ЗА ЦСКА Пълна Мобилизация

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

koi4i

Re: ЗА ЦСКА Пълна Мобилизация

Мнениеот koi4i » 18 май 2009 14:52

Е как няма да те баннат бе шефче.Раздаваш убиди насам натам и очакваш да ти правят шпалири кат на русия и да те оставят да храниш нормалните хора.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
kronos
Контакти:

Мнениеот kronos » 18 май 2009 14:54

Относно феновете ви:

За да не бъда голословен ще цитирам дословно извадка от "Задочни репортажи за България" (Георги Марков, 1990, София, 40): "... От друга страна, футболът беше добре прикрит повод човек да изрази своята ненавист към режима. Разполагайки с власт да правят каквото си искат, другарите създадоха отборът на ЦСКА, който трябваше да бъде символ на партийната непобедимост. Това естествено тласна огромната маса футболни зрители към "Левски", който логично се превърна в символ на стара България. Мачовете между двата отбора бяха истински войни. Спортът се командваше от военните и те взимаха мерки да подсигурят падането на "Левски". По игрищата често можеха да се видят сблъсквания, които в основата си бяха политически. И досега ми е пред очите един юначен хлапак от Коньовица, когото милицията се опита да измъкне от стадиона по време на мач и който просна на земята половин дузина милиционери. Преди друг мач на тези два отбора майорът от МВР, който ръководеше охраната на стадиона, събра всички, които трябваше да пазят реда, и им дръпна една реч, в която най-важен беше пасажът: "Днес играят нашите срещу буржоазно-капиталистическата сбирщина на "Левски". Ние ще докараме цяло поделение. Ако някой от ония се надигне, то веднага го приберете." За еволюцията на стиловете може да се съди от факта, че години по-късно популярността на "Левски" бе ликвидирана по най-безобидния начин - направиха го отбор на Държавана сигурност..."

Феновете на разформированите отбори (които не са били малко) се насочват към останалите оцелели тимове. Една част от тях си избират новият отбор на ЦСКА, който ги привлича с победите си. Към тях трябва да прибавим комунистите и военните, които по "задължение" стават цесeкари. Появяват се и други поддържащи този комунистически отбор. Това най-често са хора, които страдат от липса на победи в личният си и служебен живот и търсят да избиват комплекси на друго място. Тъй като изборът не е бил голям, значителна част от тези хора се насочват към футбола. Там вече има един отбор победител, зад когото изцяло стои партията-държава, т.е. тук не можеш да бъдеш губещ. Така се създават привържениците на ЦСКА. Днес имаме прекрасната възможност да наблюдаваме колко несполучлива смес се оказват феновете на ЦСКА. Но най-любопитното е, че и новото поколение цесекари е наследило изцяло недъзите на предходното. Разбира се има и изключения. Аз самият познавам качествени хора, които са се заблудили, но според мен те не са повече от 20% от всички, които подкрепят ЦСКА.
В действителност привържениците на ЦСКА не обичат истински отбора си. Тяхната омраза към ЛЕВСКИ ги обединява. По този начин червените фенове признават категорично, че В БЪЛГАРИЯ ИМА САМО ЕДИН ОТБОР И ТОВА Е ЛЕВСКИ - огромна част от народа го обича, а останалата го мрази. Ще посоча няколко примера за казаното по-горе. Нека започнем с най-очевадното - песните "възхваляващи" армейския отбор. Феновете на комунистическият клуб имат около петнадесет най-популярни песни и забележете, че над десет от тях са насочени срещу отбора на ЛЕВСКИ. Тези антилевскарски измислици се пеят постоянно, независимо кой е моментният противник на ЦСКА. Друг е въпросът, че голяма част от споменатите песни са взаимствани от синята агитка. Всеки средно-интелигентен човек го разбира, ако внимателно следи текста. Една песен измислена за възхвала на даден отбор, е градивна. Когато позитивните пасажи са заменени от негативни, а името на Левски остава, е ясно кой е първоизточникът. Това от своя страна говори за липса на вдъхновение, което би трябвало да предизвиква всеки тим у феновете си. В чорбарските редици съществува практика да се слагат различни предмети пред "Българска армия" осмиващи отбора на Левски. Ако някой обича клуба си, то той би трябвало да поставя пред собствения си стадион символи въздигащи отбора му, а не такива, които хулят противника.

