Аспарух Никодимов е новият спортен директор в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

гражданин от село

Re: Аспарух Никодимов е новият спортен директор в ЦСКА

Мнениеот гражданин от село » 15 яну 2013 00:40

Странджата написа:Селският от градо неуместно според мене иронизира. Щом перде като Стойчо не устоя на собствениците, има две хипотези. Или Стойчо не е съвсем чист, или собствениците са архихитреци. Склонен съм да подкрепя втората хипотеза, защото още когато се върна Стойчо и започна с директиви и атаки срещу Подуене, подозрях, че преиграва не само заради публиката. И се оказах прав - не му помогна нито това, нито че все пак изправи отбора.
А Паро е далеч по-интелигентен от Стойчо, но не знам дали има толкова непукизъм. Той не би скочил на сините така първично, защото беше умен и скромен играч - играеше с финес, имаше невероятен отскок и беше - след Гунди, най-добрият с глава. Но едва ли ще се оправи днес в тази джунгла, още повече, че над него е Майкъла - човек, чийто морал все повече лъсва. А Паро е и морален - поне така съм го възприемал. Така че по-добре е да го приемете с надежда и да го окуражавате, макар че той едва ли ще се задържи дълго ....

Ти остави нашето перде Стойчо,а си гледай вашето джудже Илиянчо. ;)

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 15 яну 2013 01:12

Още един директор. Не знам дали не са повече от футболистите вече. Някой може ли да ми обясни каква е разликата между длъжностите на Паро и Майкъла, кой от тях за какво точно ще отговаря?
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 15 яну 2013 09:05

Паро отговаря по спортни въпроси, Илиев подписва и договаря играчи, които първия поиска.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 15 яну 2013 09:43

Изпълнителен директор и спортен директор на футболен клуб.Дублиране на задълженията с малка разлика на фона на редуциране на заплатите.Жал ми е за Паро.Легенда като футболист,успешен треньор.А сега бушон.Мислех си че след д.х. и това което направи с Ботев Пловдив това няма да се повтори заради последвалите събията,но се оказа че греша.Титаните са с едно измерение над него.Един 70 годишен човек отдал се на любимият си отбор ще бъде употребен с користни цели.Ще работи в екип с доказани интриганти и доносници с наследен осакатен състав.Въпрос на време е да бъде шкартиран.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 15 яну 2013 11:24

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Изпълнителен директор и спортен директор на футболен клуб.Дублиране на задълженията с малка разлика на фона на редуциране на заплатите.Жал ми е за Паро.Легенда като футболист,успешен треньор.А сега бушон.Мислех си че след д.х. и това което направи с Ботев Пловдив това няма да се повтори заради последвалите събията,но се оказа че греша.Титаните са с едно измерение над него.Един 70 годишен човек отдал се на любимият си отбор ще бъде употребен с користни цели.Ще работи в екип с доказани интриганти и доносници с наследен осакатен състав.Въпрос на време е да бъде шкартиран.

+1
Паралелите с чичо Митко те удрят като бърз влак! Употребен и изхвърлен!
Аз самият не мога да проумея как въобще подобни институции / а те са такива !/ в БГ футбола изобщо, се връзват на "титаните".
Нали се сещате колко ще изкарат фенът на "Сръбска скара" и Паро в един екип ...... освен ако Паро само се подписва на ведомостта и се среща с фенове всеки Вторник, примерно.

Но пък като се замисля ..... Паро е минал през "школата" на Левски-Велбъжд /Кюстендил/ в "златните" години на клуба :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 яну 2013 12:02

Освен нов спортно-технически директор в лицето на Аспарух Никодимов, от вчера работа в ЦСКА започнаха още двама човека. Това са бившият треньор на червените Милен Радуканов и Росен Кирилов, който игра на "Армията" през 90-те години на миналия век.

По всичко изглежда, че първият ще бъде подготвян за нов треньор на ЦСКА. Поради тази причина Радуканов ще отиде на стаж в БАТЕ Борисов, за да се запознае с работата на треньора Виктор Гончаренко, който през последните пет години предизвика фурор в Европа със скромния беларуски тим.

