Цирка в ЦСКА София, докога ще търпиме това?!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Цирка в ЦСКА София, докога ще търпиме това?!
Ние с дребни отборчета като Ботев и Пирин не се занимаваме. Още 300 години да имате, пак няма да имате нашите успехи дори след 90 година.
BadBoy написа:Титан ако сами нерешат да се махнат не може да ги мръднете и сант.
ЦСКА бил на феновете, дрън, дрън ярина, ЦСКА е на титаните и както искат така ще го управляват.
Тука си прав, който дава парите, той поръчва музиката. НО ЦСКА е отбор на фенове, не на някакви си пернишки бизнесмени. Последните няколко години, тези хора и интриганти който уж обичат ЦСКА, разделиха феновете, едни се отдръпнаха, други провокираха, а трети вече даже не ги вълнува какво се случва.... това е големия проблем на нас... интригантите разбиха единственото което ЦСКА има - това са феновете.
Последна промяна от Teo на 11 фев 2013 20:49, променено общо 1 път.
фифи перото написа:Моля ,не обиждайте цирка.Той има история ,известност, традиции ,за разлика от цесека
Кажи ми кой отбор има по-голяма история, известност и традиции от ЦСКА в България? Защо всички футболисти, които идват в средняците тук, а и в отбори като Лудогорец и Ботев казват, че са чували само за ЦСКА? Чакам отговора ти, за да ме развесели.. Както всички твои (а и не само) мнения.
фифи перото написа:Моля ,не обиждайте цирка.Той има история ,известност, традиции ,за разлика от цесека
ЦСКА София е марка, а вие сте нещо като продавачки на гуменки на женския пазар. Едните имат качество, другите са менте. Това е разликата между ЦСКА и Левски.
- фифи перото
Янис Зику написа:фифи перото написа:Моля ,не обиждайте цирка.Той има история ,известност, традиции ,за разлика от цесека
Кажи ми кой отбор има по-голяма история, известност и традиции от ЦСКА в България? Защо всички футболисти, които идват в средняците тук, а и в отбори като Лудогорец и Ботев казват, че са чували само за ЦСКА? Чакам отговора ти, за да ме развесели.. Както всички твои (а и не само) мнения.
Прочети си писанието и ще се развеселиш сам, както го направи с повечето във форума.

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- ralka_levskarka
- Контакти:
Teo написа:фифи перото написа:Моля ,не обиждайте цирка.Той има история ,известност, традиции ,за разлика от цесека
ЦСКА София е марка, а вие сте нещо като продавачки на гуменки на женския пазар. Едните имат качество, другите са менте. Това е разликата между ЦСКА и Левски.
Teo написа:Писна ми всеки ден да чета интриги, задължения, че не може да си оправим базите, Порутен стадион, нямаме база,
Това да е марката.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- we are the champions
- Контакти:
тази тема стана...
фифи перото написа:Янис Зику написа:фифи перото написа:Моля ,не обиждайте цирка.Той има история ,известност, традиции ,за разлика от цесека
Прочети си писанието и ще се развеселиш сам, както го направи с повечето във форума.
Много е сложно да се сетиш, че си го написал с ирония.. Без дори ти да знаеш явно.

- No Pyro No Fun
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Teo написа:фифи перото написа:Моля ,не обиждайте цирка.Той има история ,известност, традиции ,за разлика от цесека
ЦСКА София е марка, а вие сте нещо като продавачки на гуменки на женския пазар. Едните имат качество, другите са менте. Това е разликата между ЦСКА и Левски.Teo написа:Писна ми всеки ден да чета интриги, задължения, че не може да си оправим базите, Порутен стадион, нямаме база,
Това да е марката.
31 пъти шампион...
Отстраняване на Нотингам, Ливърпул, Ювентус и още...
Всички велики български футболисти са минали през ЦСКА...
Това е марката!
[offtopic]http://www.sportline.bg/news/95502/batkov-levski-svikna-da-e-evroidiot[/offtopic]

- ralka_levskarka
- Контакти:
В продължение на / не знам колко години / въртите една и съща плоча, не ви ли писна? Това го запомних вече наизуст, кажи нещо друго.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]