the_blue_fan написа:warhead написа:боли нали ...
спокойно накрая ще ви остане само срама
П.С.че го няма и Бойко да спре пак Гришата

Кое боли, бе розов ? Това, че закриват един отбор, за да продължи жалкото ви съществуване вече се превръща в нещо обичайно за вас. Бойко Борисов да не ви е минал та само за него говорите ? Доста сте ми нагли. Той опита да помогне на всички отбори. Лично вие му се молихте като дечица да направи нещо за фк панчарево. И в едно свое интервю заяви, че е направил повече за цска, отколкото за който и да е друг бг отбор. “Аз не съм подпомогнал никой. Помагаме на всички отбори. На ЦСКА сигурно най-много сме помогнали, защото техните собственици чистят сигурно половината градове на България. Малко да се вземат в ръце и да спрат да приказват глупости. Когато бяха в колапс и отидоха десет от най-големите фирми. Понеже сме в този регион, на Цоцорков лично съм му се обаждал да даде пари на ЦСКА. Мисля, че над 100 000 им е дал”, каза още Борисов.
порозовява ти на тебе дупето само при мисълта че ще те шляпкам спокойно и това ще стане!
Бойко така ни помогна,че накара ВТБ да се влеят в нас ,че накара Газпром да инвестират в ЦСКА и че убеди Кувейтския консорциум да налее 4.5мил в сектор Б.
Наглец викай на някой друг смешен !
Виж че ти излиза пяна от устата от злоба,спокойно ще ви биеме както си трябва пак!
П.С.Между другото от днес във висшата лига ще играе още един Армеец .Само да питам колко от вашите играят там????
само питам де все пак сте яка школа!