Teo написа:sin4ec написа:Teo написа:Трудно ще ни закрият, както е тръгнало вече сме пред закриване, явно сме черната овца на много хора. Болката която изпитвам, само аз си знам какво ми е, не я пожелавам на никой.
Стига плака бе, я се дръж мъжки! Паднали един мач-голяма работа! Ний с Ратко като нямахме победа ебем ти колко време, кво? Да не мислиш, че няма да падаме тази пролет? Миналата година, като няколко човека в мача с Миньор ни докараха от кандидати за титла до 5 място, какво? Стегни се малко, кво ривеш като дърта баба на гробища? Това е само игра!
професионално ли е преди мача да кажеш пред цяла България че като сме на Армията ще сме с човек повече или пък че сме били играли пролетта за максимален брой точки?! После идва Литекс и ни правят смешни пред толкова много хора?! Мен ми писна да ме лъжат в лицето всяка година, не искам титли и купи, искам ЦСКА ДА ИГРАЕ ФУТБОЛ!!!!!!!!!! Как да не ревеш, това не се търпи бе човек!!!!!!!
Ти си с пораженско мислене, как така ще ни закриват и си доволен ще ти свършат болките..... Какво да прават феновете на Ливърпул, Арсенал, Фейонорд, ХАМБУРГЕР, Спартак М не съм чул да се бесат по улиците. Сравни последните години ЦСКА и Левски как се представят и после говори