W84me написа:На Стойчо премиите смятате ли му ги?
Стойчо е единственият, за който съм 100% сигурен, че си заслужава парите!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
W84me написа:На Стойчо премиите смятате ли му ги?
баничката написа:А заплатите на ЮБИЛЯРИТЕ- КОГА?
Red Warrior написа:BRF написа:Parmalat написа:Някои от чужденците получават много повече отколкото заслужават.Най-вече Милисавлевич,който беше един от най-слабите с Берое.Бруно Морейра почти 13 000.Беше пълна дупка първия си мач...Стойчо обеща нов ЦСКА,а продължава да превлича португалски ментета.Григор Долпачев 980 лева?!Това е подигравка с това момче!!!
Как ги прецени чужденците от един мач![]()
?А,Стойчо на теб не ти е обещавал нищо,спри с постоянните ти провокации и глупости!Гледай си твоя отбор,днес имате дерби,ходи го гледай и се вълнувай от него!
При тези заплати,бюджет от 5 милиона е напълно достатъчен!Мисля,че бихме могли да реализираме подобни приходи!
Само за Мораеш боклуците взеха няколко милиона, ами от Зико, Делев, Нелсън, Сашо Тонев, Иван Иванов, Иван Стоянов... Аз затова твърдя, че боклуците нищо, ама баш нищо не са дали на ЦСКА
BRF написа:Red Warrior написа:BRF написа:Parmalat написа:Някои от чужденците получават много повече отколкото заслужават.Най-вече Милисавлевич,който беше един от най-слабите с Берое.Бруно Морейра почти 13 000.Беше пълна дупка първия си мач...Стойчо обеща нов ЦСКА,а продължава да превлича португалски ментета.Григор Долпачев 980 лева?!Това е подигравка с това момче!!!
Как ги прецени чужденците от един мач![]()
?А,Стойчо на теб не ти е обещавал нищо,спри с постоянните ти провокации и глупости!Гледай си твоя отбор,днес имате дерби,ходи го гледай и се вълнувай от него!
При тези заплати,бюджет от 5 милиона е напълно достатъчен!Мисля,че бихме могли да реализираме подобни приходи!
Само за Мораеш боклуците взеха няколко милиона, ами от Зико, Делев, Нелсън, Сашо Тонев, Иван Иванов, Иван Стоянов... Аз затова твърдя, че боклуците нищо, ама баш нищо не са дали на ЦСКА
Да!Спонсори,билети,ЕКТ!Можем да се самоиздържаме!
BRF написа:W84me написа:На Стойчо премиите смятате ли му ги?
Аз се чудя на Йоканович!
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
джони написа:гледам пак доста надути заплати,предполагам всички са с по 2-3 годишни договори,което прави 7-8 милиона ,като това е без бонуси , клаузи и другите разходи,та това са гд пари за чисто нова клубна база+поне една чисто нова трибуна в замяна на това получаваш 9 място с 2 точки от 2 кръга,честито на печелившите
джони написа:гледам пак доста надути заплати,предполагам всички са с по 2-3 годишни договори,което прави 7-8 милиона ,като това е без бонуси , клаузи и другите разходи,та това са гд пари за чисто нова клубна база+поне една чисто нова трибуна в замяна на това получаваш 9 място с 2 точки от 2 кръга,честито на печелившите
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта