pampi написа:pumpo написа:pampi написа:CTAHKO написа:Представяте нови екипи,ама Вас май ви закрихаСега кой ще играе с тях
Станко, запри се бе!Фабриката си прави реклама, защото ЦСКА е известна марка и не я интересува закриват ли АД-то или не, защото таргет-групата от фенове на ЦСКА си остава. Това е бизнес, реклама и други подобни неща, от които ти си доста далеч.
Каква реклама си прави, точно пък с екип на ЦСКА? Какви продажби на екипировка на ЦСКА реализира Леджеа, че са тръгнали да си правят реклама? Едва ли има български отбор който да продава над 1 500 фланелки на сезон, а това са смешни цифри!
Ето още един дето си няма хал хабер що е това реклама! Ама си напет и на всяко гърне напъваш да си мерудия...![]()
Ти лично видя ли снимките? Видя ги.
Дори да не си знаел, научи ли, че има фирма за спортна екипировка Леджеа? Научи.
Ей на туй му викат реклама на търговска марка?
Дължиш ми 20 лева за урока.
Аз Леджеа ги знам от поне 10-на година и съм наясно що за стока продават...целта не е само да рекламираш нещо и да го промотираш, но продуктът или услугата която рекламираш е нужно да бъде преставена професионално и да достигне до колкото се може по-голям кръг от клиенти и потенциални клиенти. Но какво ли съм тръгнал аз на теб да ти обеснявам за тайните и тънкостите на съвременния маркетинг