Има един неоспорим факт, потвърждаващ горните редове. Това e фактът, че привържениците на ЦСКА са единствените в България, които са се радвали неистово при загуба на "любимия си тим" (ЦСКА-Литекс, 1999). Този начин на мислене е напълно разбираем, защото запалянковците на ЦСКА са южняшки тип. Само по времето на моят недълъг живот си спомням, че неколкократно феновете на червените посягаха срещу своя клуб. Те оскверняваха собственият си стадион като чупеха седалките му и рязаха гредите му. Отнасяха се с омраза към футболистите на отбора си - многократно ги замеряха с домати и яйца, но най-фрапиращо беше желанието да ги пребиват.

... А какво да кажем за психиката им. Те, "родените да побеждават" имат психика на губещи. Конкретен пример ще ви посоча. Имам приятел цесекар, който ми е казвал - "Когато ви поведем с 2:0 в цялата агитка настъпва тягостно очакване. Отвсякъде се носи - "Говедата ще ни обърнат". В същото време отсреща се чува "Хей чуй ЦСКА 2:0, 3:2". Направо си умирам от яд човек!"...

Спомняте ли си многобройните мачове, когaто единствените цесекари на стадиона остават играчите на ЦСКА. Не ви ли се пълни душата като гледате как червените привърженици се блъскат да напуснат стадиона, далеч преди края на мача, защото не понасят загубите. Това последното ще го защитя с песента "Победа и пак победа, ние пеем само за победа!" Свещена глупост! Що за запалянковци са това?...
BE STRONG

ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!

Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."

AFC1886
Контакти:

Мнениеот AFC1886 » 18 май 2009 15:02

Да те *** във философа, да те ***! :lol:
С тия твойте разсъждения до форума на спортен сайт си стигнал...

Пиши си за отборчето, никой не го интересува твоето мнение тук.
Последна промяна от AFC1886 на 18 май 2009 15:03, променено общо 1 път.

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 18 май 2009 15:03

Истината боли,ама фактите са си факти.....САМО ЛЕВСКИИИИ :!: :!: :!:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 18 май 2009 15:04

Евала за статията.Това е и мето мнение.Когато се бие е лесно-но истинска и велика е тази публика ,която може да намери сили да подкрепи отбора в труден момент!!
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 18 май 2009 15:06

greedy написа:
ALEX_THE_GREAT написа:Въпреки , че някой имаше неблагоразумието поради някаква причина да ме банне, аз пак съм тук.

