Схемата на БорАткоФфф

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Схемата на БорАткоФфф

Мнениеот delqnski47 » 18 май 2009 23:48

UltraBlue написа:
delqnski47 написа:
emo написа:страдайте цял живот.още по лоши неща ще ви се случат.още нищо не сте видели

Ооооо ние сме изтрадали много повече от вас!По точно вие не знаете какво е да ти отнемат лиценза за турнирите!Като ти го вземат най нахално и като почнат разни нещастници да лепят некролози по НДК на твоя отбор,тогава ще те питам! ;)

Абе бате, ти поне гледаш трезво на нещата- какво ще рече да ти го вземат нахално :!: :?: Ми като не си плащаш дънаците, заплати и тряншове по трансфери и си затънал до гуша в дългове какво трябва да се направи :!: :?: Нали Томов заведе дело-какво стана, да не го спечели :!: :?: Истината е че ви го взеха съвсем заслужено тоя лиценз, айде стига с него се успокоявахте 8-)

Добре бе мен!Да ти го отнемат и на тебе и ти ще пееш същата песен повярвай ми!На колегата му казвам че сме изтрадали много повече от вас и сме виждали неща които вие не можете и да си представите!Това е! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 18 май 2009 23:50

Въпреки дразнещият си стил и някои глупости , ГА казва и доста истини които повечето не смеят. Футболът е функция на обществото , държавата и тн. Държавата е блато , футболът също , зависи от богатите хора които го издържат, какви са те ,как забогатяха. Факт е че Лефски се позиционира по-добре в мафиотската действителност и логично благоденства , поне на вътрешна сцена.
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 18 май 2009 23:50

delqnski47 написа:Добре бе мен!Да ти го отнемат и на тебе и ти ще пееш същата песен повярвай ми!На колегата му казвам че сме изтрадали много повече от вас и сме виждали неща които вие не можете и да си представите!Това е! ;)

При тези обстоятелства не бих обвинил някой от противниковия лагер за това ;) Прочети последния пост на майки28- много правилно го е казал човека ;)
Последна промяна от UltraBlue на 18 май 2009 23:52, променено общо 1 път.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 18 май 2009 23:52

Хан Крум написа:Въпреки дразнещият си стил и някои глупости , ГА казва и доста истини които повечето не смеят. Футболът е функция на обществото , държавата и тн. Държавата е блато , футболът също , зависи от богатите хора които го издържат, какви са те ,как забогатяха. Факт е че Лефски се позиционира по-добре в мафиотската действителност и логично благоденства , поне на вътрешна сцена.

Е най-големите мафиоти в България ви бяха президенти бе братле-Черепа, Павлов ... 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 18 май 2009 23:53

Докога ще се дърляме за тъпотии? Докога някои хора ще търсят под вола теле и ще си търсят причини за собствените неудачи, навсякъде другаде, но не и в тях самите? Истината, до болка позната е, че в дербито от два слаби отбора победи по-малко слабия. И с това, по-голямата част от пишещите тук ще се съгласят. В тази връзка, шапка свалям на разумни момчета, като delqnski, които назовават нещата с истинските им имена. Болшинството от червените фенове, обаче виждат *сламката, която плува в очите на другите*, а не *гредата в собствените очи*. Но така е по-лесно. Замислете се, ама наистина се замислете, плиткоумията на г.а. до каква омраза водят и за какво преиначаване на истината става дума!
Save Ukraine!

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 19 май 2009 00:00

UltraBlue написа:Е най-големите мафиоти в България ви бяха президенти бе братле-Черепа, Павлов ... 8-)

Това е вярно донякъде, но с доста условности за които тази вечер ме мързи да пиша.
Има и по-големи от тези.
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 19 май 2009 00:03

Хан Крум написа:
UltraBlue написа:Е най-големите мафиоти в България ви бяха президенти бе братле-Черепа, Павлов ... 8-)

Това е вярно донякъде, но с доста условности за които тази вечер ме мързи да пиша.
Има и по-големи от тези.

Може, не съм се интересувал ;) Просто тези бяха на топа на устата, докато бяха живи някои ... 8-)

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 19 май 2009 00:05

Що за личност си щом ГА ти е като гуру и вярваш на всичката помия която изсипва? Нямаш ли собствено мнение? Гледал ли си последните 2 мача на ЦСКА? Това тяхното футбол ли е? Някой замисли ли се от тия 10 победи колко бяха срещу някакъв отбор нясно с играта футбол? Срещу Славия- 2 дузпи, спорни, но както и да е объркал се е съдията и ги дал! Срещу Черноморец- защо не игра тоя Платини? Защо вярвате сляпо на тоя човек живеещ само за да бълва отрова и помия? Вижте какво играе ЦСКА? Нищо не играе! Левски също са много зле, но просто там има няколко човека играещи с желание! Защо все като стане нещо с ЦСКА е виновен Батков? Защо Лупи е на свобода( вече и извън България) пак ли Батков е виновен? Споделяте ли мнението на Любо Пенев, че ЦСКА са играли добър футбол срещу Черно Море? Също толкова въпроси могат да се зададат и към Левски! Защо не търсите проиблемите вътре в отбора? Чичовото е треньор колкото Кокала- тоест някъде около нулата! Никой не искам да обиждам, но стига с тоя ГА! Аз може ид а съм за Левски, но не чета простотиите на ЖМ! От такива пропити от омраза и простотия екземпляри никой няма полза! Оставете ги да се удавят в собствената си помийна яма!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 май 2009 00:12

UltraBlue написа:
delqnski47 написа:Добре бе мен!Да ти го отнемат и на тебе и ти ще пееш същата песен повярвай ми!На колегата му казвам че сме изтрадали много повече от вас и сме виждали неща които вие не можете и да си представите!Това е! ;)

При тези обстоятелства не бих обвинил някой от противниковия лагер за това ;) Прочети последния пост на майки28- много правилно го е казал човека ;)

При тези обстоятелства ти не знаеш кого ще обвиняваш,защото нито ти,нито любимия ти отбор,нито НИКОЙ по света е попадъл в ситуация като нашата!Не знаеш кой е виновен,кой е невинен,не знаеш дали твоя отбор ще изпадне от елита,не си знаеш собственика,не знаеш футболистите дали са вземали запалти,не знаеш дали изобщо ще продължиш да гледаш отбора си!Целия ти свят по едно време става крив(повярвай ми от личен опит),после виждаш щастливите лица на сините фенове и скандиранията ''ЦСКА УМРЕ'',виждаш шибаната свиня Лупи,после виждаш и шибаната с доволна усмивка Батков,после виждаш и някой некролог на отбора ти и тотално те сусипва!Когато и твоя отбор му отнемат лиценза(да чукам на дърво!Не ти го пожелавам) чак тогава разсъждвай кой ще обвиняваш или не! ;)
Последна промяна от delqnski47 на 19 май 2009 00:15, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 май 2009 00:15

Не мога да разбера на ЦСКА, кой им е виновен освен те самите за това, че са на второ място :roll:
Изображение

Върни се в “ЦСКА”