Димитър Борисов: Прехвърляме Марката, Патента и Историята

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Димитър Борисов: Прехвърляме Марката, Патента и Историята

Мнениеот sin4ec » 07 юни 2013 21:20

soilwork написа:Не ми пука как ще се трансформираме,слееме,обединим или вземем друг лиценз. Марката,патента и историята остават!! Смешният плач на колегите от Герена е разбираем.....следват още 100 години червен терор :lol:

Вие сте вече никой! Вие сте Литекс София, нищо повече. Вашият ЦСКА е мъртъв, няма нищо, освен кадри и спомени. Положителен ни е балансът и срещу червената, и срещу оранжевата част от хибрида, та и занапред ще е така. Но ние с хибриди дербита не играем, припознавайте си ги вие като такива. Има Ботев Пд, Лудогорец, това е положението. Там са дербитата. Сбогом, ЦСКА!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 07 юни 2013 21:22

sin4ec написа:
soilwork написа:Не ми пука как ще се трансформираме,слееме,обединим или вземем друг лиценз. Марката,патента и историята остават!! Смешният плач на колегите от Герена е разбираем.....следват още 100 години червен терор :lol:

Вие сте вече никой! Вие сте Литекс София, нищо повече. Вашият ЦСКА е мъртъв, няма нищо, освен кадри и спомени. Положителен ни е балансът и срещу червената, и срещу оранжевата част от хибрида, та и занапред ще е така. Но ние с хибриди дербита не играем, припознавайте си ги вие като такива. Има Ботев Пд, Лудогорец, това е положението. Там са дербитата. Сбогом, ЦСКА!

Реколта създадена 1997+ година моля да се въздържа от подобни коментари. Благодаря!

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 07 юни 2013 21:22

warhead написа:
the_blue_fan написа:

Яко във филма :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

боли нали ...
спокойно накрая ще ви остане само срама :mrgreen:
П.С.че го няма и Бойко да спре пак Гришата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Кое боли, бе розов ? Това, че закриват един отбор, за да продължи жалкото ви съществуване вече се превръща в нещо обичайно за вас. Бойко Борисов да не ви е минал та само за него говорите ? Доста сте ми нагли. Той опита да помогне на всички отбори. Лично вие му се молихте като дечица да направи нещо за фк панчарево. И в едно свое интервю заяви, че е направил повече за цска, отколкото за който и да е друг бг отбор. “Аз не съм подпомогнал никой. Помагаме на всички отбори. На ЦСКА сигурно най-много сме помогнали, защото техните собственици чистят сигурно половината градове на България. Малко да се вземат в ръце и да спрат да приказват глупости. Когато бяха в колапс и отидоха десет от най-големите фирми. Понеже сме в този регион, на Цоцорков лично съм му се обаждал да даде пари на ЦСКА. Мисля, че над 100 000 им е дал”, каза още Борисов.
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 07 юни 2013 21:32

100 хиляди лева са почти колкото спонсорския ви договор с VTB предполагам. Или пък колкото 4те милиона долара за стадиона?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 юни 2013 21:37

Янис Зику написа:
Реколта създадена 1997+ година моля да се въздържа от подобни коментари. Благодаря!

... няма, няма вече ЦСКА,
има само Литекс-София!

Така се пее в една песничка! Сбогом, ЦСКА!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 07 юни 2013 21:39

Знаех си аз че рано или късно 3-те цесеката ще се обединят,нали и другия Лудогорския и него го натискали да се влее в новото обединение то рано или късно и това ще стане де.Правилно е че ЛЕВСКИ в тия две години игра срещу 3 Цесеката.Ами честито обединение и ново име ЦСКA"Лудолитекс.

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 07 юни 2013 22:02

the_blue_fan написа:
warhead написа:
the_blue_fan написа:

Яко във филма :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

боли нали ...
спокойно накрая ще ви остане само срама :mrgreen:
П.С.че го няма и Бойко да спре пак Гришата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Кое боли, бе розов ? Това, че закриват един отбор, за да продължи жалкото ви съществуване вече се превръща в нещо обичайно за вас. Бойко Борисов да не ви е минал та само за него говорите ? Доста сте ми нагли. Той опита да помогне на всички отбори. Лично вие му се молихте като дечица да направи нещо за фк панчарево. И в едно свое интервю заяви, че е направил повече за цска, отколкото за който и да е друг бг отбор. “Аз не съм подпомогнал никой. Помагаме на всички отбори. На ЦСКА сигурно най-много сме помогнали, защото техните собственици чистят сигурно половината градове на България. Малко да се вземат в ръце и да спрат да приказват глупости. Когато бяха в колапс и отидоха десет от най-големите фирми. Понеже сме в този регион, на Цоцорков лично съм му се обаждал да даде пари на ЦСКА. Мисля, че над 100 000 им е дал”, каза още Борисов.

порозовява ти на тебе дупето само при мисълта че ще те шляпкам спокойно и това ще стане!
Бойко така ни помогна,че накара ВТБ да се влеят в нас ,че накара Газпром да инвестират в ЦСКА и че убеди Кувейтския консорциум да налее 4.5мил в сектор Б.
Наглец викай на някой друг смешен !

Виж че ти излиза пяна от устата от злоба,спокойно ще ви биеме както си трябва пак!
П.С.Между другото от днес във висшата лига ще играе още един Армеец .Само да питам колко от вашите играят там????
само питам де все пак сте яка школа!

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 07 юни 2013 22:03

sin4ec написа:

Ние като играхме дербита с Динамо ,Витоша и Лефски Сапртак да не ревахме :mrgreen:

Потребителски аватар
kiririki1
Контакти:

Мнениеот kiririki1 » 07 юни 2013 22:04

Елате ни вище ! Чакаме ви ! Ний сме тук заради вас !

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 07 юни 2013 22:10

kiririki1 написа:Елате ни вище ! Чакаме ви ! Ний сме тук заради вас !

Кажи ми защо сте там заради мен? Дай ми една шибана причина, поради която аз съм виновен, че вие сте там.

Върни се в “ЦСКА”