Батков: Възмутен съм от психоатаката на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Батков: Възмутен съм от психоатаката на ЦСКА

Мнениеот fcb_bg » 05 ное 2013 11:17

tprodanov написа:
fcb_bg написа:Коой беше казал миналия сезон , че Левски ще стане шампион независимо как и че си имало начини за това? И после изгърмяха бая рефери след мачове на сините.

С малко повече напън ще се сетиш сам - точно написаното от теб означава, че Левски е бил чист и натискът е бил по-скоро в ущърб на клуба.

Сещам се едни рефери с бан миналия сезон. Т'ва що не го коментира? Пък "има начини" ми звучи леко заплашително и непрозрачно. Надали е ставало въпрос за надъхване с Мейдън на тренировки.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 05 ное 2013 11:20

Tommi написа:
iliyan написа:
Tommi написа:
GOLEADOR написа:Левскарите само реват като вдовица за к_р!Даже за неща които не го касаят!

Какво не ни касае? Това са удари по имиджа на ПФК Левски София! Няма да мълчим, ще защитаваме клуба!

И какво ви касае , че ЦСКА се оплаква от един шуменски идиот в черно ?!

Преди няколко дена Томов говореше, че имало големи залози на Локо Пд - Левски за точен резултат 2:3. Веднага след Черно море - ЦСКА тоя Котев ли е какъв е не пропусна да спомене Левски. След това някакъв друг каза, че кръгове около Левски нареждат съдии на ЦСКА. И не знам още какви глупости.

Котев е казал"след мача с Левски" започнаха да ни режат".Какво обидно има в случая?Значи след като си победил
Левски вече представляваш някакъв отбор с потенциал.Вече не си мъртвец.Пак не разбирам с какво тези думи
обиждат Левски.Все пак си победил гранд.

Потребителски аватар
nexus7910
Контакти:

Мнениеот nexus7910 » 05 ное 2013 11:23

GOLEADOR написа:Левскарите само реват като вдовица за к_р!Даже за неща които не го касаят!

Кой реве??? Я го чуй или чети симитлията кви ги плещи и помисли ако можеш.... Кой е ревльото в нашето първенство.
Ако съдбата ти е обърнала гръб, просто я изчакай да се наведе.....

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 05 ное 2013 11:24

Tommi написа:

Какво не ни касае? Това са удари по имиджа на ПФК Левски София! Няма да мълчим, ще защитаваме клуба!

Изкарай едно интервю на някой от ЦСКА след мача с морето,в което е споменат Левски????Имаше изказване само срещу Ст.Тодоров,ако той е част от клуба ви тогава да,касае ви! :mrgreen:

П.С. Тоя Батков е ултра злетак,да не види две победи подред и веднага се появява и ръси глупости!Къде беше последните 20 дена!От друга страна каквото Батков е казал никога не е ставало така че...,ще го гледаме след мача с ЦСКА! :mrgreen:

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 05 ное 2013 11:27

Прекалено голямо внимание се обръща на думите на един откровен боклук като Батков, а и на сините му последователи сектанти от наркосекБтор
[offtopic]нямам[/offtopic]

iliyan

Мнениеот iliyan » 05 ное 2013 11:31

Tommi написа:
iliyan написа:
Tommi написа:

И какво ви касае , че ЦСКА се оплаква от един шуменски идиот в черно ?!

Преди няколко дена Томов говореше, че имало големи залози на Локо Пд - Левски за точен резултат 2:3. Веднага след Черно море - ЦСКА тоя Котев ли е какъв е не пропусна да спомене Левски. След това някакъв друг каза, че кръгове около Левски нареждат съдии на ЦСКА. И не знам още какви глупости.

Нищо чудно ! Все пак Коко е спец по хазарта ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 05 ное 2013 11:33

fcb_bg написа: Сещам се едни рефери с бан миналия сезон. Т'ва що не го коментира? Пък "има начини" ми звучи леко заплашително и непрозрачно. Надали е ставало въпрос за надъхване с Мейдън на тренировки.

И след като рефери са наказвани, това какво иде да рече бе тарикатче?

warhead написа: Изкарай едно интервю на някой от ЦСКА след мача с морето,в което е споменат Левски????Имаше изказване само срещу Ст.Тодоров,ако той е част от клуба ви тогава да,касае ви! :mrgreen:

Иво Котев: Откакто бихме Левски, целенасочено опитват да ликвидират ЦСКА!

Това вероятно само ми се привижда...

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 05 ное 2013 11:40

tprodanov написа:
fcb_bg написа: Сещам се едни рефери с бан миналия сезон. Т'ва що не го коментира? Пък "има начини" ми звучи леко заплашително и непрозрачно. Надали е ставало въпрос за надъхване с Мейдън на тренировки.

warhead написа: Изкарай едно интервю на някой от ЦСКА след мача с морето,в което е споменат Левски????Имаше изказване само срещу Ст.Тодоров,ако той е част от клуба ви тогава да,касае ви! :mrgreen:

И ти как тълкуваш думите на Котев? Както дявола евангелието.Да победиш гранд си е успех.Какво обидно има в тези думи?

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 05 ное 2013 11:42

tprodanov написа:

В този случай , споменаването на левски е само насочващо като към начало на периода на започнатата гавра с ЦСКА. Обикновено след като бием левски, започва едно съдийско вадене на горещите кестени от левски, което на есен е съпроводено с култови кадри на NG от слабопосещавани точки по земното кълбо
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 05 ное 2013 11:48

tzvetan_tee написа:
valio_cska написа:
ЕМИЛ написа:Батков да се маха по-бързо от Левски , но тук е уцелил 10-ката . Той умее да ви ги казва нещата в прав текст . Това не мога да не му го призная .

Аха а помниш ли че заради вас е смени цялата СК ? :)

Аз помня, но тогава я смениха заради скандално решение, а вие искате да я сменят, заради 5 см спорна засада + фал... ахахахахах (дузпата е 100%-ва) :) :) :)

Ей Богу, кое е това скандално решение, бе. Да не е някоя дузпа срещу Левски след 8 години суша ?

Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”