DmG написа:acmilan написа:1982 написа:До оня ден беше пръв приятел с Тиквата, днес вече се прави на ербап и му задавал неудобни въпроси. Фурнаджийска лопата.
Цял живот е такъв. Винаги е със силните на деня и когато паднат, забравя за тях и идва ред на новите. А не мога да ги разбера феновете на ЦСКА колко пъти трябва да каже и направи какво ли не срещу клуба им, за да прогледнат що за човек е.
Малък , ти пък кога започна да разбираш от СВЕТОВНИ ЗВЕЗДИ ? Че даже и да ги определяш . Горкичкия даже световното 1994 не е гледал.
Световното го гледах, макар 5 годишен, голям. Не те знам на колко си, но съм много далеч от това да лижа задника на която и да било звезда. Не се прекланям и прехласвам по никого, всеки е човек и може да бъде критикуван. За футболиста Стоичков лоша дума няма как да кажа. За никого от световното няма да кажа такава. Но и за много малка част от тях мога да кажа и добра дума като хора, треньори и ръководители. Един от тях пише история в момента в моя любим отбор. Винаги съм разделял двете неща. Само заслепените последователи или пък тези, които отричат всичко и всички, които не са от техните, биха могли да обичат или мразят просто така. И друг път извади малко по-сериозни аргументи, обиди и всичко в тази посока. Малък съм бил...иска ми се да съм, ама не съм. Лека ти вечер.