Мнениеот hristov25 » 03 ное 2013 17:08
mtaraduda написа:hristov25 написа:mtaraduda написа:Когато ни биха за купата ли? Ами извинявай тогава имаше повече основания от една спорна дузпа, май май?
Тръгна ли си комисията? Тръгна сѝ и то след протест на феновете на Левски. Сега ако ние идем на протест дали ще си тръгне комисията. Не. Даже ще има декларация на БФС. Дузпата, която визираш реши мача. Разликата между 2:1 и 1:1 е 3 точки.
Няма гаранция, че нямаше да паднете пак, така или иначе. А и разликата между 2:1 и 1:1 не е точно 3 точки. Ако помниш тогава имаше едни момчета от Ловеч, които правеха поръчки срещу Левски (мача с тях на Герена, с Морето за купата), така че е несериозно да ми говориш, че видиш ли Левски поръчвали съдии срещу Каризмата. Що не поръчват срещу Лудогорец, те поне са 1-ви?
Не съм казал за поръчка на съдии от страна на Левски, кой го е попъчал този резултат за мене засега е загадка. Макар и да си имам догатки. За да поръчаш срещу Лудогорец се иска тези, които лобират за тях да бъдат или махнати, или да има по-силни от тях в лобиско отношение.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
[offtopic][center]Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
[rimg]http://prikachi.com/images/19/4823019J.jpg[/rimg][/center][/offtopic]