли не нямал право да се оплаква защото бил дърво. Само че приказката за двата зелника вече всички я знаем..

Та.. отново и ти блесна, какво да се прави.. не може син фен да каже нещо и да не заподозреш зла умисъл.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 фев 2014 18:59

doniobbb написа:
Кашчей написа:
doniobbb написа:
Кашчей написа:
doniobbb написа:Нормално, все пак по кочините трудно се води пълноценен живот.

В обора явно слушате класика и разсъждавате по творчеството на Леонардо и Шекспир 8-)

В "обора" не съм ходил и нямам инфо какво се слуша и чете. Иначе съм почитател на гореизброените от теб, наистина. ;) Особено за Леонардо съм чел доста. На Шекспир съм чел някои от произведенията и съм останал наистина впечатлен от боравенето му с перото. Бих дискутирал някои от тях с теб, но не, мисля че тук е мястото за съшото. Някак си не върви да се обсъждат тези гении в темата на 3то разреден албионски футбалер, който се оплаква от недостойно отношение от страна на Лупи-честното.

За сметка на това(че не си ходил в обора) отлично знаеш какъв живот се води в кочините, нали? Поне с такова впечатление останах от написаното от теб.

Ами погледни интервютата на тези, които са били изгонени или доброволно избягали от кочината и ще ти стане ясно, и на теб за какъв живот става въпрос. Живот в лъжи и мизерия аз не бих го определил като пълноценен, съжалявам.

Имаме различни виждания по въпроса за определенията. Аз съм се шегувал с животинските ви прякори, но само визуално. Вие(и на двата отбора феновете) изпитвате някакъв душевен оргазъм да се наричате прасета, говеда, розови, лилави, шунки, Милки.....Вчера писах, но ще го повторя: И двата отбора сте в лайната, и е смешно как спорите кой е по-надълбоко в тях.
Преди 25-30 години беше тръпка да гледаш ЦСКА - Левски, защото имаше футбол и почти нямаше мач без голове. А и редовно се ступваха на терена :mrgreen: Сега, в 3 мача за 2 месеца има две равенства 0:0 и една победа за ЦСКА с 3:0-това никога не е било, когато в отборите играеха българи и знаеха какво е да играеш в тези два отбора, особено пък в мача помежду им. Ако чак толкова те топли да говориш за свине и кочини...това си е твое право.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”