Тройчо си би камшика.... Така правят страхливците
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Тройчо си би камшика.... Така правят страхливците
-
Последна промяна от mike28 на 04 окт 2009 09:24, променено общо 2 пъти.
- Udoji90
- Контакти:
mike28 написа:Ако ще говорим за голяма разлика в точките,то тя в последните двайсет години определено не е във полза на ЦСКА.
Това за точките никого не го интересува. Стойчо е темата сега-аз съм сигурен, че ти и другите левскари също сте съпричастни.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
- Контакти:
Не е страхливец ли? Мисля че е. Лесно е да си велик треньор когато имаш добри футболисти. Защо не направи нещо сега с играчи с каквито разрполагат повечето отбори в А група. Хвана го шубето. Ако беше за парите щеше да си търси правата а той просто се разделя по взаимно съгласие.
Не вярвам ако се маха да е заради това, че няма играчи. Просто може те да са били продадени без негово съгласие.. 

-
Последна промяна от mike28 на 04 окт 2009 09:24, променено общо 1 път.
Добре бе момчета от Левски съм , но факта си е факт.По-голями от Стойчо и Мъри в тая мизерна дължава няма.Наистина ще стане много неприятно ако наистина напусне.Той е един от малкото хора който наистина милее за отбора си.Човек какъвто е Наско Сираков.Ето такива хора трябват на българския футбол и на България като цяло (милеещи за самата България)
Sneijder написа:Не вярвам ако се маха да е заради това, че няма играчи. Просто може те да са били продадени без негово съгласие..
бе и това а и човека семеиство има да храни...а пари незнам колко му ги дават.
[center]
[/center]

-
- Контакти:
Ако е заради парите да си ги иска. Какво е това по взаимно съгласие? ЧИСТА ПРОБА СТРАХ
bii4orbata написа:Ако е заради парите да си ги иска. Какво е това по взаимно съгласие? ЧИСТА ПРОБА СТРАХ
А ти знаеш ли какво е чиста проба страх??? Това е да уволниш Мъри преди вечното дерби!
YNWA!