ЦСКА: Край на войната с Левски!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: ЦСКА: Край на войната с Левски!

Мнениеот petko.h.markov » 24 окт 2013 16:55

Garko написа:Някои хора след мача побързаха да се направят на интересни да го наричаме Тройчо,то и без това така си го знаем,иначе говорим за спортсменство и добри нрави,нямаше нужда според мен от тази изцепка,освен така да се подклажда по голяма омраза аз в това което каза треньора на Цска друг смисъл не виждам.Това важи и от страна на Левски с изцепките на Тодор Батков спрямо червените.Първо ръководителите и футболистите на двата отбора трябва да дадат пример за разбирателство и взаимно уважение и тогава да се чака от феновете някаква стъпка в тази насока.Макар че за нормалните привърженици от двата отбора може би такъв проблем няма,аз примерно спокойно си разговарям и коментирам с хора от червения лагер ,когато има взаимно уважение и респект и без агресия и обиди нещата може да седят по друг начин, а това е нормалния начин .

Ти глава на раменете нямаш ли си та ще чакаш другите да ти дават пример.Ако чакаш от тях-има да си чакаш.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 окт 2013 16:57

Кировец написа:
McLovin написа:То всичко е прекрасно, ама не ги виждам тия баби с внучета и малки деца как пеят "к*р за Левски(72 добро число и тн)" и си крещят с другия сектор 20 минути "да ви е*а майката". И това не са неща, които се правят от лумпени и тн, а си се пеят от регулярния фен. Та не се оправдавайте само с президенти, треньори, ултраси и др ;)

Това са песни и закачки, каквито има навсякъде по света по време на дербита и мачове с голям заряд. Като сме се псували с канарите после все едно не сме си тръгвали наведнъж от стадиона им из малките улици.

По грозна гледка от тази на полупразния Васил Левски с разделените от няколко десетки метри фенове не съм виждал. Остава да сложат и по едни огради с бодлива тел.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 24 окт 2013 17:02

Кировец написа:
McLovin написа:То всичко е прекрасно, ама не ги виждам тия баби с внучета и малки деца как пеят "к*р за Левски(72 добро число и тн)" и си крещят с другия сектор 20 минути "да ви е*а майката". И това не са неща, които се правят от лумпени и тн, а си се пеят от регулярния фен. Та не се оправдавайте само с президенти, треньори, ултраси и др ;)

Това са песни и закачки, каквито има навсякъде по света по време на дербита и мачове с голям заряд. Като сме се псували с канарите после все едно не сме си тръгвали наведнъж от стадиона им из малките улици.

Мисълта ми е да не чакате бабите и малките деца докато целия стадион се псува
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 окт 2013 17:04

petko.h.markov написа:
Garko написа:Някои хора след мача побързаха да се направят на интересни да го наричаме Тройчо,то и без това така си го знаем,иначе говорим за спортсменство и добри нрави,нямаше нужда според мен от тази изцепка,освен така да се подклажда по голяма омраза аз в това което каза треньора на Цска друг смисъл не виждам.Това важи и от страна на Левски с изцепките на Тодор Батков спрямо червените.Първо ръководителите и футболистите на двата отбора трябва да дадат пример за разбирателство и взаимно уважение и тогава да се чака от феновете някаква стъпка в тази насока.Макар че за нормалните привърженици от двата отбора може би такъв проблем няма,аз примерно спокойно си разговарям и коментирам с хора от червения лагер ,когато има взаимно уважение и респект и без агресия и обиди нещата може да седят по друг начин, а това е нормалния начин .

Ти глава на раменете нямаш ли си та ще чакаш другите да ти дават пример.Ако чакаш от тях-има да си чакаш.

Ми как ще видиш, като не можеш да преглътнеш загубата от човек, който бе обявен публично за некадърник, за измамник и неудачник?
Стойчо си каза в прав текс и посланието му бе към ПЛАТЕНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ, а не към феновете на Левски. :!:
Вечно има някой неразбрал и търсещ провокацията е това ни яде главите.

stefsto
Контакти:

Мнениеот stefsto » 24 окт 2013 17:05

Едно време вървяхме на групи по 2-3 или до 10 човека и когато срещнехме група от другия отбор се опитвахме да се надвикаме: ние викнем Само ЦСКА, а другите отвръщат Само Левски и така караме до стадиона. Просто кой ще викне по-силно. Това беше съперничеството между агитките. Да не говорим, че ние от махалата вървяхме смесено и от ЦСКА и от Левски към стадиона.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 окт 2013 17:07

damyanov1963 написа:
Кировец написа:

По грозна гледка от тази на полупразния Васил Левски с разделените от няколко десетки метри фенове не съм виждал. Остава да сложат и по едни огради с бодлива тел.
Последна промяна от Кировец на 24 окт 2013 17:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 окт 2013 17:12

Надявам се да не стане, както преди няколко години, когато преди един мач бе пусната една снимка на 2 близначки с фланелките на Левски и ЦСКА с цел помирение на феновете. Тогава се получи нещо, като обратен ефект - започнаха се спорове, коя е по-хубава :lol:
Та от тогава стадиона е още по-празен на мачовете м/у двата отбора!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 окт 2013 17:15

Кировец написа:
damyanov1963 написа:
Кировец написа:

Аз пък мислех, че боя на левскарите с куките и феновете на Ботев в Пловдив е истинската война, ама щом си толкова сълзлив от няколко подвиквания ОК.

И къде ми видя сълзите? Защо ли оставам с впечатление, че не си много въодушевен от инициативата подета от любимия ти отбор?
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Нека изгоним качулките от стадионите

Мнениеот MAXIMUS » 24 окт 2013 17:29

Така трябва да е ! Трябва хората да се върнат на стадионите! Да заведеш детето си, семейството си ! Заради 100-200 лумпени с качулки, хиляди не ходят на стадионите !

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 окт 2013 17:29

damyanov1963 написа:
Кировец написа:
damyanov1963 написа:
Кировец написа:

И къде ми видя сълзите? Защо ли оставам с впечатление, че не си много въодушевен от инициативата подета от любимия ти отбор?

Обърках се нещо... Помислих, че защитаваш горния пост. А ти просто си изказал мнението си за празния стадион.

Върни се в “ЦСКА”