Росен Кирилов пък е назначен за скаут в ЦСКА. Неговата работа ще е да наблюдава и предлага нови играчи на Аспарух Никодимов, Миодраг Йешич и Георги Илиев.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 15 яну 2013 13:17

Янис Зику написа:Паро отговаря по спортни въпроси, Илиев подписва и договаря играчи, които първия поиска.

А къде забрави думата на двете боклучета - Митко и Ивчо?
Той Мадоната сам си го каза - "Виждам Маслиньо за първи път."
Г-н Никодимов е на преклонна възраст - вместо да се занимава с боклуджийски интриги трябва да си разкарва пекинезчето в парка и да не мисли за футболни бакии.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 15 яну 2013 13:23

vaskonti написа:
Освен нов спортно-технически директор в лицето на Аспарух Никодимов, от вчера работа в ЦСКА започнаха още двама човека. Това са бившият треньор на червените Милен Радуканов и Росен Кирилов, който игра на "Армията" през 90-те години на миналия век.

По всичко изглежда, че първият ще бъде подготвян за нов треньор на ЦСКА. Поради тази причина Радуканов ще отиде на стаж в БАТЕ Борисов, за да се запознае с работата на треньора Виктор Гончаренко, който през последните пет години предизвика фурор в Европа със скромния беларуски тим.

Росен Кирилов пък е назначен за скаут в ЦСКА. Неговата работа ще е да наблюдава и предлага нови играчи на Аспарух Никодимов, Миодраг Йешич и Георги Илиев.

Що си мисля, че Радуканов има да взима много пари от боклуците, та затова са му предложили охолен живот и практики в цяла Европа, което той си е заслужил съвсем честно естествено благодарение на тяхната идиотщина- сами предлагат, а после се чудят защо са предложили. Колкото до Росен Кирилов(дано има зорко око) - честито му. Предполагам, че да си скаут е доста интересна и динамична професия - маси, джакузита, посещения на мачове в Европа - и всичко това на сметката на ЦСКА - искам и аз такава сладка работа - дето на шега там и на истина. :)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 яну 2013 13:36

Кировец написа:
vaskonti написа:

Що си мисля, че Радуканов има да взима много пари от боклуците, та затова са му предложили охолен живот и практики в цяла Европа, което той си е заслужил съвсем честно естествено благодарение на тяхната идиотщина- сами предлагат, а после се чудят защо са предложили. Колкото до Росен Кирилов(дано има зорко око) - честито му. Предполагам, че да си скаут е доста интересна и динамична професия - маси, джакузита, посещения на мачове в Европа - и всичко това на сметката на ЦСКА - искам и аз такава сладка работа - дето на шега там и на истина. :)

Ами то и охолният живот не е безплатен. Какво значение има за Титан дали ще дадат тия пари кеш на Радуканов или ще му плащат хотели и джиткане сума ти време? А и в крайна сметка един стаж при Гончаренко ще е повече от полезен за Радуканов, а дали един ден ще има условията и възможността да приложи наученото в ЦСКА - било при Титан, било при друг собственик - бъдещето ще покаже.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 15 яну 2013 13:41

vaskonti написа:Ами то и охолният живот не е безплатен. Какво значение има за Титан дали ще дадат тия пари кеш на Радуканов или ще му плащат хотели и джиткане сума ти време? А и в крайна сметка един стаж при Гончаренко ще е повече от полезен за Радуканов, а дали един ден ще има условията и възможността да приложи наученото в ЦСКА - било при Титан, било при друг собственик - бъдещето ще покаже.

Напълно съм съгласен. Нямам нищо против. Просто се възхищавам на титаничните олигофрени, които харчат маса пари без да знаят защо всъщност го правят. :lol:
Началниците станаха цял футболен отбор, а като добавим и скаутите - явяват се нещо като нископлатени резерви на титулярите. :lol:

Върни се в “ЦСКА”