Спасението на ЦСКА е в ръцете на феновете
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
Re: Спасението на ЦСКА е в ръцете на феновете
Като чета мненията по темата ми прави впечетления, че повечето са на хора не фенове на ЦСКА, което е логично. В крайна сметка, ако ЦСКА е зле има шанс за техните отбори. Иначе по темата- ако всичко е както трябва т.е. се продадат 6 мил. акции по 2 лева това прави за 1 година 12 мил. лева и като добавим спонсори бюджета на ЦСКА става наистина доста голям. При правилно управление това изчиства дълговете и дава шанс за развитие и добро бъдеще за клубът. Лошото е, че при ситуация акция/право на глас в Общото събрание на акционерите този с 10 000 акции има по-голяма тежест и второто, че всеки внася пари съгласно броя акции и тяхната равностойност т.е. при 1 акция = 2 лева ти внасяш само 2 лева, а не 100, 1000, и т.н. При печалба на дружеството ако си акционер може да ти се изплати печалба съгласно броя акции, които имаш. Важно е обаче ако пристъпиш към такава операция, а именно изкупуване на акции да знаеш законите т.е. твоите права и задължения.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
- Червени Воини
- Контакти:
Добре сега...от това което сега разбрах, е че всичко зависи само от нас и тези 10млн. които "Червени Шампиони" обещаха да върнат на държавата ще дойдат от парите на акциите които ще се изкупят!
http://bnt.bg/bg/sport/view/105733/sled ... ta_za_cska
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Червени Воини написа:Добре сега...от това което сега разбрах, е че всичко зависи само от нас и тези 10млн. които "Червени Шампиони" обещаха да върнат на държавата ще дойдат от парите на акциите които ще се изкупят!

- mistreated
- Контакти:
Червени Воини написа:Добре сега...от това което сега разбрах, е че всичко зависи само от нас и тези 10млн. които "Червени Шампиони" обещаха да върнат на държавата ще дойдат от парите на акциите които ще се изкупят!
Е то беше казано много отдавна, чудно е защо чак сега го разбираш.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Ами нали това искаме?Да си станем собственици на отбора!Сега пак ли да чакаме някой да дойде да ни спаси?Аз ще си купя акции и ще си плащам годишната издръжка или както там се нарича това!
- mistreated
- Контакти:
BRF написа:Червени Воини написа:Добре сега...от това което сега разбрах, е че всичко зависи само от нас и тези 10млн. които "Червени Шампиони" обещаха да върнат на държавата ще дойдат от парите на акциите които ще се изкупят!
Ами нали това искаме?Да си станем собственици на отбора!Сега пак ли да чакаме някой да дойде да ни спаси?Аз ще си купя акции и ще си плащам годишната издръжка или както там се нарича това!
Няма да си само ти, много сме.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Димитър Пенев вади пари за ЦСКА
Димитър Пенев официално обяви, че ще купи акции на ЦСКА. Както е известно, Комисията по защита на конкуренцията вчера одобри сделката по смяна на собствеността. По-рано днес изпълнителният директор Александър Тодоров обяви, че първите 2 милиона и 78 хиляди акции ще струват по 2 лева. Приходите от продажбата им ще отидат за погасяване на част от десетте милиона дългове, които новото ръководство наследи от "Титан".
Ето информацията за намерението на Димитър Пенев да купи акции на ЦСКА:
С настоящото обръщение почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев заявява намерението си да придобие право на собственост на акции от Клуба:
Aрмейци, виждам и оценявам новите перспективи пред любимия червен Клуб. Категорично подкрепям идеята да се даде възможност на фенове, ветерани и заслужили дейци да закупят повече акции от собствеността на ЦСКА.
Обявявам, че аз и моето семейство също ще закупим акции в нашия Клуб. Почти целият ми живот мина в любимия ЦСКА. Смятам, че ние ветераните трябва да имаме правото първи да закупим акции.
Димитър Пенев
гр. София
01.08.2013 г.
- Червени Воини
- Контакти:
BRF написа:Червени Воини написа:Добре сега...от това което сега разбрах, е че всичко зависи само от нас и тези 10млн. които "Червени Шампиони" обещаха да върнат на държавата ще дойдат от парите на акциите които ще се изкупят!
Знам че ние(фенове и богатите бизнесмени-армейци) ще сме основния акционер...имах в предвид че Томов обеща някакви пари които ги няма и сега чака някакви 2 мил.лв капитал да се платят,за да може да се пуснат акциите на борсата.А една част от тези 10млн. трябваше да отидат към този капитал!
Вече нямам търпение да се пуснат тези акции,до момента съм отделил за 50 акции...но може и да се увеличат!

"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Първо тия задължения 10 милиона ще бъдат разсрочени. Т.е. няма всичките пари събрани сега пускането на емисия няма да отидат само за задължения.. Лупи е намерил според мен спонсор на отбора. Дори в това интервю се намеква че първоначалния замисъл е бил 7 пакета да са акциите. Обаче са видяли че и привържениците са готови да участват.
ПП 100 % Лупи освен ПР ще изкара и кинти. Доказан мошеник е. Ама идеални баровци собственици на отбор няма.
Само като видиш обкръжението.
ПП 100 % Лупи освен ПР ще изкара и кинти. Доказан мошеник е. Ама идеални баровци собственици на отбор няма.
Само като видиш обкръжението.

Добре, я някой, който ЗНАЕ, да ми каже как ще седи въпроса с купуването на акциите и по-точно: как могат да се закупят, естествено след като се пуснат?