ЦСКА:Делев-Камбуров-Манчев-Стоянов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Re: ЦСКА:Делев-Камбуров-Манчев-Стоянов

Мнениеот Yasso » 28 май 2009 17:17

Относно вратарския пост - според мен или Акалски или Тошо Тодоров от Литекс - и без това Стоилов не го иска а той си може момчето на вратата - направи една грешка и го нарочиха много несправедливо според мен....

Обаче не смяна на Пифчето, а на Беконов - да избират един измежду Караджов и Велинов и да вземат един от горните двама споменати...

И друго - да се назначи кадърен треньор на вратарите - Стоян Йорданов пак е без работа след престоя със Стойчо при арабите, а ако искат по свежа кръв - да слагат Илия Вълов, един от най-славните вратари на ЦСКА....

А Спас Делев - хаха, ами като започне момчето сезона с червената фланелка, едва тогава феновете на отбора от "Подуяне" ще осъзнаят колко е добър.... :lol:

Какви примери ми давате за играта му срещу Литекс :roll: - Шенсой като го заби единствено него напред с кой да играе - при нас ще има с кой и точно това ще е страшното за противниците ни... ;)

Абе днес излезе една статия в "тема Спорт" за 5 от момчетата от школата набор 1991г.

Много ми хареса, според мен Благой Пасков и Томи Костадинов трябва да започнат лятната подготовка с ЦСКА и не само това, ами направо да им се намира място при мъжете, всички са започнали резерви, но това е бъдещето.....

Помня как Гочето държеше Марто и Стилян резерви, много рядко ги пускаше, но после Пената заложи на тях и въпреки че бяха колебливи отначало - израстнаха много за 1 година....

САМО ЦСКА, това е положението :!:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 28 май 2009 20:39

Тепърва ще се изгради отбор ако се направи правилната селекция и тогава може наистина да се види какво може ЦСКА София. Школата трябва да се поОправи. Да се инвестират милион-два и ще си ги избият до година-две!!!!!

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 28 май 2009 21:53

Ако почетеш още малко ***,може да разбереш и за Меси и Роналдо,че идват в ЦСКА.Що се връзвате на глупости?

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 28 май 2009 21:59

TheClub написа:Тепърва ще се изгради отбор ако се направи правилната селекция и тогава може наистина да се види какво може ЦСКА София. Школата трябва да се поОправи. Да се инвестират милион-два и ще си ги избият до година-две!!!!!

На прав път си.Левски изби парите за школата само с Домовчийски.Обаче когато дойде време да се налагат юноши,все нещо липсва,неопитни били и не знам още какво.А истината е,че трябва да се лапат комисионни...Кога Левски или ЦСКА ще отпишат шампионата,за да налагат млади?Само по принуда!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
kqzo
Контакти:

Мнениеот kqzo » 28 май 2009 22:03

оо немисля че локо сф ще пуснат камбуров особено в отбор от бг

Върни се в “ЦСКА”