Класиране м/у първите 7 отбора!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

qqq
Контакти:

Re: Класиране м/у първите 7 отбора!

Мнениеот qqq » 21 окт 2013 18:57

botevist_75 написа:
qqq написа:
veselinsk написа:Майната му на класирането, в края на сезона Ботев ще има наполовина нов стадион + модерна база, за други ще останат сладките спомени от изминалия стадион и молби на колене за пари за следващия.

ето това е позитивно мислене - имали пари- дали ги. Другото си стои - някой си имат по нещо отпреди - други сега се радват

Прав си ,Лудогорец и Литекс имат модерни бази и стадиони преди нас,ама какво да правим,пак от другите копираме ;)

вие - до оня ден вода не ви пускаха в Пловдив , ти сега ............много ясно че ще се радваш

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 21 окт 2013 18:58

mirodes написа:
br77_lpfc написа:В това "класиране", Локомотив Пд е с 5 мача като гост. Сега всички идват на Лаута! Да не вземем да прескочим всички, че ще е голям смях.

Нали искахте да се махне Сашо Станков,че бил цесекар.А се оказа,че е най-добрият треньор на Локото от години насам.Особено при този занижен бюджет на отбора.

?

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 21 окт 2013 19:14

qqq написа:
botevist_75 написа:
qqq написа:
veselinsk написа:Майната му на класирането, в края на сезона Ботев ще има наполовина нов стадион + модерна база, за други ще останат сладките спомени от изминалия стадион и молби на колене за пари за следващия.

ето това е позитивно мислене - имали пари- дали ги. Другото си стои - някой си имат по нещо отпреди - други сега се радват

Прав си ,Лудогорец и Литекс имат модерни бази и стадиони преди нас,ама какво да правим,пак от другите копираме ;)

вие - до оня ден вода не ви пускаха в Пловдив , ти сега ............много ясно че ще се радваш

Бъди малко по-снизходителен,както се полага на истински аристократ.Ясно е,че вие първи в света сте изградили най-добрата база за ДЮШ и най-модерния стадион.Остави ни да се порадваме,че много след вас се сетихме да правим такива неща. Ясно е,че и дума не може да става за сравнение между важите бази и стадион с нашите.Ама сиромашка радост.Радва ме се и на скромните неща които имаме.

Потребителски аватар
kokorz

Мнениеот kokorz » 21 окт 2013 19:18

За класирането е много, много рано да се коментира и да се правят сметки.Има много вода да изтече, докато се стигне до този момент.Освен това разликата между 8-мия Берое (16 точки), 9-мия Локо СФ (16 точки) и Левски (19 точки) е само 3 точки.Пред Левски е Черно море с 20 точки.Може да има изненади в последния момент в седмицата и някои да останат с пръст в устата.

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 21 окт 2013 20:07

според съдиите и раздадените картони Ботев е най-грубия отбор в бг и сигурно в Европа,за какво да говорим повече

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Мнениеот Kolec » 21 окт 2013 20:46

botevist_75 написа:Прав си ,Лудогорец и Литекс имат модерни бази и стадиони преди нас,ама какво да правим,пак от другите копираме ;)

Копирате? Когато искате да се развивате единственото, което може да се направи е да се модернизирате ... надявам се си бил ироничен, имайки се предвид усмивката накрая ;)
И ние се надяваме всички пръкнали се групички за спасяването на ЦСКА да направят нещо освен само да си освежават устите по пресконференции .. ;))
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 21 окт 2013 21:02

qqq написа:
botevist_75 написа:
UltraBlue написа:
motg написа:
UltraBlue написа:
edkodimitrov написа: По непотвърдени данни по бюджет горе-долу класирането е следното:
1-Левски
2-Лудогорец
3-Ботев
4-ЦСКА
5-Литекс
6-Ч.Море
7-Локо пд

Не мисля че Левски е с по-голям бюджет от Лудогорец или Ботев...

Ботев са с под 7млн.лева
Лудогорец са с 10млн.лева
Батко не спира да казва, че само той вади 10млн лева на година, като вкараш спонсори и билети и се получават около 14-15млн. лева на година

Виж селекцията на 3-те отбора и ще разбереш реалните им възможности и бюджети.

