Българина има изключително къса памет и започвам да си мисля, че на болшинството българи им харесва да си ги поебават.
Дано нещо направи тоя нов милиардер от Азия, ама при тоя Томов вече имаше един милиардер от Азия и резултатите не бяха добри. Защо с тоя да е по-различно?
ОФИЦИАЛНО: Милиардер е новият генерален спонсор на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
- blue avalanche
- Контакти:
Re: ОФИЦИАЛНО: Милиардер е новият генерален спонсор на ЦСКА
samo_levski написа:Българина има изключително къса памет и започвам да си мисля, че на болшинството българи им харесва да си ги поебават.
Дано нещо направи тоя нов милиардер от Азия, ама при тоя Томов вече имаше един милиардер от Азия и резултатите не бяха добри. Защо с тоя да е по-различно?
Защото Лупи вече е "нов човек".ПРЕДИ да попадне в затвора е попаднал на хора и е станал..."човек".

Човекът се хвали че отборът е подписал споразумение за сътрудничество с ЦСКА.
Никъде не се казва, че ще става генерален спонсор на отборът.
Доста по-вероятно е да му продадем някой "качествен" чужденец или да изиграем няколко мача в Азия за закърпване на бюджета.
Никъде не се казва, че ще става генерален спонсор на отборът.
Доста по-вероятно е да му продадем някой "качествен" чужденец или да изиграем няколко мача в Азия за закърпване на бюджета.

- damageplan
- Контакти:
[offtopic]Steven Lo is active in the Hong Kong football scene since 2006. As the convener of the South China Football Club, he has overseen the winning of the Domestic Treble in the 2006–07 playing season. The team has won a record 40 First Division League titles and is one of the seven clubs in the world achieving this feat. In the 7 years management under Steven Lo, South China has won five league champions, and has reached the semi-finals of the 2009/2010 AFC Cup.[/offtopic] Този отбор от Хонг Конг бил страшилище бе , 40 титли . 

Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"
JohnnieWalker написа: ПП. Модератора тук действа с широк размах. Всяко мое мнение, оплюващо каквото и да е било, случващо с в ЦСКА е било трито !
Опитай да бъдеш позитивен, а не само да плюещ и току виж не са ти трили мненията

от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....
Пак Лупи, пак азиатски милиардери...
А, дано най-после, някой да вкара нещо във футбола у нас (макар да съм левскар), ама надали.
Той и Митал беше милиардер, макар не като батко си Лакшми (Който си е в топ 10 на Форбс) и в крайна сметка, какво? Пак завъртяха едни имоти, едни пари, едни дългове...
Още не съм видял чужденеца, който е завъртял бизнес в България, за да вложи, а не за да източи едни бързи пари. Още по-малко пък, когато Лупи е замесен в схемата

Той и Митал беше милиардер, макар не като батко си Лакшми (Който си е в топ 10 на Форбс) и в крайна сметка, какво? Пак завъртяха едни имоти, едни пари, едни дългове...

Още не съм видял чужденеца, който е завъртял бизнес в България, за да вложи, а не за да източи едни бързи пари. Още по-малко пък, когато Лупи е замесен в схемата

- tzvetan_tee
- Контакти:
Айдеее новият Ман Сити на Балканите. Цска поема по пътя на Монако и ПСЖ!!!
П.С. ... май беше същото като дойде и Митал ахахахахаха

П.С. ... май беше същото като дойде и Митал ахахахахаха

КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....
Как само мисълта, че това може да е вярно кара толкова много хора да се гърчат 

от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
- liliputchica
А ми ако вземе, че осигури такъв спонсор, оправи базата с партньорите си , бие Левски във ако не всички, половината дербита, завърши на второ или по-високо място в класирането...тогава какво правим. ЦСКА преди 3 месеца беше на практика фалиран клуб, а сега може да завърши на второто место на полусезона и да атакува ШТ на пролет
[offtopic]нямам[/offtopic]
- damageplan
- Контакти:
inivanov написа:Как само мисълта, че това може да е вярно кара толкова много хора да се гърчат
Напротив , откакто я научих тази новина не съм спрял да се смея .

Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"