Сега е момента да си спомним началото...
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Сега е момента да си спомним началото...
И после се чудите защо хората ви се подиграват и ви се смеят 
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
Бях в първия отбор на "Септември" при ЦДВ
Един ден през 1948 г. ме извика полк. Мирски - началник отдел в МНО. Каза, че ще правят отбор на армията. ................................
Мирски каза, че на всички ще дадат чинове. Не се колебах нито минута. Тогава само военните живееха добре.
Една офицерска заплата се равняваше на няколко обикновени. Вече можех да мисля само за футбола. С нокти и зъби се борехме за по-добър живот чрез топката.
Манол Манолов-Симолията.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Ето защо сте на тоя хал чорбари прости, вие нямате връзка с реалния свят, живеете в някакво фентъзи пълно с измишльотини и лъжи, е няма как да сте на друго дередже.
Шумкарче долно, ясно е че цирка в жалкия ти тим няма край и повечето сте взели да изпушвате главно отзад след хилядите анални забавления на титаните с вас, ама не е нужно чак такива простотии да се пишат.
6urda написа:"През 1948 г. направиха ЦСКА";"В последния момент към нас се присъедини и Футеков, играл в АС 23."
Бре,да му се не види!Нали бяхте наследник на АС -23?
"Част от футболистите му се водеха на щат в МВР, друга - в Министерството на външните работи.
Спонсори им бяха най-големите фабриканти у нас като Карадочев."
Е как хем се водели на щат в комунистическите МВР и МВнР ,хем най-големите фабриканти им били спонсори?
Че като ти каже властта де ще бегаш, бе? Сега е точно същото, то не бе М-тел, таз банка, оназ банка, айде и Газпром, все на хранилката и все другите ви криви...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
- messi7
- Контакти:
kambata написа:Ето защо сте на тоя хал чорбари прости, вие нямате връзка с реалния свят, живеете в някакво фентъзи пълно с измишльотини и лъжи, е няма как да сте на друго дередже.
Те винаги са живеели в измислен свят. Все им обещават нови спонсори, благодетели, пробив в Шампионска лига, какво ли не... А истината е друга!
Не съм бил жив та да са наемам да коментирам какво е ставало 1948г. Само знам, че дядо ми мир на праха му, беше фен на Славия и казваше, че винаги с привилегии е бил ЦСКА(или както се е казвал на времето). Това е

mtaraduda написа:Шумкарче долно, ясно е че цирка в жалкия ти тим няма край и повечето сте взели да изпушвате главно отзад след хилядите анални забавления на титаните с вас, ама не е нужно чак такива простотии да се пишат.
Истината боли а, милиционер горен? Историята не можеш промени, колкото ида ти се иска!
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
- GA_ veliki
- Контакти:
pampi написа:Не се гаси, туй що не гасне...
Из спомените на Нако Чакмаков:
"...
През 1948 г. направиха ЦСКА
Клубовете на Коньовица се обединиха в "Септември". Към нас се присъедини и "Спортист" от Хаджи Димитър. Новият отбор стана армейски. И се нарече "Септември" при ЦДВ.
Преобладавахме коньовичарите. Всички бяхме много бедни. Бащата на Пижо Миланов си вадеше хляба като клисар. Майката на вратаря Геренски прислужваше в едно училище.
В началото военните не си поставиха бомбастични цели. Нямаха стремеж да правят някакъв футболен гранд.
Пич не си прави гавра с паметта на хората, преди '89 за това нещо щеше бой да ядеш
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
"Люлека ми замириса"
- GA_ veliki
- Контакти:
pampi написа:mtaraduda написа:Шумкарче долно, ясно е че цирка в жалкия ти тим няма край и повечето сте взели да изпушвате главно отзад след хилядите анални забавления на титаните с вас, ама не е нужно чак такива простотии да се пишат.
Истината боли а, милиционер горен? Историята не можеш промени, колкото ида ти се иска!
това не е историята това е нечия бълвоч , която си копнал от някъде
Не с гняв, със смях се убива..
"Люлека ми замириса"
"Люлека ми замириса"