Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Вярно е. И на тях не им е чиста работата с този КипърАма да нахраним първо червените, пък тогава да му мислим
![]()
![]()
Кашчей написа:CTAHKO написа:Вярно е. И на тях не им е чиста работата с този КипърАма да нахраним първо червените, пък тогава да му мислим
![]()
![]()
Йееебаси кефа ще е , ако ви наритат и двата отбора по тоя закон![]()
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Кашчей написа:CTAHKO написа:Вярно е. И на тях не им е чиста работата с този КипърАма да нахраним първо червените, пък тогава да му мислим
![]()
![]()
Йееебаси кефа ще е , ако ви наритат и двата отбора по тоя закон![]()
Абе в интерес на истината и на мен ще ми е кеф да гледам мустака и Лупи леко припотени, ръка за ръка на обща пресконференция да убеждават всички, как всичко е нормално и спокойно, всичко е наред и няма място за притеснениес обща кауза срещу зеленото БФС
tomatomov197 написа:Хе-хе , има си срок след който законът ще влезе в сила , да не става от днес за утреКолкото и да ви се иска , не само ЦСКА , но и всички останали субекти , които касае новия закон , ще бъдат въведени в ред .
petko.h.markov написа:Царе сте на това да си чоплите езиците за глупости.Ама нали сте представителна извадка на този народ.
Кашчей написа:CTAHKO написа:stannn написа:Май само ти не си в час, че в момента собственик неофициално е Томов. След нова година ще видим. Като излезне на борсата отбора става собственост на акционерите.
Какво означава "неофициално"Има ли такова понятие в ПРАВОТО, дори и търговското
Как ще ви допуснат до борсата, след като сте офшорка
Тръгнал да обяснява, кой бил в час и кой не
Станко, ЦСКА не е офшорка. Фирмата -собственик на ЦСКА е регистрирана в офшорна зона. Това също е забранено от този закон, ако наистина вече е приет защото не съм слушал новини тази вечер.
Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni, Aronaks, dido77, djd и 19 госта