Автор - КОБАКА

Паднахме от Черно море... седмица след като паднахме от "вечния враг"! В една нормална държава... и едни нормални фенове това нямаше да е кой знае какво! Но в България след 2 загуби... половината ни фенове (измислени... като пробити к....) Се обърнаха срещу ЦСКА! Почнаха да плюят отбора... треньора и какво ли още не ! Реал Мадрид 2-3 години пада като аматьорски отбор непрекъснато... Арсенал пада,,, Челси пада... Дори Бразилия пада!!! Хората обръщат ли се срещу отбора си !? Не... казват ли си " на другия мач на ... ще сме 200 човека " ? НЕ!!! Ние паднахме 2 мача и трагедията ви е ОГРОМНА ... Няма отбор в света който само да побеждава - Н Я М А ! ЦСКА не прави изключение... Известни сме по цял свят с уникалната си агитка ... с уникалните фенове които пълнят всички стадиони и правят уникални неща по мачовете!!! Погледнато по от близо обаче повечето са пълни боклуци ... да такива сте повечето измекяри ... ЦСКА пада ВИЕ ГО ХУЛИТЕ... Вие сте на мачовете само от Европа и дербита !? И ВИЕ СЕ НАРИЧАТЕ ФЕНОВЕ НА ЦСКА !? И ВИЕ ХУЛИТЕ ОТБОРА ЗА 2 ЗАГУБИ !? Мнозина от вас след 10 поредни победи бяха недоволни... КАКВО ДА КАЖЕМЕ СЛЕД 2 ЗАГУБИ !? Вие не сте бъдещето на ЦСКА вие не сте нормални фенове!!! Хора със смачкана психика и хора от които ЦСКА не се нуждае! Под Хули искам да оточня че няма предвид НЕДОВОЛНИ от играта на отбора! А изказвания от сорта на " на тия боклуци на мач няма да им стъпя ! Любо ти си боклук и нз си какво ! Продажни боклуци - К.рви! и подобни! - "ЦСКА СИ Е ЦСКА! ЩЕ ИМА И ДРУГИ ДЕРБИТА , ЩЕ ИМА И ДРУГИ ВАЖНИ МАЧОВЕ , ЩЕ ИМА И ОЩЕ МНОГО ЗАГУБИ! НАШАТА ЦЕЛ Е ДА ПОКРЕПЯМЕ ОТБОРА 90 МИНУТИ БЕЗ ДА СПИРАМЕ" ИСТИНСКИТЕ фенове знаете кой цитирам ... Ние сме длъжни да подкрепяме отбора докато сме живи ! Защо ли ? Защото сте избрали да сте от ТОЗИ ОТБОР И ГО ОБИЧАТЕ МАМКА вии... Длъжни сме да сме до ЦСКА в добро и лошо ... много е лесно да подкрепяш отбора когато мачка и е в съпер серии ... но след 2 загубени мача на "Армията" ще сме 200 човека до БОЛКА познати!!! Покажете че сте истински а не изкуствени ... покажете че ОБИЧАТЕ ЦСКА !!! Да отбора последните 2 мача не играе НИКАК добре... но това е достатъчен стимул да сме ОЩЕ ПОВЕЧЕ и да го подкрепиме!!! Отбора има нужда от нас а ние сме ДЛЪЖНИ да му я дадеме!!! Момчета и момичета... ВЕРНИ фенове ... СЪБОТА 23.05.2009г. от 18:00 играеме с Локомотив София на "Армията" покажете че обичате ЦСКА не само когато печели а и когато губи и не е "отбора мечта" нека всеки 1 фен отиде и подкрепи любимия си ЦСКА когато НАЙ МНОГО СЕ НУЖДАЕ ОТ ПОМОЩ! Не предавайте отново отбора... нека покажем че сме тези за които ни смята Европа и света ... Нека стадиона да е пълен! Нека тези дето смятат да викат "********* сте" да се скрият някъде на дълбоко и да не и правят труда да идват на Армията защото ЦСКА няма нужда от тях! НИЕ ОБИЧАМЕ ЦСКА И ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯМЕ НЕ САМО ПРИ ДОБРА ИГРА! НИЕ НЕ ПЕЕМ САМО ЗА ПОБЕДА НИЕ ПЕЕМ ЗА ЦСКА! Поклон пред ГОЛЕМИТЕ фенове които знаят какво е ЦСКА! КОИТО ЗНЯТ ЗА КАКВО СЕ БОРЯТ! И КОИТО ОБИЧАТ ДО ГРОБ! ЗНАМ ЧЕ НЕ СТЕ МАЛКО И ВИЕ... ПОКЛОН ! Дано не станеме малцинство..

ДААААААААЖЕ И НАКРАЙ СВЕТАААААААААААААА И В СЪРЦЕТО НА ВРАГАААААААААА ТВОЙТО ИМЕ ЩЕ СЕ ПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙ ТВОЙТО ЗНАМЕ ЩЕ СЕ ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙ !
И нека сега всички истински фенове дето не живеят за победите...

