ДО ВСИЧКИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ЦСКА !!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

miki85
Контакти:

Re: ДО ВСИЧКИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ЦСКА !!!

Мнениеот miki85 » 19 юли 2008 23:34

Е просто факта че неможе да ми кажеш 2 победи на Левски като гост в ЕВРОПА ГОВОРИ САМ ПО СЕБЕ СИ това исках да чуя.Просто ЦСКА винаги ще бъде по-добре представилия се отбор като цяло. Аиде влезни в сайта на уефа и виж колко победи е донесъл ЦСКА на България в европа и колко Левски. Ще ти подскажа вашите са с 20 по-малко н,яма да давам точната бройка за да не те е срам ,това че Барса ни е била не притеснява особено. Лично аз много се радвах че бихте киево и бях на мача казах на моите приятели левскари радваите се в групите сте ,вярвай ми никои от тях не ми вярваше и не подозираха просто колко ще се надуете после от този подвиг.Но знаеш ли кое беше най-тъжния факт, че половината фенове от цял Стадион пълен Васил Левски и то аз бях в Сектор В носеха фланелки аз мразя ЦСКА е това е тъжното в случея и уж претендирате за европейска публика а за аплодисметните след срамното отпадане от Тампере как да ги коментира мен лично ще ме хване срам ако съм футболист и след такава загуба ме аплодират нашата публика винаги е била най-взискателната и никога няма да седне да пляска на загуби това е. Е да ама после всички помним какво стана с красивите загуби от 5:0 много ми пука дали играем красиво важното е добрия резултат не вярвам някои да се кефи от вашите че паднали 5:0 ама играли красиво няма какво да се лъжем. Това за Литекс си прав даже ако не се лъжа резултата беше в тяхна полза до 65 мин ама 1 мач не е цяло първенство. Другото нещо кажи ми колко играча на Левски отидоха да играят на запад в класни европейски отбори, пак ще ти подскажа нито един Гонзо вечния трансфер го разбраха навсякъде че нищо не става от него. Така че радвайте се че от 90 години 20 години да ги сложим сте по-добри от нас ама нали се сещаш къде са останалите 70 дето сме ви мачкали и прославяли България в Европа затова говориме престанете да омаловажавате фактите и да ми говорите за отбора на народа и комунизма.
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 19 юли 2008 23:50

Да-прав си за тениските с надпис"Аз мразя ЦСКА" -пълна простащина.Оттам нататък няма нищо вярно в твърденията ти,При условие,че клубът ти има 60 годишна история,ти го изкара 90 годишен.Това,че публиката на Левски се държа европейски,след слабите мачове на отбора ще ти трябват години да го проумееш.Като гледаш по телевизията мачове от чуждите първенства-да виждаш някоя публика да освирква истерично отбора си,дори и след срамна загуба?Тези момчета месец-два преди това радваха същата тази публика и да-играчите на Левски ги беше срам от представянето им.Същите тези играчи накараха тази публика да мечтае.Не знам кой се е надул,от влизането в групите на Ш.л,важното е,че влязохме,радвахме се и толкоз(може би ако спрете да натяквате с колко сме паднали и ние няма да ви натякваме,че сме влезли-замислял ли си се над това),Сега очакваме някога,някой бг отбор отново да влезе.
Относно трансферите на Левски в чужбина и доколко те са успешни-показваш плашещо непознаване на фактите,няма сега да ти ги изброявам-правил съм го тук,в друга тема.Все пак има гугъл,потърси,ще намериш.Отново жокер-кой стана шампион на Германия с Кайзерслауртен?
Да-като цяло играчите на ЦСКА,като Стоичков,Мартин и Стилян Петрови,Бербатов,Лечков,Пенев и Костадинов са далеч по-успешни,това няма човек в България,който да си сложи ръка на сърцето и да го отрече-така,че не виждам докога ще вадите и този факт,след като никой не го оспорва.Само,че колко от тези играчи са продукт на школата на ЦСКА? Май ако махнем Пенев и Костадинов не остана никой.
престанете да омаловажавате фактите и да ми говорите за отбора на народа и комунизма.

Никой не умаломажава фактите,а те са,че след махането на държавната протекция над ЦСКА,този отбор е бледо подобие на миналото си.Сигурно стотици пъти съм го казвал тук-Илия Павлов,Васил Божков,Митал според теб имат ли ресурсите да направят от ЦСКА,отбор да речем от класата на Брюж?-имаха ги, и какво направиха в крайна сметка?