Не знам какво точно имаш предвид.Не съм запознат в дълбочина с другите отбори.За Ботев мога да ти кажа,че за последните две години за трансфери са дадени около 300 000 евра. Повечето играчи са свободни агенти. Всичко останало са медийни сензации и спекулации.Лудогорец само за Мисиджан дадоха 700 000 евро, т.е цялата селекция на Ботев за две години струва колкото 1/2 играч на Лудогорец. Мисля,че цената на Гари Родригес е 300 000,т.е колкото двугодишната селекция на Ботев.

пари за трансфери и бюджет са различни неща - ако го разбираш. Има заплати и всякакви разходи извън трансферите - тия свободни играчи идват тук заради кинти (алтъни при вас) - свободен не значи безплатен. Да вземеш шкартото на Левски не е без пари

хи-хи-хи-мн вярно,а много им отказаха и предпо4етоха локо сф и славия за за по-малко манги

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 21 окт 2013 21:51

Kolec написа:
botevist_75 написа:Прав си ,Лудогорец и Литекс имат модерни бази и стадиони преди нас,ама какво да правим,пак от другите копираме ;)

Копирате? Когато искате да се развивате единственото, което може да се направи е да се модернизирате ... надявам се си бил ироничен, имайки се предвид усмивката накрая ;)
И ние се надяваме всички пръкнали се групички за спасяването на ЦСКА да направят нещо освен само да си освежават устите по пресконференции .. ;))

Да иронично е,но не можеш да го разбереш, защото не си от Пловдив. ;) Отправено е към феновете на Локо :)

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 21 окт 2013 22:09

локо до живот написа:
qqq написа:
botevist_75 написа:
UltraBlue написа:
motg написа:
Ботев са с под 7млн.лева
Лудогорец са с 10млн.лева
Батко не спира да казва, че само той вади 10млн лева на година, като вкараш спонсори и билети и се получават около 14-15млн. лева на година

Виж селекцията на 3-те отбора и ще разбереш реалните им възможности и бюджети.

Не знам какво точно имаш предвид.Не съм запознат в дълбочина с другите отбори.За Ботев мога да ти кажа,че за последните две години за трансфери са дадени около 300 000 евра. Повечето играчи са свободни агенти. Всичко останало са медийни сензации и спекулации.Лудогорец само за Мисиджан дадоха 700 000 евро, т.е цялата селекция на Ботев за две години струва колкото 1/2 играч на Лудогорец. Мисля,че цената на Гари Родригес е 300 000,т.е колкото двугодишната селекция на Ботев.

пари за трансфери и бюджет са различни неща - ако го разбираш. Има заплати и всякакви разходи извън трансферите - тия свободни играчи идват тук заради кинти (алтъни при вас) - свободен не значи безплатен. Да вземеш шкартото на Левски не е без пари

хи-хи-хи-мн вярно,а много им отказаха и предпо4етоха локо сф и славия за за по-малко манги

Ей това е пич.Ти ми върна вярата в човешкия род.В днешния комерсиален свят,където всчики са зяпнали за пари има МНОГО хора,които парите не ги интересуват.Отказват се от тях само и само не играят за Ботев.Поклон.Сигурен съм,че и ти си от тях,работиш за "Бог да прости".

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 21 окт 2013 22:24

пари за трансфери и бюджет са различни неща - ако го разбираш. Има заплати и всякакви разходи извън трансферите - тия свободни играчи идват тук заради кинти (алтъни при вас) - свободен не значи безплатен. Да вземеш шкартото на Левски не е без пари[/quote]
хи-хи-хи-мн вярно,а много им отказаха и предпо4етоха локо сф и славия за за по-малко манги[/quote]
Ей това е пич.Ти ми върна вярата в човешкия род.В днешния комерсиален свят,където всчики са зяпнали за пари има МНОГО хора,които парите не ги интересуват.Отказват се от тях само и само не играят за Ботев.Поклон.Сигурен съм,че и ти си от тях,работиш за "Бог да прости".[/quote]
веднага се сетих за божо митрев, 4авдар янков и христо янев

Върни се в “ЦСКА”