Да изядем 11 телета !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: Да изядем 11 телета !

Мнениеот lisynger » 28 сеп 2013 17:23

Ще пада веселба,ядене,пиене всички ще са армейци,какво повече може да иска човек :geek:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 29 сеп 2013 11:43

Идеята не е лоша и наистина ще акумолира приходи ако нещата са направени, както трябва. Надявам се, че заради лозунга "Всичко за школата", шефовете няма да изпраскат някакви непоносими цени. Тържествата е добре да бъдат народни и не бива да се свързват с немския Октоберфест. Имаме си толкова хубави български думи, че и празници, не ни трябват още чуждици. За мен мероприятието можеше да се именува "Телета помагат на младите". Ще бъде супер една сбирка само за Армейци, с песни и бира от зори до мрак. Така стават запознанствата за цял живот. Хората се изравняват, защото са от ЦСКА и никой не го интересува, кой е адвокат или лекар, а кой зидар или студент.

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 29 сеп 2013 14:42

Изображение

Октоберфест по армейски - с чеверме и вино

Осигурена е и бира на корем за около 2500 червени фенове

ЦСКА ще опъне шатри за близо 2500 души по време на "червения" бирен фест от 4 до 13 октомври. Това съобщи един от организаторите Петьо Костадинов. Целта е печалбата от проявата да бъде дарена на школата.

Уговорена е една марка бира, която ще осигури част от седящите места. Напук на спекулациите, цените няма да са по-високи от тези на околните капанчета, съобщава „Стандарт”. Ще има скара в изобилие, предвидени са и две чевермета. Две винарски изби осигуряват и друг вид алкохол за мераклиите. Децата ще се радват на сокове и машина за пуканки. Организаторите готвят и програми за някои от вечерите на "Армията".

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 29 сеп 2013 20:10

Дано да са сукалчета, че иначе трудно се дъвче, да го ебъ :roll:
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 02 окт 2013 17:01

Ръководството на ЦСКА обяви програмата за предстоящия в Борисовата градина Октоберфест от 4 до 13 октомври. На него ще има храна, напитки, сувенири и сцена, на която в петък на откриването ще свири група "Сигнал". Всички приходи ще се предоставят на ДЮШ на ЦСКА за изграждане на тренировъчни игрища и подобряване на материалната база. ПРОГРАМАТА
1 ДЕН (04.10)– ТЕМАТИЧНА ВЕЧЕР, ПОСВЕТЕНА НА ПЪРВАТА ШАМПИОНСКА ТИТЛА
2 ДЕН (05.10)– ТЕМАТИЧНА ВЕЧЕР, ПОСВЕТЕНА НА ДЕВЕТТЕ ПОРЕДНИ ШАМПИОНСКИ ТИТЛИ
3 ДЕН (06.10)– ТЕМАТИЧНА ВЕЧЕР, ПОСВЕТЕНА НА НОСИТЕЛИТЕ НА ЗЛАТНИ ОБУВКИ
4 ДЕН (07.10)– ТЕМАТИЧНА ВЕЧЕР, ПОСВЕТЕНА НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ВЕЛИКИ ПОБЕДИ
5 ДЕН (08.10)– ТЕМАТИЧНА ВЕЧЕР, ПОСВЕТЕНА НА КЛУБНИ ЛЕГЕНДИ, КАТО ЙОРДАН ФИЛИПОВ, НИКОЛА КОВАЧЕВ – ТУЛАТА, КИРИЛ РАКАРОВ, НИКОЛА ЦАНЕВ, ИВАН КОЛЕВ, КРУМ ЯНЕВ И МНОГО ДРУГИ
6 ДЕН (09.10)– ТЕМАТИЧНА ВЕЧЕ ПОСВЕТЕНА НА ЕМБЛЕМАТИЧНИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ, КОИТО ВЕЧЕ НЕ СА СРЕД НАС
7 ДЕН (10.10)– ТЕМАТИЧНА ВЕЧЕР, ПОСВЕТЕНА НА ПОБЕДИТЕ НАД ВЕЧНИЯ СЪПЕРНИК
8 ДЕН (11.10)– ТЕМАТИЧНА ВЕЧЕР, ПОСВЕТЕНА НА ВЕЛИКИТЕ ПОХОДИ НА ЧЕРВЕНАТА АГИТКА ПО ЕВРОПЕЙСКИТЕ СТАДИОНА
9 ДЕН (12.10)– ТЕМАТИЧНА ВЕЧЕР, ПОСВЕТЕНА НА ПОСЛЕДНАТА ШАМПИОНСКА ТИТЛА И 16 ТОЧКИ РАЗЛИКА
Последния ден не е за описване, че ще има много прерязани вени...Ще го заложа в офтопик...
[offtopic]10 ДЕН (13.10)- ЗАКРИВАНЕ - със специален гост - Кашчей :mrgreen: :lol: Ей, тия нашите са големи шегобийци. :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 окт 2013 17:13

Кировец написа:10 ДЕН (13.10)- ЗАКРИВАНЕ

Дойдохме си на думата. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 02 окт 2013 22:30

Tommi написа:
Кировец написа:10 ДЕН (13.10)- ЗАКРИВАНЕ

Дойдохме си на думата. ;)

Айде бе? Верно ли бе? :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 окт 2013 21:48

Идеята ви не е лоша, ще си я реализирате, ще апнете и пийнете, аирлия да е!
Мен обаче преди време ми направи гадно впечатление един събор на Копринка-бяха вързали една животинка, теленце, сложили му син шал и го разхождат-удрят го с юмруци, ритат го, то милото изпаднало в стрес... беше отвратително за гледане!
Мааму стара, това е твар божия, беззащитно животно, какво ти е виновно? Заколете и 20 телета, ама малко човещина...
Наздраве!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 03 окт 2013 23:10

sin4ec написа:Мен обаче преди време ми направи гадно впечатление един събор на Копринка-бяха вързали една животинка, теленце, сложили му син шал и го разхождат-удрят го с юмруци, ритат го, то милото изпаднало в стрес... беше отвратително за гледане!
Мааму стара, това е твар божия, беззащитно животно, какво ти е виновно? Заколете и 20 телета, ама малко човещина...

Малко странна логика е това, но както и да е. Аз лично ако бях на мястото на телето щях да предпочитам да ме удрят и блъскат.

А и да се поправя, че малко май останах недоразбран.
doktora25 написа:Хапнете си, че на 26 менюто ще е малко по-различно. Както каза един ваш футболист след мача срещу Литекс вие програмата максимум за спечелване на едно от дербитата вече сте си я изпълнили.

На 19 съм искал да кажа, не на 26. ;)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 05 окт 2013 09:35

"ЦСКА Октобер фест" отвори врати. И така ще бъде до 13 октомври. До тогава феновете на най-успелия български клуб могат да помогнат в набирането на средства за изграждането на модерни условия за работа с бъдещите звезди на "червените".

Организаторите грантират български народни ритми, настроение, студена бира и заредени скари.

"ЦСКА октобер фест" кани всички, готови да се запознаят с други съмишленици, да споделят спокойно своето мнение, да обменят опит, да се насладят на бирата и най-вече - като едно цяло да станат част от бъдещите червени сърца!

Върни се в “ЦСКА”