ХIII кръг: ЦСКА - Левски 3:0 /19 Октомври 2013, 16:00 часа/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ХIII кръг: ЦСКА - Левски /19 Октомври 2013, 16:00 часа/
1-0 
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Що не си отворите темата във вашия форум, ами ръсите простотии в нашия.За резултата не смея да се изказвам поради суеверие, обаче смело мога да прогнозирам, че на трибуните ще сте доста по- малко.Нормалните левскари от София няма да отидат на този мач от провинцията още по- малко.Обезверени са понеже виждат,че отбора им нищо не играе и най- вече няма дух.
onegavon написа: обаче смело мога да прогнозирам, че на трибуните ще сте доста по- малко.Нормалните левскари от София няма да отидат на този мач от провинцията още по- малко.Обезверени са понеже виждат,че отбора им нищо не играе и най- вече няма дух.
Само ненормалните левскари ли ще идем на този мач?
Какво играе отборът и какво-вие, като съперник, ще се види на терена. Колкото до обезверяването-интересна логика...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Говоря към момента за играта.Според мен ние играем по- добре ,то и класирането го показва.Ами, много мои познати левскари, които по- принцип рядко пропускат дербито не искат да ходят.Съдейки по настроенията във форумите предполагам,че посещаемоста няма да е на обичайното ниво от ваша страна.Това разбира се е предположение.
Това за ненормалните ми хареса
в добрия смисъл.Горе -долу така и ще стане,по- умерените и претенциозните няма да отидат.
Това за ненормалните ми хареса
Последна промяна от onegavon на 05 окт 2013 21:45, променено общо 1 път.
onegavon написа:Говоря към момента за играта.Според мен ние играем по- добре ,то и класирането го показва.Ами, много мои познати левскари, които по- принцип рядко пропускат дербито не искат да ходят.Съдейки по настроенията във форумите предполагам,че посещаемоста няма да е на обичайното ниво от ваша страна.Това разбира се е предположение.
Това за ненормалните ми харесав добрия смисъл.Горе -долу така и ще стане,по- умерените и претенциозните няма да отидат.
Ще видим. Може и да играете по-добре, а може и да не играете. Аз лично смятам, че е крайно време сините да почнат да играят това, което правят на тренировка. И да вкарват поне 1 от 3-4 положения. С прогнози не се ангажирам, този мач е троен по дифолт.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
ВСИЧКИ НА СТАДИОНА И МОЩНО САМО ЦСКА! Победа за нас - 2:0, просто в момента сме по-класният тим! 
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- mistreated
- Контакти:
sin4ec написа: Ще видим. Може и да играете по-добре, а може и да не играете. Аз лично смятам, че е крайно време сините да почнат да играят това, което правят на тренировка. И да вкарват поне 1 от 3-4 положения. С прогнози не се ангажирам, този мач е троен по дифолт.
И какво точно "играят на тренировка", което не го играят в официалните срещи? А може би им пречи, че срещу тях не играе същата тази тотално смешна защита, срещу която играят на тренировка?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Мисля, че е време за една по-убедителна победа от класическото в дербито 1:0! 2,3:0 ми се вижда добре. Сините са такава трагедия и в защита и в нападение, че ще е грехота да не ги ударим! Мамади Сидибе очаквам да изпълни смисъла на името си
, а Марсиньо може да добави още някое голче. 
- Red_Girl
- Контакти:
Ако играем добре може и да победим, но все си мисля, че един Х ще е мача..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

pehopeho написа:BRF написа:5:0 ми е прогнозата!Марселиньо ще вкара 2-3 гола!На трибуните як купон в Г и синя тишита!
И още 3-4 нa Плaтини и 5-6 нa Янис Зико. Бaси и негрaмотникa, поне нaучи отборa, тогaвa дaвaй мнения! 0 нa 2!!!
То срещу разбитата ви команда наречена о.бор няма кой знае какво значение кой ще играе!