В крайна сметка искам да обобщя,че да говорим колко е велик даден отбор в България е меко казано безмислено,както и спорът който водим.Всеки отбор е направил нещо,което не може да бъде заличено,ала в сравнение с отборите на съседните страни-имаме още много да учим.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 юли 2008 02:36

Вашаш – ЦДНА 6:1
3 октомври 1957 г. - 1/16 финал, реванш

1 октомври 1969 – 1/16 финал, реванш
Ференцварош(Будапеща) – ЦСКА 4:1

28 септември 1983 г. – 1/16 финал, реванш
Омония – ЦСКА 4:1

18 септември 1986 г. – 1/32 финал, преиграване
Сваровски Тирол – ЦСКА 3:0

19 септември 1990 г. – 1/16 финал
КА-Акурейри (Исландия) – ЦСКА 1:0

27 август 2003 г. - Шампионска лига, III квалификационен кръг (реванш)
ЦСКА - Галатасарай (Турция) – 0:3

15 октомври 2003 г. – Първи кръг за Купата на УЕФА (2)
Торпедо (Москва) – ЦСКА 1:1 и 3:2 след дузпи
Ето-някои от най-добрите мачове на ЦСКА в Европа-жалко че на сайта ви няма инфо за след 2003.
А ето и отборите,които сте отстранили за да стигнете до полуфинали-
1)Слиема Уондърърс(Малта);Олимпиакос;Гурник(Полша);Линфийлд(С.Ирл)
2)РеалС;Гленторан(С.Ирл)-продължения;Ливърпул
3)Интер-Братислава(Словения);Панатинайкос;Рода-дузпи;
Освен тая победа над Ливърпул,дето са я изнесли Стойчо и Джони Велинов(щото първия мач,само Ръш е изпуснал най-малко 3 чисти гола),друго не виждам с какво има да се гордеете.Ако утре биете шампиона на Северна Ирландия,много ли ще се радвате,ама честно?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 20 юли 2008 07:34

Как така ще си признаят левскарите,че някой епо-добър от тях?
Много си наивен приятелю.Та не видя ли,че кютек па било то и от Барса с 5:0 е "достойно преддставяне",а пък 1:17 е "велик подвиг".

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 20 юли 2008 07:39

Понеже ме ядосахте сега ще ви дам официалната извадка от сайта на уефа.
ЦСКА - 198 мача в европа 79 победи , 38 равни и 75 загуби. Левски 160 мача в Европа 54 победи, 34 равни и 72 загуби. При положение че имате 24 победи по малко от нас просто е смешно да се мерите с нас , фактите много ясно показват кои колко е допринесъл като клубен коефициент и като победи. А тва с ръкопляскането не си прав. Веднага давам 1 пример след като бихме Ливърпул публиката им ни изпрати с аплодисменти ,а освирка своите така недеи да ми казваш как е в Европа никои не обича губещите.
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 20 юли 2008 07:42

rhaegar написа:Вашаш – ЦДНА 6:1
3 октомври 1957 г. - 1/16 финал, реванш

1 октомври 1969 – 1/16 финал, реванш
Ференцварош(Будапеща) – ЦСКА 4:1

28 септември 1983 г. – 1/16 финал, реванш
Омония – ЦСКА 4:1

18 септември 1986 г. – 1/32 финал, преиграване
Сваровски Тирол – ЦСКА 3:0

19 септември 1990 г. – 1/16 финал
КА-Акурейри (Исландия) – ЦСКА 1:0
Като "не виждаш" ще те подскажа:
1980г. ЦСКА-Нотингам 1:0 и Нотингам-ЦСКА 0:1
1973 Айякс-ЦСКА 1:0 и ЦСКА-Айякс 2:0 .
Има и още ,но и ти като всички левскари четеш историята като дявола евангелието.
27 август 2003 г. - Шампионска лига, III квалификационен кръг (реванш)
ЦСКА - Галатасарай (Турция) – 0:3

15 октомври 2003 г. – Първи кръг за Купата на УЕФА (2)
Торпедо (Москва) – ЦСКА 1:1 и 3:2 след дузпи
Ето-някои от най-добрите мачове на ЦСКА в Европа-жалко че на сайта ви няма инфо за след 2003.
А ето и отборите,които сте отстранили за да стигнете до полуфинали-
1)Слиема Уондърърс(Малта);Олимпиакос;Гурник(Полша);Линфийлд(С.Ирл)
2)РеалС;Гленторан(С.Ирл)-продължения;Ливърпул
3)Интер-Братислава(Словения);Панатинайкос;Рода-дузпи;
Освен тая победа над Ливърпул,дето са я изнесли Стойчо и Джони Велинов(щото първия мач,само Ръш е изпуснал най-малко 3 чисти гола),друго не виждам с какво има да се гордеете.Ако утре биете шампиона на Северна Ирландия,много ли ще се радвате,ама честно?

