От ЛЕВСКИ съм,приятелю,а за това до какви простотии сте стигали,моля те да не спорим.Ти това много добре го знаеш,налиRed Hot написа:goteborg написа:Само едни жалки хора могат да живеят,благодарение на омразата към някой.Но всичко се връща и един ден някой нов Жиняк пак ще ги потопи в траур и мълчание.Но тях,най-много ги мъчи това,че не могат да преодолеят комплекса си *ЛЕВСКИ*.Пък да слагат на фанелките си,каквото искат...все същото посмешище ще си бъдат!
Колкото и да се опитваме до вашата простотия "Аз мразя ЦСКА" няма да стигнем, така че си задай въпрос от кой отбор си?
ЦСКА ще сложи логото БАТЕ на екипа
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА ще сложи логото БАТЕ на екипа
Save Ukraine!
LoveAndPeace написа:Red Hot написа:LoveAndPeace написа::lol: Ще бъде наистина смешно.
Но защо да спират до там ?
Махнете петолъчката и я заменете с тракторче или пчеличка. Диктора на стадиона да говори на руски , словенски или хърватски (по избор) , а публиката .............. тя така и така не си подкрепя отбора ще си пее познатото К*Р за .........
Ей уникални безличници сте
Не знам дали сме безличници, но освен БАТЕ, аз бих платил да сложат и КАКА...
Точно за това ти говоряКато сте такава марка , защо няма да имате спонсор та сега се чудите ква простотия да изпишете ? Най-добре ще е да изпишете едно семпло "АнтиЛевски"
АЗ МРАЗЯ... вие слагахте май, а?
Колкото до това, ако сериозно си мислите, че ще има такъв надпис значи сте тотално изперкали
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?
goteborg написа:От ЛЕВСКИ съм,приятелю,а за това до какви простотии сте стигали,моля те да не спорим.Ти това много добре го знаеш,налиRed Hot написа:goteborg написа:Само едни жалки хора могат да живеят,благодарение на омразата към някой.Но всичко се връща и един ден някой нов Жиняк пак ще ги потопи в траур и мълчание.Но тях,най-много ги мъчи това,че не могат да преодолеят комплекса си *ЛЕВСКИ*.Пък да слагат на фанелките си,каквото искат...все същото посмешище ще си бъдат!
Колкото и да се опитваме до вашата простотия "Аз мразя ЦСКА" няма да стигнем, така че си задай въпрос от кой отбор си?
А не мислиш, че тепърва започва да ви се връща всичко на вас?!!!
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?
Пуф-паф,пуф-паф,пуф-паф ту-туууу!!!
- LoveAndPeace
- Контакти:
Колкото и да се опитваме до вашата простотия "Аз мразя ЦСКА" няма да стигнем, така че си задай въпрос от кой отбор си?[/quote]
Левски с логото на Мтел , а не с Лупи Стар Тийм или Кремиковци ФК
Левски с логото на Мтел , а не с Лупи Стар Тийм или Кремиковци ФК
Red Hot написа:Колкото и да се опитваме до вашата простотия "Аз мразя ЦСКА" няма да стигнем, така че си задай въпрос от кой отбор си?
май май е обратното. основното, което движи привържениците на цска е омразата към левски, а не обичта към собственият отбор. Странно защо на основният референ на агитката е К*р за Левски оле, независимо с кой играете. Като прибавя и всички, които умишлено пишат Левски с ф, къде отиваме?
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш
Мен пък ме кефи. Няма нищо по-безценно от това да гледаш как чорбата ти дава все по-нови и нови поводи за гавра. Разликата между двата отбора е, че при единия - както при всички нормални отбори има спадове в играта и оттам резили. Докато в другия има тотално объркване в психиката на всякакви нива - излагации навсякъде, играчи с обърнати джобове, хора, дето сами се наричат мърльовци, лицензи, чудеса, собственик дето ги изгони като клошари от сектора, дучето, който им продава билетите на петорна цена и им шитка дрога, та се завърши до феновете, които май нема как да осъзнаят отговора на въпроса - абе що все на нас ни се падат такива собственици. Всъщност, тоя въпрос се хващам на бас, че ще е актуален до няколко месеца с пълна сила, а феновете пак няма да знаят отговора, който е елементарен.
Всъщност, цецка е толкова жалка като структура, че дори не може да се стигне до футболните й безумия...
Понеже тука некой модератор се развихри и трие мнения наред,ще го посъветвам да погледне мнението на индивида "vlade",каква мила дума използва.Или на него му е простено,щото е от вашите? 
Save Ukraine!
От ЦСКА съм, но това ще е поредната простотия и провукация в БГ футбола. Дано няма подобно нещо и предполагам, че хората от които зависи ще вземат правилното решение. Все пак това е играта футбол и нека всичко се рашава на терена!
“Прост народ - слаба държава”
това е доста тъпичко, ако бие ЦСКА ще е излишно, ако падне се излагат още повече, не схващам смисъла, а и Левски аз съм Левскар заслужава подигравка за Жилина а не за отпадане от отбор елеминирал Андерлехт и взел точки от ювентус и зенит, но вие си знаете
кое как е