До всички армейци!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

BGarmy
Контакти:

Re: До всички армейци!

Мнениеот BGarmy » 09 май 2009 20:34

delqnski47 написа:
BGarmy написа:Delqnski, чудно ми е как си се примерил от тази загуби и не си притеснен от играта на отбора?
Евала ти правя голям фен си!!!
Аз лично едва ли ще примеря,ама ще ми мине утре най-вероятно

Не знам как може би защото съм оптимист приятелю!Пак водиме тъй че от какво да се притеснявам!Знам че нашите нама да се предадат толкова лесно!Всички знаем,че когато Левски е слаб,ние задължително трябва да загубиме,тъй че от нищо не се учудвам! ;)

Със тази игра несъм отпимист ;)
Но на трибуните нямаме равни :geek:
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 09 май 2009 20:36

BGarmy написа:
jorrooo написа:
nqkoisitam написа:Гледах мача до 65 мин,останах с впечатлението,че игарят 2,много слаби отбора.ЦСКА иьобщо не знаеха къде се намират и що е тва ''Дерби" и бяха излъгани от Левски.

Интересно ми е просто тая година дали ще има излагации в Евротурнирите или някой ще додрапа до пролетта :)

Пенев е виновен за това ЦСКА да изглежда така.Кокала си го знаем че толкова може,но този път успя да излъже Пенев.

Ха,Пенев ти бил виновен, стига от разбирачи.Виж само със какви футболисти разполага.
Нима ако имаше Велизар щеше,да пусне Маркиньос ли и т.н?

Вместо Маркионьос можеше да пусне Чипев(който нямаше да се справи по-лошо), ако пък Данчо Тодоров и Лазаров също така бяха на терена съм убеден, че нямаше да изглеждаме по такъв начин. Треньора има вина и нека си поеме отговорността.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 май 2009 20:36

BGarmy написа:
delqnski47 написа:
BGarmy написа:Delqnski, чудно ми е как си се примерил от тази загуби и не си притеснен от играта на отбора?
Евала ти правя голям фен си!!!
Аз лично едва ли ще примеря,ама ще ми мине утре най-вероятно

Не знам как може би защото съм оптимист приятелю!Пак водиме тъй че от какво да се притеснявам!Знам че нашите нама да се предадат толкова лесно!Всички знаем,че когато Левски е слаб,ние задължително трябва да загубиме,тъй че от нищо не се учудвам! ;)

Със тази игра несъм отпимист ;)
Но на трибуните нямаме равни :geek:

Аааа да наистина!Браво на публиката!Иначе за играта:според мен това ни беше най-слабият мач!Можеме и повече така че не губи надежда!Това не е най-силното което направихме в този мач ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Мнениеот Al_Abrashev » 09 май 2009 20:37

Момчета, голямото самочувствие и простотиите на Любо-супата до това водят! Не искам да се заяждам защото вие сте от нормалните, но къде се скриха комплексарите от "Ох бате нещо ме ужили". За всичко са виновни некачествените наркотици и фалшивия алкохол.
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 май 2009 20:38

Al_Abrashev написа:Момчета, голямото самочувствие и простотиите на Любо-супата до това водят! Не искам да се заяждам защото вие сте от нормалните, но къде се скриха комплексарите от "Ох бате нещо ме ужили". За всичко са виновни некачествените наркотици и фалшивия алкохол.

Самочувствието на Любо наистина го погуби!Тука вече направи грешки!Сигурен съм обаче,че ще се поправи! ;)
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

ivonpifon
Контакти:

Мнениеот ivonpifon » 09 май 2009 20:38

Фенове на ЦСКА, сега се прибрах от мача, всички сигурно ни е яд, но не забравяйте, че с една битка не се губи войната, от тук нататък трябва да подкрепяме отбора, защото Литекс няма да продадат, мача като на Левски, тепърва идва трудното.
И НАКРАЯ НЕЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ НИЕ СМЕ: "ЦСКА ЦСКА ЦСКА"

п.с. АДСКИ МЕ Е ЯД НА СУПАТА ЧЕ ИЗКАРА МУШИ, НЕПУСНА ТОДОРОВ И МИНЕВ В ДЯСНО ОТ НАЧАЛОТО НА МАЧА (НА ВИТАНОВ МУ ТРЕПЕРЯТ МАРТИНКИТЕ ВЕЧЕ В 2 МАЧА), ЗАИНАТИЛ СЕ Е И НЕ ПУСКА ЕЛЕТРИЧКАТА, ДЪРЖИ СМЕШНИКА РУИ МИГЕЛ, И ТОЯ ВРАТАР ЗАЛЕПЕН ЗА ГОЛЛИНИЯТА. СЪЖЕЛЯВАМ ТОВА МИ Е ЛИЧНОТО МНЕНИЕ.

