Изобщо не съм оптимист. Едва ли ще има втора Мура, но в третия кръг сме си пътници...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Янис Зику написа:Зависи от жребия, тая година съм сигурен, че ще сме най-напред от всички български отбори.. Просто имам такова чувство.
MAXIMUS написа:Въобще няма да се разсърдя на една Тройна коалиция между Титан, Домусчиев и Г.Ганчев. Поне ще имат подкрепата на най-многобройната публика в България. Кой каквото и да говори и трите страни разбират от ръководене на фирми. Проблема на Титан е, че се довериха на много алчни хора и никой не може да отрече ,че в последните 5 години са хвърлили десетки милиони в ЦСКА ( около 40 милиона). С тези пари можеха да са поне три пъти шампиони ако бяха държали настрани разни менаджъри и "легенди" които за 25 години не са ударили една боя на Армията.
Така,че Духащия перчем е много прав - задават се много поредни титли. Но за щастие на българския футбол няма да са "сини" по "другия начин" , а "Червени" по футболния начин !
Потребители, разглеждащи този форум: goshev и 10 госта