АЙДЕ АЙДЕ ЦСКАААААААААААААААААААА НИЕ В ТЕБЕ СЕ КЪЛНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕМ (КЪЛНЕМ!) НЯМА ДА ТЕ ПРЕДАДЕЕЕЕЕМ (НИКОГА!) АКО ТРЯБВА ЩЕ УМРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕМ !!!
ЛА ЛА ЛА ЛА ЛА ЛАААААААААААААААА , ЛА ЛА ЛА ЛА ЛА ЛААААААААААААААААА , ЛА ЛА ЛА ЛА ЛА ЛААААААААААААААААА СААААААААААААААМО ЦСКААААААААААААА!!!

АЗ ОБИЧАМ ЦСКА! АЗ ЖИВЕЯ ЗА ЦСКА! АЗ НИКОГА НЯМА ДА ПРЕДАДА - ЦСКА!!!

А да те питам - Ти ли си бъдещето на ЦСКА? Я да те питам помниш ли кой ни бше последния силен мач въобще, ама истински силен. За мен това е срещу Шахтьор Д в София. Нормално е феновете да искаме повече от това което ни представят в последните години. Нормално е да се плюе когато отбора не върви. Нали точно запалянковците са критерий за това дали един отбор върви или не. Казвал съм го и преди - футбола е за феновете, хората по стадионите трябва да изпитват кеф като гледат футболистите, а не мъка, позор, безочие, бездушие, която показват момчетата на терена. Аз също обичам ЦСКА,никога няма да се отрека от този клуб,защото той ми е на сърцето, но понякога просто трябва да се гледа трезво на нещата и да се казват такива каквито са.

Ехееее какво направи ти е колега.Ами срещу Байер слаби ли бяхме ,а първенството има поне 10 мача в които сме играли на супер ниво!
Изображение

4erven fen
Контакти:

Мнениеот 4erven fen » 18 май 2009 15:10

Левскарската злоба е кратка - ЦСКА е вечен за ваш ужас ! Благодаря ви че ме разбрахте. :)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 18 май 2009 15:12

blue lagoon написа:Ами като ти чета глупостите,които освен това цяла седмица предъвкват другите наранени цесекарски душички, май е по-добре да те баннат пак! :mrgreen: Най-малкото да не харчиш мастилото за такива простотий! :o Май само ти не разбра че сте гола вода! :P

И каква простотия иам пък точно в тази статия!!!
Изображение

Потребителски аватар
Kapetano
Контакти:

Мнениеот Kapetano » 18 май 2009 15:13

До Kobaka (чрез Alex the great[ебати ника?!?])

Как очакваш да ти разберат смислените думи,хора които замерваха един от тях-болния чорбар Юруков и само късмета(освен за гола!!!) го предпази да не му счупят главата на "Тича"?!? Каниш ги да се преобразят и да помогнат да "възкресите" отбора си и това да стане на 25 май на Кочината?!?Ами нали точно заради твоите адресати-това няма да е възможно,т.к. сте наказани?!?
Май стана сложно,а? Така и така се измъчихте тези 60-61 години-пуснете се по течението и то ще ви върне уморени,но щастливи в къщи- "В" група... Сбогом!!!

П.П.Кронос-надали може да се напише с по-точни думи.Браво!
Последна промяна от Kapetano на 18 май 2009 15:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kalin demona
Контакти:

Мнениеот kalin demona » 18 май 2009 15:16

аз най се дразня когато некой разбирач тръгне да слага всички под един знаменател във всяка агитка си има боклуци и акива които се присламчват към отбора само при победи аз пък ще ви кажа че истинските фенове са тези които подкрепят отбора и в трудни моменти ние сме от ЦСКА и е нормално да имаме високи изисквания не е нормално обаче да се иска само победи винаги има загуби и най великите губят ада питам вие занете ли как почва сър Алекс в Манчестър с 7 и 11 място но феновете са били зад отбора нормално е ад има критики но малко прекалявате една загуба и карй трениора боклук играчите смотани дайте им малко шанс бе отбор не се прави за 5 мача а с този отбор надминахме очакванията все пак играем с резервите от миналия сезон истината е че показаха желание в мача с Черно Море верно е и че нямаме футболни аргументи но ако сте истински фенове на ЦСКА елате на мача да ги подкрепим аз се дигам от Плевен и отивам на мача а вие.........,

Върни се в “ЦСКА”