28-ми кръг Берое - ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Udoji90
- Контакти:
Re: 28ми кръг Берое - ЦСКА 19ти май 15:45
Надеждата ми тук е "Берое" да са изморени след финала и да не си дават много зор, иначе нямаме шанс за повече от Х. Дано Грънчов да се оправи, че Апата напоследък никакъв го няма и трябва да почине малко.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
За една седмица бием поред Литекс, Левски и ЦСКА. Постижимо е. Вече сме 1 от 3, в сряда 2/3 и така. 

1916
Абе, не следя Берое, ама толкова ли добре играят? Даже и феновете на ЦСКА очакват загуба за червените. Аз пък казвам 2:0 за ЦСКА!
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
vasilnv написа:Абе, не следя Берое, ама толкова ли добре играят? Даже и феновете на ЦСКА очакват загуба за червените. Аз пък казвам 2:0 за ЦСКА!
Не сме някакво футболно страшилище, но да кажем, че играем все по-добре. Работи се съвестно, без много шум, без гръмки изказвания по медиите. Отбора е тактически грамотен и физически добре подготвен. Титуляри няма, непрекъснато се извършват ротации и пак се получава прилична игра. Няма и групички сред футболистите, няма бунтове. Като цяло, да чукнем на дърво, в момента клуба функционира нормално. А това, на фона футбола в България като цяло, ни прави способни да бием всеки

"Some folks are wise and some are otherwise"
КАК 19 МАЙ 15:45 БЕ, НАЛИ В ПРОГРАМАТА ПИШЕШЕ 18-ТИ ОТ 18 ЧАСА? 

Янис Зику написа:КАК 19 МАЙ 15:45 БЕ, НАЛИ В ПРОГРАМАТА ПИШЕШЕ 18-ТИ ОТ 18 ЧАСА?
погледни програмата на БНТ и тази тук в темата
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
Янис Зику написа:КАК 19 МАЙ 15:45 БЕ, НАЛИ В ПРОГРАМАТА ПИШЕШЕ 18-ТИ ОТ 18 ЧАСА?
В Сряда Берое има мач бе. Не че на вас ви пука ама имаме да играем финал за Купата срещу любимия ви син отбор

- blue avalanche
- Контакти:
Udoji90 написа:Надеждата ми тук е "Берое" да са изморени след финала и да не си дават много зор, иначе нямаме шанс за повече от Х. Дано Грънчов да се оправи, че Апата напоследък никакъв го няма и трябва да почине малко.
Значи надеждата ти НЕ Е в силната игра на ЦСКА,а в умората и слабата игра на Берое...Правилно ли съм разбрал?
- No Pyro No Fun
- Контакти: