Мнениеот delqnski47 » 23 яну 2013 21:39
ToT_TheBlue написа:talpata написа:Това навикът е гадно нещо,когато ти го нарушат.Вие пак по навик искате да ви се дава всичко безплатно,никога не сте построили собствен стадион,а държавата ви го е построила,както и всички зали,бази и тренировъчни игрища.За да ви се даде стадион първо трябва да сте имали,държавата да ви го е национализирала и сега да ви компенсира със стадион.Но как да ви го даде,след като никога не национализирала нищо ваше,напротив вземала е от всички други,за да ви създаде.Аз не искам,нещо което са платили дядо ми и баща ми и целия народ вие да го ползвате безплатно.Ами станете пак държавно отборче.
талпа, гледай сега пич, при розовите е много тежко, не знам как ще издържат?
Трябва да започват от нулата, както се казва от името, емблемата,................... тези неща при тях драматично са свързани със собствеността. Какво обаче ще стане с всичките им успехи като Централен клуб на армията или още по-срамното Централен дом на народната армия. Тук не става въпрос за нормално създаден и нормално функциониращ клуб. И това е една от причините някои от тях да си задават този въпрос.
На мен този въпрос ми харесва!

Като върнете името на Апостола обратно,ще почнем от нулата,обещаваме!

Само че вие сте много нагли и няма да го направите....както и ние!

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.