RED MAGIC написа:groti написа:Ако инфо-то на гонг е вярно,то отбора на цска е назан за 2 мача..Без публика или "домакинство" не е важно..2 мача при серия от изстъпляния на феновете - ударен играч на мача с Ч.Море , ударен (защото беше ударен) играч на локо,нахлуване на терена и вандалщина в Ловеч...Пак ли синьото БФС е против вас?
Ей смешко, кой е удрял играч на Локо Сф бе?
Къде бяха 200-те полицая в Ловеч бе?
Защо имаше само 6 на стадиона?
Защо не кажеш за 11-те ранени полицая на мача ви със Сиони? Тогава горяхте за 2 години от евротурнирите?
Но съдбата си знае работата така нямаше да има ски през лятото к БАТЕ и Кака!
Всеки си носи отговорността пич.Ултрасите са много смешни животни по принцип.Не искат куки близо до тях,пък като изтрещят и потрошат стадиона или излезат на терена квичат къде са куките..Какво да кажа за мача със Сиони? Все си мисля,че тогава не БФС ами УЕФА трябваше да взима решение.Още повече във вашия случай това е рецидив ! 3 поредни кръга. И естествено,че и Левски е ощетен така,че не ми квичете да си гледам отбора.Целия футбол е ощетен от такива решения.Същото ще кажа ако се случи и на Левски. Всеки трябва да си носи последствията,без значение дали му харесва или не.Когато Левски е за наказание,нека наказват.Ще имаме футбол когато се спазват правилата.
И само да попитам защо темата беше преместена в този раздел? Мисля,че това е важно решение изцяло за БГ футбола,не само за цска.Ако същото се случи на Спартак(Вн),Миньор или Берое наказанията ще са брутални. Стига вече протекция над "грандовете" вкл. и моя любим отбор - Левски