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 20 юли 2008 07:56

Освен че бихте Ливърпул не виждам какво толкова сте направили без коментар просто. Реал Сосиадад е некъв мижав отбор, Олимпиакос и те горките постояно играят в ШЛ и са много слаби какво да кажем за панатинайкос и другите ех колко сте жалки. При положение че като сте ставали шампиони и на вас са ви се падали същите отбори как неможахте да стигнете колкото нас задавали ли сте си го този въпрос. Откъде толкова акъл то не става само с ядене нали го знаете това.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 20 юли 2008 09:27

Що се ядосваш ? Казах ти-тези славни резултати на ЦСКА отпреди 89-та вече ги забрави.Да-имало ги е,никой не ги отрича,но 19 години не забелязваш ли в сляпата си омраза към Левски,че любимия ти клуб удари дъното ? Че не може да се доближи и на йота 19 години от облика и успехите на предишния ЦСКА.Да не би миналогодишното ви представяне в квалификациите за турнира на УЕФА да бе по успешно от това на другите?
ЦСКА води в статистиката на бг.първенството,а и по изиграни мачове в УЕФА,само че с преднина натрупана преди този срок.Ти знаеш ли какво е да си млад и перспективен футболист и да влезеш в казармата? И хоп-отиваш,щеш-нещеш в ЦСКА.От там нататък самичък си прави изводите.И така и не ми отговори мики85,защо като футболистите на ЦСКА от преди 89-та са били толкова по-добри от останалите не са направили барем една точица на световно и европейско.Няма и да ми отговориш,но аз ще ти кажа защо-защото тъжната истина е,че сме били винаги футболни джуджета като нация.Имаме един-единствен проблясък през 94-та,но той не е плод на футболистите на ЦСКА или пък Левски,тогава не малка част от националите са играли в България за отбори като Етър,Сливен,Локо ГО,откъдето са заминали директно за чужбина.Единствения път,когато не само двата софийски отбора са имали най-силните футболисти и сме пробили в голям футболен форум.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 20 юли 2008 09:36

miki85 написа:Освен че бихте Ливърпул не виждам какво толкова сте направили без коментар просто. Реал Сосиадад е некъв мижав отбор, Олимпиакос и те горките постояно играят в ШЛ и са много слаби какво да кажем за панатинайкос и другите ех колко сте жалки. При положение че като сте ставали шампиони и на вас са ви се падали същите отбори как неможахте да стигнете колкото нас задавали ли сте си го този въпрос. Откъде толкова акъл то не става само с ядене нали го знаете това.

Само да те светна,че тия години,нито турския ,нито гръцкия футбол е бил на нивото на нашите отбори.Наистина сега като видях,не са били всичките съперници,някаква голяма сила.Да имали сте успехите,защо над 20 години ги нямате,нали сте велик клуб?
Докато всеки гледа като кон с капаци,само любимия си отбор,няма да мръднем и на йота от моментото си дередже.Можеш да гледаш историята на ЦСКА ако искаш и с 60 години,ако искаш и с 1 година назад,ала е добре да се върнеш в суровата действителност-а тя е следната-към днескашна дата,червения отбор е ужасно далеч дори от помисли за някакви победоносни походи в Европа, и самичък се докара дотам.Отговор,защо при богатите за нашите стандарти собственици-Илия Павлов и Божков,а да и Митал-ЦСКА не успя да се развие и да стане отбор от европейска класа-не получих.

Как така ще си признаят левскарите,че някой епо-добър от тях?
Много си наивен приятелю.Та не видя ли,че кютек па било то и от Барса с 5:0 е "достойно преддставяне",а пък 1:17 е "велик подвиг".
Еми последния мач между Барселона и ЦСКА,който аз гледах завърши 7-1 за каталунците,и то това бе в най-силните години на ЦСКА,мачът бе по повод преминаването на Стоичков в Барса,като игра по едно полувреме и за двата отбора,а на края на мача го оставиха да вкара за червените.Не ви го натяквам заради нещо друго,а просто да ви покажа,че още тогава,сме били на светлинни години от големия футбол.А ти убеден ли си,че ако ЦСКА бе попаднал в същата група щеше да се представи по-достойно ? Като гледам резултатите на червените в ЕКТ в последните години,не виждам да са с нещо по-добри от другите български отбори,така че,айде не ми говорете,че имаме комплекси от вас.

cefo-69
Контакти:

Мнениеот cefo-69 » 20 юли 2008 15:46

Много се радвам ,че Томов ще изчезне от ЦСКА-но още повече се радвам,че Батков остава в Левски !

Върни се в “ЦСКА”