Христо Стоичков - Чакам развитие

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Христо Стоичков - Чакам развитие

Мнениеот acmilan » 14 юли 2013 01:48

DmG написа:
acmilan написа:
1982 написа:До оня ден беше пръв приятел с Тиквата, днес вече се прави на ербап и му задавал неудобни въпроси. Фурнаджийска лопата.

Цял живот е такъв. Винаги е със силните на деня и когато паднат, забравя за тях и идва ред на новите. А не мога да ги разбера феновете на ЦСКА колко пъти трябва да каже и направи какво ли не срещу клуба им, за да прогледнат що за човек е.

Малък , ти пък кога започна да разбираш от СВЕТОВНИ ЗВЕЗДИ ? Че даже и да ги определяш . Горкичкия даже световното 1994 не е гледал.

Световното го гледах, макар 5 годишен, голям. Не те знам на колко си, но съм много далеч от това да лижа задника на която и да било звезда. Не се прекланям и прехласвам по никого, всеки е човек и може да бъде критикуван. За футболиста Стоичков лоша дума няма как да кажа. За никого от световното няма да кажа такава. Но и за много малка част от тях мога да кажа и добра дума като хора, треньори и ръководители. Един от тях пише история в момента в моя любим отбор. Винаги съм разделял двете неща. Само заслепените последователи или пък тези, които отричат всичко и всички, които не са от техните, биха могли да обичат или мразят просто така. И друг път извади малко по-сериозни аргументи, обиди и всичко в тази посока. Малък съм бил...иска ми се да съм, ама не съм. Лека ти вечер.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 14 юли 2013 05:44

Появи си някакъв светъл лъч на Армията и Ицо пак почва да се натиска за пост :lol: :lol:

Тралала

Мнениеот Тралала » 14 юли 2013 06:33

"Виж ся....самтаймс уин, самтаймс уон".

едъртакъв
Контакти:

Мнениеот едъртакъв » 14 юли 2013 08:03

Много говеда във форума..... надниквайте тук нямам против но...малко уважение има неща за които в цял свят уважават закривания фалирал отбор....а вас никои не ви коментира не е чул за вас... Стоичков е мега звезда.. помислете.....

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 14 юли 2013 10:59

Нали щеше да ходи да играе голф? Нали каза, че ЦСКА не го интересува? :roll: :roll: :roll:

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 14 юли 2013 11:49

sirius123 написа:Какво развитие чака този стойкаджия. След като приключи с активния футбол , с нещо позитивно да се запомнил.

Ето нещо "позитивно", специален поздрав към лаладжии като теб! Белким това запомниш! 8-)

Изображение
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 14 юли 2013 11:55

acmilan написа:
DmG написа:Малък , ти пък кога започна да разбираш от СВЕТОВНИ ЗВЕЗДИ ? Че даже и да ги определяш . Горкичкия даже световното 1994 не е гледал.

Световното го гледах, макар 5 годишен, голям. Не те знам на колко си, но съм много далеч от това да лижа задника на която и да било звезда. Не се прекланям и прехласвам по никого, всеки е човек и може да бъде критикуван. За футболиста Стоичков лоша дума няма как да кажа. За никого от световното няма да кажа такава. Но и за много малка част от тях мога да кажа и добра дума като хора, треньори и ръководители. Един от тях пише история в момента в моя любим отбор. Винаги съм разделял двете неща. Само заслепените последователи или пък тези, които отричат всичко и всички, които не са от техните, биха могли да обичат или мразят просто така. И друг път извади малко по-сериозни аргументи, обиди и всичко в тази посока. Малък съм бил...иска ми се да съм, ама не съм. Лека ти вечер.

Това разбира се не важи за твоята светла заралийска личност. Нъли?

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 14 юли 2013 14:25

Голяма гавра с камата.
При условие, че абсолютно всички фенове на Левски, Цска, Лудогорец, Ботев, даже и на Литекс и т.н. искат Стоичков да се върне в Цска защо не се върне.
Да се съберем всички да направим една подписка до новото ръководство да го наемат. Искал много пари, няма проблеми - Гришата ще поеме част от заплатата му само и само да не прави опити да се върне в Ловеч. :lol:
Стойчо също не е лош вариант но го подкрепят само 85% от всички фенове, докато за Ицо цяла България се моли.
...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 14 юли 2013 19:02

Кировец написа:
acmilan написа:
DmG написа:Малък , ти пък кога започна да разбираш от СВЕТОВНИ ЗВЕЗДИ ? Че даже и да ги определяш . Горкичкия даже световното 1994 не е гледал.

Това разбира се не важи за твоята светла заралийска личност. Нъли?

Защо да не важи за мен, светла не знам каква личност?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 14 юли 2013 19:33

Ицо винаги ще има място на Армията! Титан се подиграха и с него, но той е голям и не им се върза, като някои други. Има време за всичко и стъпи ли клубът ни на здрава основа ще дойдат и желаните хора. Тогава можем вече да искаме в отбора Ицо, Любо Пенев и всички останали, които обичат ЦСКА.

Върни се в “ЦСКА”