Годината на ЦСКА.Ще успеят ли да я купят и да ни я откраднат

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

mfca
Контакти:

Re: Годината на ЦСКА.Ще успеят ли да я купят и да ни я откраднат

Мнениеот mfca » 30 апр 2009 10:42

cvetan написа:
stannn написа:Литекс - Левски мач в които Литекс гледаха просто да загубят, а и след вчерашния мач на Левски с Пирин още по големи облаци на съмнението налегнаха над Левски. След края на вчерашния мач вашият президент спокойно си напусна стадиона. Нека си припомним в други срещи където Левски е падал как Батков беснее след мача. А вчера какво стана??? Абсолютното спокойствие.

За мача Ли - Ле - модераторите се скъсаха да закриват теми. А цял хор от платени учасници във форума ми доказваха , как всичко било чесно и Левски щял да спечели купата. - Къдесте сега бе писурки

Това е само един пример. Всеки път всички са убедени в дадено нещо, то не се случва и се насочват към следващото подобно! Ако то се случи - ето, то беше уредено. И смисъла е? - Тишина. По-добре да си гледам кротко мачовете и да поцъквам през weekend-а за кеф, вместо да се опитвам да убедя някой, че Земята не е плоска! :idea:
“Прост народ - слаба държава”

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Мнениеот Manolkata » 30 апр 2009 11:23

ТАМПЛИЕР написа:
isark77 написа:Пак нещо ви гони параноя.Споко,ние сме толкова слаби че нема повече на каде,нямаме идея и хъс за игра.
А да неби случайно да се оправдавате от сега,ако нещо осерете нещата?

От какво да се оправдаваме, че ще ставаме шампиони със толкова не силен отбор ли?
Всеки помни как подарявахме играчи като Бадема,Велизар,Тунчев,Вуядинович,И.Петров,Ней,Петре,Г.Илиев,В.Илиев и Юруков,на по-смешни отбори.
Просто немога да си представя, ако бяха запазили отбора който стана шампион със огромна разлика пред 2-я.
Сега,след мача на 9 май,щяхме да празнуваме поредната титла по-рано!!!
Ама СЪДБА :(

Ай не се жалвай,че сте подарявали играчи,защото преди 1989г. като сте взимали най-добрите играчи на другите отбори без пари ви е било хубаво.А за титлата,ако не биете в Бургас можете да я забравите.
Само Черно море,Интер и Тотнъм

Потребителски аватар
vlado_vdv
Контакти:

Мнениеот vlado_vdv » 30 апр 2009 13:22

tprodanov написа:Ебаси наглостта, тия купиха 7 поредни мача, хората изкараха пари от техните простотии и системи, толкова сигурни резултати не съм виждал

Мисля че ясно се вижда последните дни от кой отбор хората са изкарали пари.
14 залога по 500 лева за 3 на 1 нормално ли е според теб?
Как така изведнъж стана,че еврофутбол така се уплашиха и направиха таван 100 лева за БГ мачове?
Явно тези залози ги е направил някой жмульо,който не знае как се правят нещата и е решил да изкара и той някой лев,когато е разбрал за договорката и сега ще издъни всичко като го хванат.
Представи си истинските залози в знайните и незнайни онлайн букита какви ли са...
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/4E/D6/6e0c1dc501344ed6.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/FF/FC/64e86229cbd8fffc.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
vlado_vdv
Контакти:

Мнениеот vlado_vdv » 30 апр 2009 13:25

Аз не рева за уговорени мачове,а само чета тези и догатки из сайтовете.
Не ме обвинявайте в това.
Единственото което казвам е,че и да има такова нещо,просто не ме интересува,защото с победа вдругиден и победа на дербито решаваме всичко.
Нека да подкрепим с пълни сили момчетата в тези два мача.
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/4E/D6/6e0c1dc501344ed6.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/FF/FC/64e86229cbd8fffc.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”