Потребителски аватар
Модератор Левски
Модератор
Контакти:

Мнениеот Модератор Левски » 09 май 2009 20:39

Аз ви поздравявам за играта!Стана що-годе добър мач!С малки грешки и съдията се справи!Абе като цяло полужителна оценка.Едно голямо БРАВО и на двете агитки.Много оригинални, а и без проблеми и побоища този път.Явно има напредък.Браво момчета.
"Аз съм посветил себе си на отечеството си: да му служа до смърт и да работя по народната воля"

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 май 2009 20:41

ivonpifon написа:Фенове на ЦСКА, сега се прибрах от мача, всички сигурно ни е яд, но не забравяйте, че с една битка не се губи войната, от тук нататък трябва да подкрепяме отбора, защото Литекс няма да продадат, мача като на Левски, тепърва идва трудното.
И НАКРАЯ НЕЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ НИЕ СМЕ: "ЦСКА ЦСКА ЦСКА"

п.с. АДСКИ МЕ Е ЯД НА СУПАТА ЧЕ ИЗКАРА МУШИ, НЕПУСНА ТОДОРОВ И МИНЕВ В ДЯСНО ОТ НАЧАЛОТО НА МАЧА (НА ВИТАНОВ МУ ТРЕПЕРЯТ МАРТИНКИТЕ ВЕЧЕ В 2 МАЧА), ЗАИНАТИЛ СЕ Е И НЕ ПУСКА ЕЛЕТРИЧКАТА, ДЪРЖИ СМЕШНИКА РУИ МИГЕЛ, И ТОЯ ВРАТАР ЗАЛЕПЕН ЗА ГОЛЛИНИЯТА. СЪЖЕЛЯВАМ ТОВА МИ Е ЛИЧНОТО МНЕНИЕ.

Правилно!Загубихме битката,но не и войната! 8-)
Sofia.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 09 май 2009 20:41

Абе хора бях на Стадиона. Прекрасна атмосфера. Хореография от страна на феновете на Левски на ниво, според мен нашата Хореография беше по добра.Относно на феновете просто великолепни и от двете страни. Ниво на мача - НИСКО. Едните слаби(Левски) другите по слаби(ЦСКА). Честито на Левски, а относно тези които ще се заяждат искам да им кажа, че чакам с нетърпение края на Сезона да севиди кой е по достоен за Титлата. Честито пак. Съдията не коментирам. Просто нашите не играха. За феновете на ЦСКА - Не се отчайвайте светло бъдеще ни чака, но не с тези футболисти, някои визирам: Маркиньос, Машадо.... Надявам се все пак да си спечелим титлата в битките със Локомотивците, Литекс, Черно море. А и Пенев не е виновен нашите пак се оплашихА от левси. :( Това е от мен. Лека вечер!
Само да добавя видях в един пост: БИТКАТА - ЗАГУБЕНА :( ВОЙНАТА НЕ! ;)
Последна промяна от TheClub на 09 май 2009 20:43, променено общо 1 път.

jorrooo
Контакти:

Мнениеот jorrooo » 09 май 2009 20:42

BGarmy написа:
jorrooo написа:
nqkoisitam написа:Гледах мача до 65 мин,останах с впечатлението,че игарят 2,много слаби отбора.ЦСКА иьобщо не знаеха къде се намират и що е тва ''Дерби" и бяха излъгани от Левски.

Интересно ми е просто тая година дали ще има излагации в Евротурнирите или някой ще додрапа до пролетта :)

Пенев е виновен за това ЦСКА да изглежда така.Кокала си го знаем че толкова може,но този път успя да излъже Пенев.

Ха,Пенев ти бил виновен, стига от разбирачи.Виж само със какви футболисти разполага.
Нима ако имаше Велизар щеше,да пусне Маркиньос ли и т.н?

Само Маркиньос да беше. Никой не знаеше за какво е на терена,а нямаше кои да им подскаже.Мисля че това е работа на треньора.

Върни се в “ЦСКА”