ЦСКА-Левски

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: ЦСКА-Левски

Мнениеот smash_the_reds » 04 май 2009 00:16

Да се включа и аз.Не е хубаво да се оставя самотен фен Левски в червената джунгла. ;)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 04 май 2009 00:19

kartago написа:sedem_!_dva
не крия, че следя някои от изказващите се, за да разбера с кого може да се говори нормално ! Но явно ще спра да ти чета "творчеството".... Натам отиват работите.... Злоба и простотия има навсякъде, няма защо да я търся и тука, а и тя сама и се показва, не е необходимо даже да я търсиш !....

Аз по принцип съм много толерантен към съперника и не знам защо си правиш някакви изводи за злоба и простотия след като си неутрален фен и не симпатизираш нито на Левски, нито на ЦСКА и незнаеш какво значи съперничеството м/у тези два отбора за феновете им... Аз не съм се регнал във форума на Гонг да правя някакво виртуално приятелство, така че ти преценяваш с кой да "говориш" и т.н
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 04 май 2009 00:26

не крия, че следя някои от изказващите се, за да разбера с кого може да се говори нормално ! Но явно ще спра да ти чета "творчеството".... Натам отиват работите.... Злоба и простотия има навсякъде, няма защо да я търся и тука, а и тя сама и се показва, не е необходимо даже да я търсиш !....

[offtopic]kato sme trugnali na otkroveniq,i az da spodelq.Kartago,ima6 se za golqm kapacitet no si dale4e ot istinata,ne misli,4e moje6 da bude6 korektiv na drugite i da dava6 mneniiq za vseki(samo gospod ima pravo da sudi).A ot tova,koeto sum ti 4el bie6 mn na 4erveno ili pone nenavijda6 sinioto.Uspokoi malko topkata ;)[/offtopic]
Пиши на кирилица!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 04 май 2009 00:28

Така е, тъкмо се чудя, какво правят толеранти хора във форума на "вечния" враг ? Ако си прочетеш последните постове, само от днес сам ще се убедиш колко си "толерантен" към съперника ! Аз пък като страничен наблюдател ще ти кажа моето мнение ! Един отбор играе както му позволява противника ! И понеже в момента вашия е слаб ( а днес беше направо трагично слаб !) вие допускате противниковия отбор, много повече да играе с топката и да разиграва и да напада ! ЦСКА, каквото и да ми говориш, повтарям се, вчера направи по-силен мач от вас като гост, отколкото вие като домакин ! От там ти се струва, че всички скачат на вас ( просто защото им позволяват да си играят играта ), и всички " не играят" срещу червените, където те много повече пресират ! Те също не са нищо велико, напротив, вчера жив късмет, че взеха трите точки, накрая щяха да ги загубят, но за нивото на нашето първенство донякъде се справят по-добре от вас ! Съгласен съм, че има миризливи мачове, и те ги имат, и вие ги имате ! Ума ми не го побира, как Велев не си тръгна след фиаското с Локото, после с Пирин ! Напротив ! Всичко било ОК, днес трябваше да видим друг "Левски", тинтири минтири....., за жалост когато дойде есента, всички ние останалите ще се ядосваме и ще псуваме европодвизите и на двата "гранда", щото аз се радвам еднакво и на двата отбора когато са на международна сцена! Пука ми ти дали си търсиш виртуални приятелства, обясних ти, просто защо ти чета "творечеството", да не се ласкаеш толкова много.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 04 май 2009 00:29

SAMP написа:

kato sme trugnali na otkroveniq,i az da spodelq.Kartago,ima6 se za golqm kapacitet no si dale4e ot istinata,ne misli,4e moje6 da bude6 korektiv na drugite i da dava6 mneniiq za vseki(samo gospod ima pravo da sudi).A ot tova,koeto sum ti 4el bie6 mn na 4erveno ili pone nenavijda6 sinioto.Uspokoi malko topkata ;)

Сампи ,Сампи!Тук ли изливаш мъката си от Дженоа.Дай поне на кирилица-ти си умен мод!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 04 май 2009 00:30

SAMP написа:

[offtopic]kato sme trugnali na otkroveniq,i az da spodelq.Kartago,ima6 se za golqm kapacitet no si dale4e ot istinata,ne misli,4e moje6 da bude6 korektiv na drugite i da dava6 mneniiq za vseki(samo gospod ima pravo da sudi).A ot tova,koeto sum ti 4el bie6 mn na 4erveno ili pone nenavijda6 sinioto.Uspokoi malko topkata ;)[/offtopic]
Пиши на кирилица!!!

Ами ако си свалиш сините очила, може и по друг начин да видиш нещата ! Казвам си мнението защото е форум ! Дали съм капацитет ?! Ами щом ме четеш и следиш, значи има какво да научиш ! Продължавай !..... :D ......... И наистина пиши на кирилица ! Не е толкова голяма трудност, а се имаш за Ентелигентен, а не можеш с една програма да се оправиш...........

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 04 май 2009 00:38

Картаго, аз знам че Левски са слаби в момента, благодарение на Кокала, но е смешно ЦСКА да прави 10 поредни победи с треньор, който за пръв път е начело на отбор и с футболисти събрани от Ботев ПД (предпоследен), Локо МЗ , Вихрен и Беласица или ти не мислиш така. Смешно е този отбор, който днес ни правеше спокойно равен на Герена, ако наистина не беше съдията, да пада като домакин от Спартак ВН и веднага след това от Миньор Перник... Смешно е ЦСКА без проблеми давзима 6 гостувания, а в две от 4-те си домакинства да му помага съдията, за да бият Ботев и Славия...
А по принцип това, което написах в тази тема нямаше нищо, което да провокира червените фенове, допреди малко и ако си футболен фен би трябвало да го знаеш...
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 04 май 2009 00:41

smash_the_reds написа:
SAMP написа:

kato sme trugnali na otkroveniq,i az da spodelq.Kartago,ima6 se za golqm kapacitet no si dale4e ot istinata,ne misli,4e moje6 da bude6 korektiv na drugite i da dava6 mneniiq za vseki(samo gospod ima pravo da sudi).A ot tova,koeto sum ti 4el bie6 mn na 4erveno ili pone nenavijda6 sinioto.Uspokoi malko topkata ;)

Сампи ,Сампи!Тук ли изливаш мъката си от Дженоа.Дай поне на кирилица-ти си умен мод!

:D :D :D
бате не ме настъпваи,че ми се плаче :) мн ме яд,но дано в събота да имам поводи за радост :) :) :)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 04 май 2009 00:43

Какво има в събота? :D Не ми се дават прогнози нещо,макар,че ще победим!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 04 май 2009 00:46

kartago написа:
SAMP написа:

Пиши на кирилица!!!

Ами ако си свалиш сините очила, може и по друг начин да видиш нещата ! Казвам си мнението защото е форум ! Дали съм капацитет ?! Ами щом ме четеш и следиш, значи има какво да научиш ! Продължавай !..... :D ......... И наистина пиши на кирилица ! Не е толкова голяма трудност, а се имаш за Ентелигентен, а не можеш с една програма да се оправиш...........

приятелю,не се нервирай ;) просто,когато тръгна да пиша в форума,всяко първо мнение ми е на латиница по инерция ;) а и съм свикнал да пиша на латиница,но ще се поправя :D ;)

Върни се в “ЦСКА”